ivannorbi Elküldve Szeptember26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Azért annyira már nem új a húgom C Corsája, de biztos már akkor elkezdték a mérnökök a "hogy tudunk minél jobban kiszúrni a vevővel" című vetélkedőt. Az volt a gond, hogy a kocsiszekrénybe kicsit befolyt a víz. Végül is semmit nem találtam azon kívül, hogy a szellőző rész tele volt falevéllel meg kosszal. Ahhoz, hogy ezt ki lehessen tisztítani, ahhoz majdnem a fél elejét le kellett bontani. Persze ez túlzás, de az akksi kivételéhez le kell venni az ablaktörlőt és a burkolatot. A másik oldalon, hogy hozzá lehessen férni mindenhez, gondoltam kiveszem az ablakmosó tartályt, az egy mozdulat. Ez igaz is, csak előtte ki kellett venni a komplett ablaktörlő mechanikát a motorjával együtt, hogy kiférjen a tartály. Igaz, mindezt két csavar fogta, de akkor is. :D Mondjuk időben nem tartott sokáig, de ezek után el tudok képzelni más aljasságokat is a tervezőktől. Ezt biztos, hogy ide akartad írni? :) Hova helyezzem át? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Norbi !ok! Tivadar! ez a corsa egy remekmű na ! :D a felni viszont SZÉP !!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 http://lh6.ggpht.com/_xduCKh7Ueg4/TJj1S6gK...t%202%20002.jpg én is lőttem felnit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ezt biztos, hogy ide akartad írni? :) Hova helyezzem át? Ide szántam. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 http://lh6.ggpht.com/_xduCKh7Ueg4/TJj1S6gK...t%202%20002.jpg én is lőttem felnit :) Jól néz ki. :D Még gondolkodom rajt, hogy maradjon-e ezüst a közepe, vagy legyen metál fekete, vagy olyan "ződ" mint az autó. Egyelőre az ezüst áll nyerésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Norbi !ok! Tivadar! ez a corsa egy remekmű na ! :D a felni viszont SZÉP !!! :D Kösz Zsolti a Corsas és felnis segítséget. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 ja nincs mit :D szerintem ezüst vagy fekete közép ! peremet meg én nem políroznám ! úgy sem lesz olyan mint egy gyári . akkor meg egy fekete vagy antracit belsővel szépet mutatna a felni a sötét színű autón :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 ja nincs mit :D szerintem ezüst vagy fekete közép ! peremet meg én nem políroznám ! úgy sem lesz olyan mint egy gyári . akkor meg egy fekete vagy antracit belsővel szépet mutatna a felni a sötét színű autón :) A polírozást nem úszom meg, mert pár helyen már megsérült a lakk és aláfolyt a víz. Olyan, mint mikor a rozsda "elindul". Ilyen helyeken biztos csinálok vele valamit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 ILYEN esetleg érdekel valakit? Egy teli jöhetne nekem. A kisebbik verzió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Vettem hétvégén ilyen felnit. Meglesz a téli program, kis polírozás fényezés. :D Már csak azt kell kiderítenem, hogy az ET30 jó lesz-e, de ez a jó időjárás nem engedi. Majd holnap talán nem esik. :) ET30? Hááát, a gyári, egyenes hátsó ív necces lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Egy teli jöhetne nekem. A kisebbik verzió. OK. A postadíj utánvéttel a kicsi esetében 950, a nagy esetében 1690, ha előre utalok, akkor a nagy 950, a kicsire még rákérdeznek. Bár, én úgyis rendelek a nagyból és a kicsiből is. Ha közösen rendelünk, akkor elosztjuk a postadíjat. Ezen a héten csak egy kicsit és egy nagyot tudnak feladni, de nekem nem sürgős, tudunk várni egy kicsit. Amúgy foglalkoznak mással is: http://rally-himzes.hupont.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Vettem hétvégén ilyen felnit. Meglesz a téli program, kis polírozás fényezés. :D Már csak azt kell kiderítenem, hogy az ET30 jó lesz-e, de ez a jó időjárás nem engedi. Majd holnap talán nem esik. :) nagyon szép felni ,ebből sok mindent kilehet hozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 A polírozást nem úszom meg, mert pár helyen már megsérült a lakk és aláfolyt a víz. Olyan, mint mikor a rozsda "elindul". Ilyen helyeken biztos csinálok vele valamit. :) Ha a polírozott peremen megsérül a lakk, és újralakkoztatod, sajnos nem lesz olyan tartós mint az eredeti. Én is szenvedek a bal hátsó kerekemmel, mert újra lett lakkozva, de mindig lejön a lakk. Télen megint lakkoztatom. De most már políroznom is kell majd :D Ha nem ragaszkodsz a polírozott peremhez sztem szintereztesd le az egészet egy színre. Az ET szám elég necces sztem a te autódra, bár a felni szélessége is fontos szempont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 ET 30 al nem lesz gond sztem. ami gond lesz az tényleg a polír ! jó kis szopás a vége . a gyári polír perem nem egy sima lakk !!! különlegesen készül az nem csak úgy rá van pisszentve oszt ennyi .... bemaró anyagok hőmérséklet kutyafüle stb.... felejtős házilag !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 MOTE Évzáró 2010, Ring Fogadó - Mogyoród - 2010.november 13. ide megy valaki?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Itt vannak képek a felniről. Felpróbáltam a felniket, és éppen jók lettek. Hátul még 5mm hely maradt a gumi és a műanyag betét között terhelésnél. Ahogy néztem elöl inkább necces, de ott viszont messzebb van a kerék a műanyag betéttől. Úgy gondolom a színe marad ezüst, jól néz ki így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Egyre szebb a kis ződség :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 MOTE Évzáró 2010, Ring Fogadó - Mogyoród - 2010.november 13. ide megy valaki?? :) Nem valószínű, de még gondolkodunk rajta. Számolni kell, mert az minimum egy húszas, és kell majd még két gumi is az autóra. :D Viszont biztos nagy buli lesz. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ha a polírozott peremen megsérül a lakk, és újralakkoztatod, sajnos nem lesz olyan tartós mint az eredeti. Én is szenvedek a bal hátsó kerekemmel, mert újra lett lakkozva, de mindig lejön a lakk. Télen megint lakkoztatom. De most már políroznom is kell majd :D Ha nem ragaszkodsz a polírozott peremhez sztem szintereztesd le az egészet egy színre. Az ET szám elég necces sztem a te autódra, bár a felni szélessége is fontos szempont. ET 30 al nem lesz gond sztem. ami gond lesz az tényleg a polír ! jó kis szopás a vége . a gyári polír perem nem egy sima lakk !!! különlegesen készül az nem csak úgy rá van pisszentve oszt ennyi .... bemaró anyagok hőmérséklet kutyafüle stb.... felejtős házilag !!! Biztos igazatok van, de egy próbát megér, úgy gondolom. Egyrészt nem autózom sokat. A mostani felnikről is lemarattam a lakkot, kipolíroztam (nem tükrösre, ahhoz nem volt türelmem), és lefújtuk otthon. Már 4 éve bírja, egy helyen pattant le a lakk, nekiütődött a kerékkulcs. :) Igaz eljátszottam vele egy hétvégét, de lesz rá idő most is. Ha mégis lejön a lakkozás, majd dönthetek másképp. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 MOTE Évzáró 2010, Ring Fogadó - Mogyoród - 2010.november 13. ide megy valaki?? :) Hol van az még? :D Amúgy nem valószínű... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Egyre szebb a kis ződség :D :D Köszi. :D :) Kezdek igazat adni azoknak, akik azt mondják, ha egyszer elkezd az ember valamiféle csinosítást, akkor nincs vége. Most látszik, hogy a következő lépés lehetne a lökösök színre fújása, és az oldal díszcsíkok levétele. :D Na, nem álmodozom tovább. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Jól mutatna a felnik. Bár én 15-öset raktam volna fel :) Évzáróra jó lenne menni, de mi is csak akkor megyünk, ha Babuék jönnek, mert akkor egy autóval elmegyünk. Szerintem is jó buli lesz. A jelentkezők listáját néztétek már. Nem tudom, mantacsalád hogy fog megférni egy fedél alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 ültető rugót az astrának ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Jól mutatna a felnik. Bár én 15-öset raktam volna fel :) ... Ez "vót" képben. És ez is csak a véletlen műve. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 ültető rugót az astrának ! :D Jó is volna, de többet idén nem kap. :) Ültetéssel nem tudnék felmenni az "aknára", így is leér a kipufogó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts