Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Lomha 8V írta:
Bizományba bevesszük és kirakjuk, de nem vesszük meg. Persze ez attól is függ, hogy miről van szó.

na ma benéztem oda ! tök véletlenül ott jártam . valami autót sétáltattatok póóórázon vagy mi :) találtam egy mazda oldal indexet az lehet hogy kellene .....

bele kell nézni a kicsibe majd .

ja van egy régebbi momo kormányom meg erősítők meg kpuffok meg sport kat. meg hangszóró meg a tököm tudja mik a raktárban találtam őket .....

Elküldve
  ivannorbi írta:
Még semmi sem biztos, mint mondtam, csak véleményeket gyűjtök.

Az a helyzet, hogy ezekről (Terios, HR-V) egész jókat írnak. Legalábbis megbízhatóság tekintetében.

Namármost a használt dízelek meg olyanok, amilyenek...

HR-V az olyan hogy szép szép, de nem az a kimondott öszekerekes téma. ne rosz kocsi de valamiért nem lett egy sztár verda. kicsit talán lassú . de nem rossz !

az alkatrész viszont drága ezekhez is. van belőle a mostanság divatos szinészterepjáró is ami elsőt kapar. a terios még mindíg jobb de nehéz választani a kettő közül van ami a hooonda mellett szól van ami a terios mellett. pofás mindkettő :) nekem szimpi .

Elküldve
  opzsolt írta:
HR-V az olyan hogy szép szép, de nem az a kimondott öszekerekes téma. ne rosz kocsi de valamiért nem lett egy sztár verda. kicsit talán lassú . de nem rossz !

az alkatrész viszont drága ezekhez is. van belőle a mostanság divatos szinészterepjáró is ami elsőt kapar. a terios még mindíg jobb de nehéz választani a kettő közül van ami a hooonda mellett szól van ami a terios mellett. pofás mindkettő :) nekem szimpi .

Vegyen Niva-t az olcsó.

Ilyent:

monstertruck.jpg

Elküldve
  opzsolt írta:
na ma benéztem oda ! tök véletlenül ott jártam . valami autót sétáltattatok póóórázon vagy mi :) találtam egy mazda oldal indexet az lehet hogy kellene .....

bele kell nézni a kicsibe majd .

ja van egy régebbi momo kormányom meg erősítők meg kpuffok meg sport kat. meg hangszóró meg a tököm tudja mik a raktárban találtam őket .....

Igen pont a bolt régi versenyautóját cibáltuk fel Baksáról. Átadja helyét egy újnak! :D Mondta a Laci, hogy kerestél. Ha kell valami, csak szólj. <_<

Elküldve
  kojakarettenetes írta:
Vegyen Niva-t az olcsó.

Nekem tetszik a Niva :) , csakhogy:

- nem megbízható

- általában igencsak leharcolt állapotúak

- nem 5 ajtós (illetve az 5 ajtós nagyon ritka, és nem is tetszik)

- a fogyasztása sem a legkedvezőbb

- még a Niva-sok is azt ajánlják, hogy vegyek inkább Vitarát...

Játszós autónak még elmenne...

Elküldve
  ivannorbi írta:

- nem megbízható

Ez egy nagyon szép válasz lett. <_< :D

Elküldve
  ivannorbi írta:

- nem megbízható

a vitarkát én is mondanám de hol van abból jó darab, amit el is adnak? mondom JÓ darab. népszerüek mert jók az árán is látszik.... lehet kintről hoznék??

Elküldve
  ivannorbi írta:

- nem megbízható

szeva mindenkinek !!!!

ha tehetnék egy javaslatot,Mitsubishi l-300 4 wd ,nagyon megbízhatóak ,nekünk olyan van a cégnél ,és egyszerűen csak megyünk vele , semmi gond velük ,van 6 és 8 személyesbe is ,vagy l-200 4wd a régi kockák 2500-td motorral el nyűhetetlenek,és ha meg veszed a kecót télen, nagy segítség lesz meg ősszel

Elküldve

Nekünk volt Vitaránk a cégnél. Sztem egy kalap kaki. Made in Spain. Ha esett az eső, 80 felett folyt végig a víz a műszerfalon. Pár 100 km után szétesett a váltó. Hulltak mindenhonnan a kárpit alkatrészek. Rettentően instabil. Csak papíron 5 személyes, valójában csak 4, de hátul iszonyú kényelmetlen.

Elküldve
  omcsi írta:
szeva mindenkinek !!!!

ha tehetnék egy javaslatot,Mitsubishi l-300 4 wd ,nagyon megbízhatóak ,nekünk olyan van a cégnél ,és egyszerűen csak megyünk vele , semmi gond velük ,van 6 és 8 személyesbe is ,vagy l-200 4wd a régi kockák 2500-td motorral el nyűhetetlenek,és ha meg veszed a kecót télen, nagy segítség lesz meg ősszel

L300-zal nekem is van tapasztalatom. Itt 2.0 benzinesek voltak, de hátsókerékkel. Soha, semmi nem ment rajta tönkre. Azóta egy kollega megvette magánautónak, és még mindig hibátlan. De a hátsó kerék miatt télen tehetetlen, de a 4x4 biztos fényévekkel jobb :)

Elküldve
  omcsi írta:
szeva mindenkinek !!!!

Ha ránézek az L-300-ra akkor valahogy

jut róla az eszembe... Meg nem igazán az a családi autó feeling. Inkább munkásautó.

Az L-200-al is hasonló a helyzet, inkább erdész-vadász autó.

Az L-400 viszont nem olyan rossz, bár az is vagy furgonként, vagy kisbuszként fogható fel.

Elküldve
  ivannorbi írta:
Ha ránézek az L-300-ra akkor valahogy
jut róla az eszembe... Meg nem igazán az a családi autó feeling. Inkább munkásautó.

Az L-200-al is hasonló a helyzet, inkább erdész-vadász autó.

Az L-400 viszont nem olyan rossz, bár az is vagy furgonként, vagy kisbuszként fogható fel.

Miért, később átalakítjátok a Zasszonynak mozgó rendelőnek. <_< :D

Kis sötétítés, (hangszigetelés meggondolandó), tuning kompresszor a Lomha cégétől, mi kell még? :)

Elküldve
  Tiu írta:
Csak egy ötlet volt, nem jött be. :) :D

Az ötlet nem olyan rossz, de rendelőhöz pici lenne. Felugrik a beteg, oszt akkor mi van? Tönkreteszi a munkásautót...

Kamionnal járnak szűrővizsgálatra, az óvodánál is jártak már.

Elküldve
  ivannorbi írta:
Az ötlet nem olyan rossz, de rendelőhöz pici lenne. Felugrik a beteg, oszt akkor mi van? Tönkreteszi a munkásautót...

Kamionnal járnak szűrővizsgálatra, az óvodánál is jártak már.

A biztonsági öv sok mindenre jó. :D :)

Elküldve

A vezess.hu járt az Opel múzeumban, elképesztő Opeleket fotóztak. Olyan autókról vannak itt képek, amikről eddig csak moslék minőségű (sőt, sokszor fekete-fehér) képeket láttam:

CIKK

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.