kori Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Mutassatok nekem elérhető áron olyan összkerekes kombi olajkályhát típuson belül, ami nagyobb, mint az Astra... :D Na, és ilyen akkor most van, vagy nincs? :) Erős a gyanúm, hogy csak félrekattintott a hirdető... <_< Vagy EZ jobban tetszik? Nem hinném, hogy az A4 sokkal nagyobb mint az Astra Caravan. Az első A4 híresen a kategóriájának legkissebb képviselője. De minek neked 4x4? Esetleg Subaru? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2010 Fontolgatjuk a költözést, és a kinézett pecó egy elég nagy emelkedőn közelíthető csak meg (Pécs, Rózsahegy dülő), amit télen nem takarítanak. Ennyi az oka a dolognak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Be vagy idva Ezekért a szép nyelvi virágokért érdemes fórumozni. :) :D <_< :icon13: :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Fontolgatjuk a költözést, és a kinézett pecó egy elég nagy emelkedőn közelíthető csak meg (Pécs, Rózsahegy dülő), amit télen nem takarítanak. Ennyi az oka a dolognak. Ennyivel falun is nézhetnétek házat. Az iszonyatosan peremterület. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Zsuzsinak boldog 20. szülinapot kívánunk: Ani Kori Dana :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Boldog szülinapot Zsuzsi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Ne haragudj, de ez...LOL! :) Megkaptam a cuccokat. Köszi. Mekkora egér volt ami kirágta az ülést? Mint egy ló?? :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2010 Boldog szülinapot Zsuzsi! :) Én is csatlakozok BOLDOG SZÜLINAPOT! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2010 Ennyivel falun is nézhetnétek házat. Az iszonyatosan peremterület. Ennyire erdőszélen (ami ráadásul védett is), nyugis környezetben nem lenne könnyű jót találni. Ráadásul a közeli falvak vagy ilyen amerikai stílusúak ("egymás hálószobájába belátós"), vagy lepukkant parasztházak. :) Amúgy EZ lenne a kiszemelt pecó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Megkaptam a cuccokat. Köszi. Mekkora egér volt ami kirágta az ülést? Mint egy ló?? :) :D <_< Nincs mit. Az nem egy egér volt, hanem egy család! Vagy kettő... :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Ennyire erdőszélen (ami ráadásul védett is), nyugis környezetben nem lenne könnyű jót találni. Ráadásul a közeli falvak vagy ilyen amerikai stílusúak ("egymás hálószobájába belátós"), vagy lepukkant parasztházak. :) Amúgy EZ lenne a kiszemelt pecó. vegyél egy Subarut oszt jónapot <_< az alap az jó ! meló az lenne bőven :D mennyit kérnek egy ilyen kecóért? (nem akarok venni ami van az is bőven elég ráadásul utálok minden házkörüli munkát) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2010 vegyél egy Subarut oszt jónapot :D az alap az jó ! meló az lenne bőven :) mennyit kérnek egy ilyen kecóért? (nem akarok venni ami van az is bőven elég ráadásul utálok minden házkörüli munkát) 11.5 a kiindulási alap, de állítólag erősen alkuképes. Már jó régóta árulják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Én is csatlakozok BOLDOG SZÜLINAPOT! :) csatlakozom ! melyik Zsuzsi amúgy ? (bocsi a tudatlanságom miatt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2010 Zsuzsi Ismerős? :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 11.5 a kiindulási alap, de állítólag erősen alkuképes. Már jó régóta árulják... hm... ez így gecccc sokkkkk így elsőre . ebből tényleg alkudni kell . vastagon... ki kell használni az amúgy döglött ingatlanpiac adta lehetőségeket ! majd megyünk alkudni ! építész mondjuk én leszek meg a Lomha ,aztán Kojak ki jön a céges verdával kiadja magát építési vállakozónak ,és a fejünket csóváljuk hogy hát, drága uram azt ha maga megveszi akkor ez nagyon fog fájni a költségvetésének :) meg pár okosított duma hogy az alapok dilatációja meg vízzáró képessége és a talajszerkezet nincs összhangban ,meg néhány víz ér még ami gond lehet a jövőben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2010 Hát nem occsó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Zsuzsi Ismerős? :) B) ;) igen én is Zsuzskára gondoltam de ő nem fórumozik nem ? na jó vágom hogy Tiv majd átadja neki okééééé -_- aztán lehet hogy ünnepelnek épp, és úgy be vannak állva, mint gerely ! :D <_< :icon13: :D vagy az is lehet hogy Tivadar olvassa ezt oszt ezen röhög ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Hát nem occsó... :) mondom megyünk alkudni oszt megoldjuk :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2010 vegyél egy Subarut oszt jónapot <_< A Zasszonynak EZ pont jó lesz :D Mégse jó, csak 3 ajtós... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 ez egy kalap xar :) nem megy, sokat eszik,és rohad mint a savazott bili :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Ennyire erdőszélen (ami ráadásul védett is), nyugis környezetben nem lenne könnyű jót találni. Ráadásul a közeli falvak vagy ilyen amerikai stílusúak ("egymás hálószobájába belátós"), vagy lepukkant parasztházak. :D Amúgy EZ lenne a kiszemelt pecó. Azért lenne itt meló bőven, de látom ezt már észrevettétek. :icon13: <_< Lehet oda terepjáró kellene felmenni télen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Zsuzsinak boldog 20. szülinapot kívánunk: Ani Kori Dana :D Boldog szülinapot Zsuzsi! :) Én is csatlakozok BOLDOG SZÜLINAPOT! :icon13: Köszi, mindenkinek! :lol: Aki nem fért ide, neki is, csak nem engedett többet idézni ez az aranyos. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 mondom megyünk alkudni oszt megoldjuk :icon13: :lol: Azért a Zsoltival menni alkudni, ... megnézném. :) :D Szerk: Természetesen jó értelemben, elképzelve a jelenetet amit az előbb leírt. Egyből 8 alatt lenne az ár. -_- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2010 Azért lenne itt meló bőven, de látom ezt már észrevettétek. -_- :icon13: Lehet oda terepjáró kellene felmenni télen. :D Ja, vagy 5 misit simán rá lehetne dobni, főleg azért, mert a teljes fűtési rendszert ki kellene építeni. Ha terepjáró nem is, de egy összkerekes járgány mindenképpen kellene. Először a Zasszonynak kellene venni valami pici óccsót, aztán még meglátjuk (ez ügyben elég tanácstalan vagyok, úgyhogy várom a jó ötleteket), hogy hogyan boldogulok a hullaszállítóval. Szóval amik a feltételek: - 4/5 ajtós kivitel - nem baj, ha pici, és kis teljesítményű, mert csak városi használatra lenne, és főként a Zasszony használná, én csak hébe-hóba (főleg hóba) - minél olcsóbb legyen és a fenntartási költsége se legyen magas - alacsony fogyasztás - megbízható összkerékhajtás (a viszkó nem nyerő) A drágábbik esélyes És az olcsóbb Azért a Zsoltival menni alkudni, ... megnézném. :) <_< Szerk: Természetesen jó értelemben, elképzelve a jelenetet amit az előbb leírt. Egyből 8 alatt lenne az ár. B) :lol: 9-nél többet nekem nem is érne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Ja, vagy 5 misit simán rá lehetne dobni, főleg azért, mert a teljes fűtési rendszert ki kellene építeni. Ha terepjáró nem is, de egy összkerekes járgány mindenképpen kellene. Először a Zasszonynak kellene venni valami pici óccsót, aztán még meglátjuk (ez ügyben elég tanácstalan vagyok, úgyhogy várom a jó ötleteket), hogy hogyan boldogulok a hullaszállítóval. Szóval amik a feltételek: - 4/5 ajtós kivitel - nem baj, ha pici, és kis teljesítményű, mert csak városi használatra lenne, és főként a Zasszony használná, én csak hébe-hóba (főleg hóba) - minél olcsóbb legyen és a fenntartási költsége se legyen magas - alacsony fogyasztás - megbízható összkerékhajtás (a viszkó nem nyerő) A drágábbik esélyes És az olcsóbb 9-nél többet nekem nem is érne... A Daihatsu szimpatikus, elég korrekt kis gépnek tűnik. Mondjuk nekem mindig is szimpatikusak voltak a Daihatsuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts