Lomha 8V Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 MOTE Évzáró 2010, Ring Fogadó - Mogyoród - 2010.november 13. ide megy valaki?? :) Biztos... ...hogy én nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Biztos... ...hogy én nem. :D Mé, má megin nem kaptál szállást :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Itt vannak képek a felniről. Felpróbáltam a felniket, és éppen jók lettek. Hátul még 5mm hely maradt a gumi és a műanyag betét között terhelésnél. Ahogy néztem elöl inkább necces, de ott viszont messzebb van a kerék a műanyag betéttől. Hátul kanyarban engednek a szilentek is valamennyit. Akkor még beleérhet. De most nézem a képeket, olyan magas, hogy át lehet alatta szaladni. Csak nem fog beleérni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Hátul kanyarban engednek a szilentek is valamennyit. Akkor még beleérhet. De most nézem a képeket, olyan magas, hogy át lehet alatta szaladni. Csak nem fog beleérni. :D Köszi. :D Lehet majd tavasszal, mikor felkerülnek alakítok a betéteken kicsit hőlégfúvóval. Nincs ültetve az biztos, de ezeknek a rugózása: beleteszek egy labdát hátra, és leül 10 cm-t. :) :D Azért mikor próbáltuk, ketten ültek a csomagtartóban, én a hátsó ülésen és nem ért bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Köszi. :D :) Kezdek igazat adni azoknak, akik azt mondják, ha egyszer elkezd az ember valamiféle csinosítást, akkor nincs vége. Most látszik, hogy a következő lépés lehetne a lökösök színre fújása, és az oldal díszcsíkok levétele. :D Na, nem álmodozom tovább. :D igen ezt jól látod ,én is így jártam ,dobok egy -két képet ha valakit érdekel nézze meg http://kepfeltoltes.hu/view/100928/DSC0155...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100928/DSC0161...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100928/1022764...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100928/DSC0136...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100928/n_vtele...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100928/5825269...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 igen ezt jól látod ,én is így jártam ,dobok egy -két képet ha valakit érdekel nézze meg ... Jók, az Opel jel ötletes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember29, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Jó az az opel jel, csak szerintem egy kicsit erős a ledek fénye. Legalábbis a képeken úgy tűnik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Tivadar ! jött ilyen gumi biszbasz :) 740.- beszer áron /db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Tivadar ! jött ilyen gumi biszbasz :D 740.- beszer áron /db. OK. Köszi. :D Írj pü-ben egy számlaszámot, elutalom és majd egyszer összefutunk, akkor megkapom. :D Ha jó így. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Norbi, jobb így az avatarod! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október2, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Tivadar ! jött ilyen gumi biszbasz :D 740.- beszer áron /db. A Zsolti elhozta ma a szilenteket (nem volt jobb dolga) :D Közben beszervezte kojakot és Lomhát is, így összejött egy mini mediterrán tali. Jó volt összefutni pár percre. :D Zsolti! Köszi a biszbaszokat. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 szííívesen !!! :D jót autóztam rámfért egy kis lazítás ! (ma már egy opel komplett futóművét újítom egy kínlódás a sok berohadt csavar ..... :) kell a pihi néha .... ) jaja ! tényleg pont jól jött ki a dolog :D Kojakékat elnézve jó lehetett a 7végéjük :D élni tudni kell :D :D Kori ! valamit kérdés volt múltkor OPCOM témában jól rémlik?? zaklass nyugodtan ám !tudom engem baxtatni kell mert elfelejtem !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 szííívesen !!! :D jót autóztam rámfért egy kis lazítás ! (ma már egy opel komplett futóművét újítom egy kínlódás a sok berohadt csavar ..... :) kell a pihi néha .... ) jaja ! tényleg pont jól jött ki a dolog ;) Kojakékat elnézve jó lehetett a 7végéjük :P élni tudni kell :P :D Kori ! valamit kérdés volt múltkor OPCOM témában jól rémlik?? zaklass nyugodtan ám !tudom engem baxtatni kell mert elfelejtem !!! Kellemes kis spontán összejövetel volt. :D A hétvége meg igazi pesti wellnessezés volt Egykutynál. Ping pong-galéas pálinkával, meg sok sörrel. ÉS sok húsos, zsíros kajával. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Kori ! valamit kérdés volt múltkor OPCOM témában jól rémlik?? zaklass nyugodtan ám !tudom engem baxtatni kell mert elfelejtem !!! Köszi a lehetőséget. Lehet, holnap le is nézek feléd, úgyis rossz időt mond, nem lehet a házam tetejét javítani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október6, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2010 Dombóváron nem jár véletlenül valaki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Dombóváron nem jár véletlenül valaki? :) Nincs tervben, de mi kell? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október6, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október6, 2010 Nincs tervben, de mi kell? :) Nem fontos, csak a megrendelt opeles párnákat próbálom eljuttatni hozzám. Annyiért postázzák (1700), amennyiért én is el tudnék menni érte kocsival, és azt legalább még élvezném is. Igaz, ahhoz light-osan kéne nyomni, és ez a Mecseken keresztül számomra nehezen kivitelezhető... Valahol a pusztában még el tudnék furikázni 90-100-al 5-ben, de a Mecseken át? :D Na jó, valahol ott is elég a 90-100... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Nem fontos, csak a megrendelt opeles párnákat próbálom eljuttatni hozzám. Annyiért postázzák (1700), amennyiért én is el tudnék menni érte kocsival, és azt legalább még élvezném is. Igaz, ahhoz light-osan kéne nyomni, és ez a Mecseken keresztül számomra nehezen kivitelezhető... Valahol a pusztában még el tudnék furikázni 90-100-al 5-ben, de a Mecseken át? :D Na jó, valahol ott is elég a 90-100... :D :P Ja, én tudnám messzebb hozni Pécstől, az nem jó ? :) :D :D Mecseken keresztül, ha megkéred Lomhát, biztos elkísér. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 ... pesti wellnessezés volt... pesti a nénikéd, szszm az alföld része. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október7, 2010 Ja, én tudnám messzebb hozni Pécstől, az nem jó ? :D :D :D Ez jó ötlet... :P :D Mecseken keresztül, ha megkéred Lomhát, biztos elkísér. :D Sőt, talán el is visz végre egy kis élményautózásra... :) Csak ez nem lenne gazdaságos az adott probléma megoldására... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Sőt, talán el is visz végre egy kis élményautózásra... :) Csak ez nem lenne gazdaságos az adott probléma megoldására... :D Hát igen, nálad kimarad a sok tankolás, de sajnos ugyanez a helyzet az élvezeti faktorral is. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Boldog szülinapot Andrew! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Boldog szülinapot Andrew! :) Szülinapodra barátom nem tudom, mi jót kívánhatok, naponta nyikorogjon ágyatok, és ha ezt nem bírja vágyatok igyunk egy láda sört nálunk vagy nálatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október7, 2010 Hát igen, nálad kimarad a sok tankolás, de sajnos ugyanez a helyzet az élvezeti faktorral is. :D :D De van élvezeti traktor... :) :D Boldog szülinapot Andrew! :D Csatlakozom! Boldog szülinapot! Gyújts rá egy vízipipára! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts