Lomha 8V Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 akor már tudom miért utálnak a városban :D nálam a kiolvasás egyebek 2e :) Nálad csak 2e a kiolvasás? Akkor ezt olvasd ki: MaZdAzSoLtI <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Esetleg Merk Rolandot kellene megkérdezni: 0036203350278 tud-e kódot kiolvasni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Nálad csak 2e a kiolvasás? Akkor ezt olvasd ki: MaZdAzSoLtI :) Jaj, de bunkó. :D <_< :icon13: :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október15, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ja..., így már emlékszem rá. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Jaj, de bunkó. :D <_< :icon13: :lol: -_- :) kiolvastam! hol a kétezrem??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 :) kiolvastam! hol a kétezrem??? <_< A pénztárcádban! :icon13: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2010 Hallottatok már összkerekes G Astra-ról? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Norbi! Nagyon sok boldog szülinapot! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Jaja! Boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2010 Hallottatok már összkerekes G Astra-ról? :D Mondjuk EZ jobban bejön... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2010 Norbi! Nagyon sok boldog szülinapot! :D :) Jaja! Boldog szülinapot! Köszi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 :) kiolvastam! hol a kétezrem??? :D A mazdazsoltira vonatkozott. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Mondjuk EZ jobban bejön... :) ?? Dehát ez egy VW! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2010 ?? Dehát ez egy VW! A francba, ezt észre se vettem! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Norbi! Nagyon sok boldog szülinapot! :D :) csatlakozom ! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Norbi, te kis hamis. Szegény Gergővel akartunk minden fizettetni a caféban, merthogy diszidál :D pedig neked kellene egy szülinapi ereszd el a hajamat tartanod :) BOLDOG SZÜLINAPOT ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Mondjuk EZ jobban bejön... :D Há ember! Be vagy idva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Este 10-re végeztem a szereléssel. 11 órától délután 5-ig szívtam azzal, hogy nem szívta fel az AC az anyagot. Aztán kiderült, hogy felcseréltem a két benzincsövet. Így már jártam én is. Még faterom meg is kérdezte, jól van-e bekötve. Kapásból rávágtam igen :) Aztán mégsem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2010 csatlakozom ! :lol: Norbi, te kis hamis. Szegény Gergővel akartunk minden fizettetni a caféban, merthogy diszidál :icon13: pedig neked kellene egy szülinapi ereszd el a hajamat tartanod :) BOLDOG SZÜLINAPOT ! Köszi fiúk! -_- Ui: Korábban említettem, hogy szombaton akár szülinapozhatunk is... (vagy csak akartam :D ) Ui.2: Csak akartam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2010 Há ember! Be vagy idva :D Mutassatok nekem elérhető áron olyan összkerekes kombi olajkályhát típuson belül, ami nagyobb, mint az Astra... :icon13: Hallottatok már összkerekes G Astra-ról? <_< Na, és ilyen akkor most van, vagy nincs? :) Erős a gyanúm, hogy csak félrekattintott a hirdető... :lol: Vagy EZ jobban tetszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Este 10-re végeztem a szereléssel. 11 órától délután 5-ig szívtam azzal, hogy nem szívta fel az AC az anyagot. Aztán kiderült, hogy felcseréltem a két benzincsövet. Ne haragudj, de ez...LOL! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Hallottatok már összkerekes G Astra-ról? :) Nem volt belőle 4x4, pár darabot építettek német tunerek, de gyárilag nincs. Ezt még régebben olvastam egy német tuning oldalon. Ja és boldog szülinapot Kormos! <_< Mutassatok nekem elérhető áron olyan összkerekes kombi olajkályhát típuson belül, ami nagyobb, mint az Astra... :D Tessék :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2010 Nem volt belőle 4x4, pár darabot építettek német tunerek, de gyárilag nincs. Ezt még régebben olvastam egy német tuning oldalon. Ja és boldog szülinapot Kormos! :) Köszi! :icon13: Tessék :D http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...tera_hl_red.jpg Nem harckocsit mondtam... <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Nem harckocsit mondtam... :D <_< 15-ös felnivel 195/50 gumikkal és kb. 160-as ültetéssel tök sima kombi lesz belőle! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts