andrew Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Csak bedobom ide is, hátha. Szal keresek b omega jobbos tükröt, hátha van valakinek elfekvőben. Nem gond, ha nincs, jövő hétre már mondtak egyet, csak mondom holnap úgy is arra kevergek, akkor el tudtam volna hozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 ... Az megint más kérdés, hogy ma estére a fordulatszámmérőm felmondta a szolgálatot... <_< Az meg minek.Figyeld hogy énekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember19, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Az meg minek.Figyeld hogy énekel Az azért túlzás, hogy énekel... :wacko: Nem az zavar, hogy nem tudom, hogy épp mennyit forog a motor, hanem az, hogy nem működik. Ez megint azt jelenti, hogy szarakodik a generátorom... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 ...ma estére a fordulatszámmérőm felmondta a szolgálatot... <_< Az unalomtól... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember20, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 A kis viccesfijú... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Bekerült a fejtámlás hátsó ülés! Szép is, jó is! Köszi Kojak! <_< (be kellett raknom a fejtámlás hátsó ülést, mert ha egyszer beül az ivannorbi hátra, nehogy leszakadjon a feje gyorsulástól, amihez nincs szokva, ugye...) :( :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Bekerült a fejtámlás hátsó ülés! Szép is, jó is! Köszi Kojak! <_< (be kellett raknom a fejtámlás hátsó ülést, mert ha egyszer beül az ivannorbi hátra, nehogy leszakadjon a feje gyorsulástól, amihez nincs szokva, ugye...) :o ;) Az jó is. :) ( :wacko: :( ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Bekerült a fejtámlás hátsó ülés! Szép is, jó is! Köszi Kojak! :wacko: (be kellett raknom a fejtámlás hátsó ülést, mert ha egyszer beül az ivannorbi hátra, nehogy leszakadjon a feje gyorsulástól, amihez nincs szokva, ugye...) ;) :( Tudod ki ül mögéd... És mi van az első futóműveddel? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 A mi Zsoltink mit mond erre? Nincs neki a sok kacat között? :wacko: Nem tudom, az a baj, hogy ő egy kicsit messze van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Tudod ki ül mögéd... És mi van az első futóműveddel? <_< Mint kiderítettem, nem a futómű csinálja a problémát. A rohadt, tetves, görény, minőségtelen, moslék, francia Delco féknyereg okozza a gondokat. Már megvan hozzá az Ate, de az még szinterezésre vár. Addig kotyogunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Na,ekkor ez még a jobbik eset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Kori! Nincs véletlenül egy olyan menetes kupakod, ami nem megy fel arra (vagy csak nagyon nehezen), amire rá szeretnéd tekerni? Mert nekem van egy olyan, ami tekerés nélkül rámegy, ebből kifolyólag le is jön. Ez konkrétan a matracom dugójának a kupakja lenne... ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Szerk: Köszi Norbi! :wacko: Így hogy érem el a tízezret? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 :wacko: Akkor nem tudom én sem. A két hozzászólást külön írtam, és mikor a második kész lett, egyszer csak egyben volt a kettő, és Téged láttalak akkor még az oldalon. Ezért kérdeztem. Lehet, valaki más is volt a háttérben, vagy a fórummotor tolja össze az egymás utáni hsz-eket? <_< :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ja, én voltam a "ludas". <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Na hogy sikerült a PARTY? Hát az esküvő több helyen erősen hibádzott. Tud nekem vki jó áron tempomatos kart szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Nézz át a találkozós topikba, vannak jelzésértékű képek... :wacko: ;) Tempomatos kar... Persze... Szépen nyomjad csak azt a gázpedált <_< Esetleg kölcsönadom az egyik mankómat, ha ügyes vagy, akkor azzal ki tudod támasztani :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Na hogy sikerült a PARTY? Hát az esküvő több helyen erősen hibádzott. Tud nekem vki jó áron tempomatos kart szerezni? Vatera! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 ILYEN esetleg érdekel valakit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 ILYEN esetleg érdekel valakit? Legyőzted a lustaságot? :D :D Jó az avatar, de hova lett az autó többi része? :D :) Ja, ilyen párnát most nem szeretnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 ettől szebbet lőttem anno igaz drágább is de szép :) erről egy jópofa torta jut eszembe de nem mondom hogy csúnya na :D (este is az a kispárnám ha a lánykám el nem csórja épp .... :D :D ) Norbi valamit esetleg megtudtál?? (amiről diskuráltunk...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Vettem hétvégén ilyen felnit. Meglesz a téli program, kis polírozás fényezés. :D Már csak azt kell kiderítenem, hogy az ET30 jó lesz-e, de ez a jó időjárás nem engedi. Majd holnap talán nem esik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Azért annyira már nem új a húgom C Corsája, de biztos már akkor elkezdték a mérnökök a "hogy tudunk minél jobban kiszúrni a vevővel" című vetélkedőt. Az volt a gond, hogy a kocsiszekrénybe kicsit befolyt a víz. Végül is semmit nem találtam azon kívül, hogy a szellőző rész tele volt falevéllel meg kosszal. Ahhoz, hogy ezt ki lehessen tisztítani, ahhoz majdnem a fél elejét le kellett bontani. Persze ez túlzás, de az akksi kivételéhez le kell venni az ablaktörlőt és a burkolatot. A másik oldalon, hogy hozzá lehessen férni mindenhez, gondoltam kiveszem az ablakmosó tartályt, az egy mozdulat. Ez igaz is, csak előtte ki kellett venni a komplett ablaktörlő mechanikát a motorjával együtt, hogy kiférjen a tartály. Igaz, mindezt két csavar fogta, de akkor is. :) Mondjuk időben nem tartott sokáig, de ezek után el tudok képzelni más aljasságokat is a tervezőktől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Legyőzted a lustaságot? :D ;) Jó az avatar, de hova lett az autó többi része? :D :) Ja, ilyen párnát most nem szeretnék. Brekeke miatt kellett lefotóznom a maszkot... A többi rész nem fontos :P ettől szebbet lőttem anno igaz drágább is de szép :D erről egy jópofa torta jut eszembe de nem mondom hogy csúnya na :D (este is az a kispárnám ha a lánykám el nem csórja épp .... :D :D ) Norbi valamit esetleg megtudtál?? (amiről diskuráltunk...) Nekem is van másfajta (amilyen a Korinak is van), ami szebb, de hát gyűjtjük az opeles relikviákat :P Sajnos még nincs fejlemény a kérdéses ügyben. Ha megtudok valamit, akkor szólok. Vettem hétvégén ilyen felnit. Meglesz a téli program, kis polírozás fényezés. :D Már csak azt kell kiderítenem, hogy az ET30 jó lesz-e, de ez a jó időjárás nem engedi. Majd holnap talán nem esik. :D Szép peremes :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts