Tiu Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Boldog szülinapot Andrew! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Köszi srácok, jó fejek vagytok! :) Hétvégén ünneplek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Köszi srácok, jó fejek vagytok! :D Hétvégén ünneplek is. Majd mi is iszunk az egészségedre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Én biztos, Pécsen a Kárpátia koncerten! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Úgy néz ki, hogy tartósan áthelyezem a székhelyem Ansbachba, gondolkodtam, hogy mikor/hogy lehetne elbúcsúzni a régió tagjaitól. Bár semmi épkézláb ötletem nincs, mert egyszerre biztos nem ér rá mindenki, de ha esetleg vki jár Pécsen 17-éig, akkor csörögjön rám, hogy összefussunk 1 kávéra, vagy üccsire, ha van kedve. harmincas/6967585 Üdv: Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2010 Szerintem egy jövő hét péntek délutáni-esti összeröfit meg lehetne próbálni... :) Aki nem tud akkor jönni, de más időpontban jár erre, és személyesen is el szeretne búcsúzni Tőled, akkor majd szól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Ez jól hangzik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/swi...ol_iii.-4215570 ha valakinek az ismerőse akarna egy gyakorlatilag ÚJ Suzukit sok extrásat amiben 6254 km van ! no itt van egy <_< tudom tudom nem Opel ,de most ez van kéznél :D ennyiért új verda ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/swi...ol_iii.-4215570 ha valakinek az ismerőse akarna egy gyakorlatilag ÚJ Suzukit sok extrásat amiben 6254 km van ! no itt van egy <_< tudom tudom nem Opel ,de most ez van kéznél :D ennyiért új verda ! :) Az kemény! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
takacs Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Sziasztok! Bocs,hogy ide írok, de sajnos a corsa topikban nem kaptam válszt. Azt szeretném kérdezni, tudtok e olyan embert pécsett, aki kiolvassa a hibakódot nem aranyért c corsából? Azt mondták opeléknél 5 ezer, én kicsit sokallom egy pár perces melóért, ahol még koszos sem lesz. Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október13, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október13, 2010 Szia! Az én traktorom nem ismeri a hibakód fogalmát, így ilyen jellegű problémám még nem adódott. Ma már nem, de holnap megkérdezem a szerelőmet, hogy tud-e javasolni valamit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
takacs Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Szia! Az én traktorom nem ismeri a hibakód fogalmát, így ilyen jellegű problémám még nem adódott. Ma már nem, de holnap megkérdezem a szerelőmet, hogy tud-e javasolni valamit. :) irigyellek a hibakód nélküliség miatt! az én autómnak sincs baja (látható-halható) csak az a k..ög sárga lámpa világít 1hete annyira idegesítő,hogy ott van és nem tudod mit jelent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október13, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október13, 2010 az én autómnak sincs baja (látható-halható) csak az a k..ög sárga lámpa világít 1hete annyira idegesítő,hogy ott van és nem tudod mit jelent... Nyomj oda egy rágót. :) Bár gondolom az is zavarna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
takacs Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Nyomj oda egy rágót. :D Bár gondolom az is zavarna... <_< Van egy haverom, az anno a szamarában leragasztotta szigszalaggal a benzintank lámpát, mert zavarta hogy világít,mivel nem volt annyi pénze tankolni sosem, hogy elaludjon a kis sárga lámpa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 irigyellek a hibakód nélküliség miatt! Látnád kormolni, az kárpótolna. :icon13: :lol: :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október13, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október13, 2010 Látnád kormolni, az kárpótolna. :lol: -_- :D <_< :icon13: Nem beszóni!!! Jöttök holnap? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Látnád kormolni, az kárpótolna. :lol: -_- :) :D <_< Van ott hibakód, csak a korom már beterítette a műszerfalat is. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Van ott hibakód, csak a korom már beterítette a műszerfalat is. :D Ha nem kell a régi kiszedett hátsó ülésed, akkor pénteken elhozhatnád a váltóval. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Ha nem kell a régi kiszedett hátsó ülésed, akkor pénteken elhozhatnád a váltóval. <_< :) Ok, Te meg hozd a kormányagyat! De a hátsó ülés támláját csak azzal a feltétellel kapod meg, hogy megígéred, hogy nem fogsz rajta féltengelyt szállítani. :D Az alját megrágta az egér, az nem érdekes, de a támla az olyan mintha a gyárból most hozták volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 A másik messze van, és sokat eszik a GSI, mi?! <_< :) Most, hogy megszüntettem a repedést a tank felső csövén, már egész baráti lett a fogyasztása. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2010 Az mennyi? 8 liter? 50 km-en? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2010 Szia! Az én traktorom nem ismeri a hibakód fogalmát, így ilyen jellegű problémám még nem adódott. Ma már nem, de holnap megkérdezem a szerelőmet, hogy tud-e javasolni valamit. :D Megkérdeztem, azt mondta, hogy ő a Penthe-hez szokta küldeni a kuncsaftjait (mondott egy nevet, de azt elfelejtettem :) ) Mondott egy másik számot is, ő nem biztos, hogy megfejti a titkot, de kérdezz rá telefonon, sokat nem vesztesz vele. Vinc(z)e Zoltán harminc/929-884kettő. Uránvárosban, azt hiszem Kovácstelep környékén nyomja. Kovács Norbertre hivatkozz, hogy ő javasolta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takacs Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Megkérdeztem, azt mondta, hogy ő a Penthe-hez szokta küldeni a kuncsaftjait (mondott egy nevet, de azt elfelejtettem :D ) Mondott egy másik számot is, ő nem biztos, hogy megfejti a titkot, de kérdezz rá telefonon, sokat nem vesztesz vele. Vinc(z)e Zoltán harminc/929-884kettő. Uránvárosban, azt hiszem Kovácstelep környékén nyomja. Kovács Norbertre hivatkozz, hogy ő javasolta. Köszi szépen, a pentét ma kérdeztem, 4500 pénzt mondtak. Jövő héten megcsörgetem a srácot mindenképp! :) Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2010 Szívesen. :) A Meggyfa utcában is volt egy jó kis szervíz, de ők elköltöztek valahová, állítólag a Makár-tanya környékére. Mondjuk ők erősen előjegyzésesek voltak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 akor már tudom miért utálnak a városban :D nálam a kiolvasás egyebek 2e :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts