ivannorbi Elküldve Október18, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2010 A Daihatsu szimpatikus, elég korrekt kis gépnek tűnik. Mondjuk nekem mindig is szimpatikusak voltak a Daihatsuk. Hát, az eleje lehetne valamivel szebb, de jókat írnak (hallottam) róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 ezt a dzsásztit felecsde ! ezek fosok már.... a dajhi az ######a cucc! kicsit az alkarészek másabb árfekvésüek mint egy opel esetében. de jók ! 570 meg a regdíjjjjj . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október18, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2010 a dajhi az ######a cucc! kicsit az alkarészek másabb árfekvésüek mint egy opel esetében. de jók ! 570 meg a regdíjjjjj . Nem konkrétan az 570ezresre gondoltam. 2001-es évjárat felettiben gondolkoznék, amiben van klíma is. Például + 190e regdíj Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Ez már lehet, hogy négykerekes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Ennyire erdőszélen (ami ráadásul védett is), nyugis környezetben nem lenne könnyű jót találni. Ráadásul a közeli falvak vagy ilyen amerikai stílusúak ("egymás hálószobájába belátós"), vagy lepukkant parasztházak. :icon13: Amúgy EZ lenne a kiszemelt pecó. Ha megveszed, akkor kérem azt a f@sza telefont az ajtó mellől. :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Nem konkrétan az 570ezresre gondoltam. 2001-es évjárat felettiben gondolkoznék, amiben van klíma is. Például + 190e regdíj ez okés ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Ez már lehet, hogy négykerekes :) http://m.blog.hu/ja/jajjdecsunya/image/Opel%20Astra%20off%20road.jpg Ez egész biztos, mert a gazdájának tuti nincs meg a négy kereke. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 hm... ez így gecccc sokkkkk így elsőre . ebből tényleg alkudni kell . vastagon... ki kell használni az amúgy döglött ingatlanpiac adta lehetőségeket ! majd megyünk alkudni ! építész mondjuk én leszek meg a Lomha ,aztán Kojak ki jön a céges verdával kiadja magát építési vállakozónak ,és a fejünket csóváljuk hogy hát, drága uram azt ha maga megveszi akkor ez nagyon fog fájni a költségvetésének :) meg pár okosított duma hogy az alapok dilatációja meg vízzáró képessége és a talajszerkezet nincs összhangban ,meg néhány víz ér még ami gond lehet a jövőben :D szeva mindeninek,ez jó ötlet szerintem meg kéne tennetek mert működik a dolog ,és hivatkoztok a tető szigetelés stb ...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ja, vagy 5 misit simán rá lehetne dobni, főleg azért, mert a teljes fűtési rendszert ki kellene építeni. Ha terepjáró nem is, de egy összkerekes járgány mindenképpen kellene. Először a Zasszonynak kellene venni valami pici óccsót, aztán még meglátjuk (ez ügyben elég tanácstalan vagyok, úgyhogy várom a jó ötleteket), hogy hogyan boldogulok a hullaszállítóval. Szóval amik a feltételek: - 4/5 ajtós kivitel - nem baj, ha pici, és kis teljesítményű, mert csak városi használatra lenne, és főként a Zasszony használná, én csak hébe-hóba (főleg hóba) - minél olcsóbb legyen és a fenntartási költsége se legyen magas - alacsony fogyasztás - megbízható összkerékhajtás (a viszkó nem nyerő) A drágábbik esélyes És az olcsóbb 9-nél többet nekem nem is érne... Ja, vagy 5 misit simán rá lehetne dobni, főleg azért, mert a teljes fűtési rendszert ki kellene építeni. igen sajnos mert mindenki mire kialakítja saját tetszése szerint ,meg hát a ami elözö tulajnál tönkre ment ,vagy nem érdekelte igen ez viszi a zsét ,de szerintem nem rossz a kecó de alkudni kell , a fűtésél kapcsolatba szerintem szerencséd van sokk a fa felétek,be szigeteled kivűlről már jó is Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október19, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október19, 2010 szeva mindeninek,ez jó ötlet szerintem meg kéne tennetek mert működik a dolog ,és hivatkoztok a tető szigetelés stb ...... igen sajnos mert mindenki mire kialakítja saját tetszése szerint ,meg hát a ami elözö tulajnál tönkre ment ,vagy nem érdekelte igen ez viszi a zsét ,de szerintem nem rossz a kecó de alkudni kell , a fűtésél kapcsolatba szerintem szerencséd van sokk a fa felétek,be szigeteled kivűlről már jó is Csak nem ingatlanozol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Volt 4x4-es Swift is, és Swift kasztnis Subaru. Hogy nem szép a Daihatsu az biztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október19, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október19, 2010 Volt 4x4-es Swift is, és Swift kasztnis Subaru. Hogy nem szép a Daihatsu az biztos :D A Suzukik (Swift és Ignis) sajnos viszkókuplungosak, az meg nem valami nagy szám. Az ezeknek megfelelő Subaruk (Justy-k) úgyszintén... Talán még az első Justy nem viszkós, de arról nagyon le akar beszélni a Zsolti. Mondjuk nem csoda :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Urak! Új munkahelyem van, hétfő óta a Tunercity Autótuning Pécs csapatát erősítem. Úgyhogy ezentúl itt megtalálható leszek, ha valakinek valami kell. Norbi! Te is felugorhatsz valamikor a pénzedért, minden hétköznap 17:00-ig itt vagyunk. Ui: Az üzlet a FEMA oldalán van, nem kell bemenni az épületbe, kívülről van a bejárat. A buszvégállomás felőli oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 ... Új munkahelyem van, hétfő óta a Tunercity Autótuning Pécs csapatát erősítem. ... Gratula! ha leborulna egy raklapnyi ilyen, tegyél félre párat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október20, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2010 Urak! Új munkahelyem van, hétfő óta a Tunercity Autótuning Pécs csapatát erősítem. Úgyhogy ezentúl itt megtalálható leszek, ha valakinek valami kell. Norbi! Te is felugorhatsz valamikor a pénzedért, minden hétköznap 17:00-ig itt vagyunk. Ui: Az üzlet a FEMA oldalán van, nem kell bemenni az épületbe, kívülről van a bejárat. A buszvégállomás felőli oldalon. Nofene! <_< Megéri ingázni? Vagy beköltözöl Pécsre? :) És mi van a családi biznisszel? :D A pénz nem olyan sürgős, majd összefutunk valamikor. De lehet, hogy egyszercsak megjelenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Urak! Új munkahelyem van, hétfő óta a Tunercity Autótuning Pécs csapatát erősítem. Úgyhogy ezentúl itt megtalálható leszek, ha valakinek valami kell. Gratula! -_- B) Nofene! <_< Megéri ingázni? Vagy beköltözöl Pécsre? :) És mi van a családi biznisszel? :D Kell egy kis mellékes. :D :icon13: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Gratula! ha leborulna egy raklapnyi ilyen, tegyél félre párat! http://tunercitytuning.com/img/site/kromki...k/15026_500.jpg :) Ugye, ezt viccnek szántad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Nofene! <_< Megéri ingázni? Vagy beköltözöl Pécsre? :) És mi van a családi biznisszel? :D A pénz nem olyan sürgős, majd összefutunk valamikor. De lehet, hogy egyszercsak megjelenek... Megéri ingázni, mert hoznak-visznek. :lol: A családi biznisz nem az én világom volt, örülök, hogy végre magam mögött hagytam. Ui: Az "egyszer csak"-ot külön írják... :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október20, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2010 Megéri ingázni, mert hoznak-visznek. <_< A családi biznisz nem az én világom volt, örülök, hogy végre magam mögött hagytam. Pedig biztos jól mutattál a csipkefüggönnyel a kezedben. :icon13: :lol: Ui: Az "egyszer csak"-ot külön írják... :) Tudom. Az "egyszercsak"-ot meg egybe... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Gratula! ha leborulna egy raklapnyi ilyen, tegyél félre párat! http://tunercitytuning.com/img/site/kromki...k/15026_500.jpg :D ez baxa meg nagyon jó kis cucc ! úgy tudom plusz 2 LE ami biztos ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Urak! Új munkahelyem van, hétfő óta a Tunercity Autótuning Pécs csapatát erősítem. Úgyhogy ezentúl itt megtalálható leszek, ha valakinek valami kell. Norbi! Te is felugorhatsz valamikor a pénzedért, minden hétköznap 17:00-ig itt vagyunk. Ui: Az üzlet a FEMA oldalán van, nem kell bemenni az épületbe, kívülről van a bejárat. A buszvégállomás felőli oldalon. Gratula ! majd én is be esek vagy beküldök valakit előtte kandi kamerázni :) használt tuning cuccokat is bevesztek ? zene meg ilyesmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 A Suzukik (Swift és Ignis) sajnos viszkókuplungosak, az meg nem valami nagy szám. Az ezeknek megfelelő Subaruk (Justy-k) úgyszintén... Talán még az első Justy nem viszkós, de arról nagyon le akar beszélni a Zsolti. Mondjuk nem csoda :) volt már jusztival dolgom . egy kalap fos . persze újonan nem volt az ! de eltelt az idő ..... érdemesebb lenne (persze ha engedi az anyegin) egy fiatalabb valamit keresgélni . de ezt te is tudod :D ha valami netán volna ,és ha kell segítség átnézni vagy bármi , akkor zaklass nyugodtan ! elmegyünk oszt megnézzük . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 srácok van egy babettám 1974 es eladnám . van benne talán 2e km !!!! első tulajos ..... http://www.hasznaltauto.hu/motor/babetta/b...babetta-4198270 persze az ár okosítható :D okos csere is jöhet lényeg hogy ettől méretben ne legyen nagyobb dolog :) hova tegyem a sok kacatot .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október20, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2010 volt már jusztival dolgom . egy kalap fos . persze újonan nem volt az ! de eltelt az idő ..... érdemesebb lenne (persze ha engedi az anyegin) egy fiatalabb valamit keresgélni . de ezt te is tudod :) ha valami netán volna ,és ha kell segítség átnézni vagy bármi , akkor zaklass nyugodtan ! elmegyünk oszt megnézzük . Köszi! :D Amúgy szerinted milyen 4x4-et érdemes nézegetni az ITT említett feltételekkel? A maximum ár 1,5 milla körül lehetne. Itt is van egy TERIOS, nem tűnik rossznak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Csak nem ingatlanozol? :) ezt így nem jelenteném ki ,de építőiparba dolgozom ,és csináltunk már egykét házat eladásra ,közel 20-év alatt és éves szinten 20-lakást adunk át ,a technikai részét hellyel -közzel átlátom, Épület villamosság a fő profil, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts