kojakarettenetes Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Ja, és akinek van gsi stabrúdja, az hozzon nyugodtan! Szerszámot is! :wacko: :( Kadett Géjessi van. Mit fizetsz érte?? 20mm-es. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Kadett Géjessi van. Mit fizetsz érte?? 20mm-es. <_< Ez több dologtól is függ: - jó-e nekem, - erősebb-e a mostaninál, - mennyiért adod a feketepiaci árakhoz képest :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 A lagzikat már én is unom, 2 héten belül ez a második és anyagilag sem jó, mert ugye illik támogatni az ifjú párt. Az autó fateromtól van kölcsönbe, hogy rendberakjam, nincs benne sok km(126e), de a pollenszűrőt én cseréltem most először. Igazából azért van nálam, hogy Németországba olcsón és kényelmesebben kijussak. Hosszú úton 5,1 literbe jöttem ki, szóval gazdaságos és nyomatékos és nem zavar, hogy 80Le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Szúrj ki a többiekkel, nősülj meg Te is! :wacko: ;) Jó az az olajkályha, mi? <_< ;) Mingyá jönnek a gáztartályosok, meg a gsi-sek, és nyomják a vakert, hogy füstöl, meg nem megy... Na, és?! Ki akar száguldozni, és kit érdekel, hogy mögöttem füst van? :( :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Szúrj ki a többiekkel, nősülj meg Te is! ;) :o Jó az az olajkályha, mi? :wacko: :) Mingyá jönnek a gáztartályosok, meg a gsi-sek, és nyomják a vakert, hogy füstöl, meg nem megy... Na, és?! Ki akar száguldozni, és kit érdekel, hogy mögöttem füst van? ;) :o Nekem semmi gondom a füsttel,az enyém is füstől pedig benzines :( de álltalában nem én megyek hátúl <_< ahoz még elég jól megy és most már lopakodó üzemmód van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Ja és nekem majd egy bal első sárvédő is kell. Az mennyi lenne? Mert még gyűjtenem kell. A bontott is jó csak ne legyen tiszta rozsda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Zsóti bácsi! Ilyen ablaktörlőlapátokat tudsz hozni a talira? Ja, és jut eszembe! Szintszabályzós hátsó telót véletlenül (vagy akár szándékosan) nem tudsz szerválni? <_< amikor jössz le Lánycsókra , előtt lejössz a műhelykémbe , és a teljes paletta ott lóg a falon ! azt választod amit akarsz ! ez a mostani még olcsóbb ! és nagyon jó :wacko: a leg drágább -/-1600 talán..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 van GSI stab om <_< még egy darab..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 amikor jössz le Lánycsókra , előtt lejössz a műhelykémbe , és a teljes paletta ott lóg a falon ! azt választod amit akarsz ! ez a mostani még olcsóbb ! és nagyon jó :wacko: a leg drágább -/-1600 talán..... Akkor lemegyek Érted én. Persze csak akkor, ha Tiu megengedi... <_< :( Ő meg majd hazavisz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 nincs messze mohács lánycsóktól ! pár km..... lehet Tiv nek is kell valami nem tudom még Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Akkor lemegyek Érted én. Persze csak akkor, ha Tiu megengedi... ;) :o Ő meg majd hazavisz. :) nincs messze mohács lánycsóktól ! pár km..... lehet Tiv nek is kell valami nem tudom még Miért ne engedném ? <_< :wacko: Ettől függetlenül, lehet megyek én is. :o :( Zsolti, majd hívlak holnap, nekem egy jó ár kellene az átmérő 24-es stabrúd 2db gumi szilentjére. Már megvan a stabrúd, a barátom a héten hozza el valamikor. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Ez több dologtól is függ: - jó-e nekem, - erősebb-e a mostaninál, - mennyiért adod a feketepiaci árakhoz képest :( ;) Akkor legalább azt mondd meg, mekkora a mostani. <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Vannak itt profi autóbontók-szerelők... Én csak egy sánta aktakukac vagyok, tudomis én. ;) ;) Amúgy lehet, hogy a dízelen eredetileg is erősebb, az enyém ráadásul Sport felszereltségű is <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Vannak itt profi autóbontók-szerelők... Én csak egy sánta aktakukac vagyok, tudomis én. ;) :o Amúgy lehet, hogy a dízelen eredetileg is erősebb, az enyém ráadásul Sport felszereltségű is <_< :wacko: :( Tudom, ezért kérdeztem. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 nincs messze mohács lánycsóktól ! pár km..... Jó, akkó lemegyek gyalog <_< Azé aggyá majd valami koordinátát! Vagy a cím is jó :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Mingyá jönnek a gáztartályosok, meg a gsi-sek, és nyomják a vakert, hogy füstöl, meg nem megy... Na, és?! Ki akar száguldozni, és kit érdekel, hogy mögöttem füst van? :wacko: :( Hát a szántásba' persze, hogy nem érdekel senkit... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 ...az enyém ráadásul Sport felszereltségű is <_< :wacko: :( Ja, kb. úgy mint ez: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Na jó van. Beszótá kettőt, most már mehetsz aludni! <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Szúrj ki a többiekkel, nősülj meg Te is! :wacko: ;) Jó az az olajkályha, mi? <_< ;) Mingyá jönnek a gáztartályosok, meg a gsi-sek, és nyomják a vakert, hogy füstöl, meg nem megy... Na, és?! Ki akar száguldozni, és kit érdekel, hogy mögöttem füst van? :( :o nesze ez kormol Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 A negyvenegynéhányadik másodpercnél elég érdekes, hogy egy darabig nem is füstöl, aztán egyszercsak ömleni kezd belőle a korom... Pedig a motor fordulatszáma nem is változik... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Nekem semmi gondom a füsttel,az enyém is füstől pedig benzines :wacko: de álltalában nem én megyek hátúl <_< ahoz még elég jól megy és most már lopakodó üzemmód van. Nekem semmi gondom a füsttel,az enyém is füstől pedig benzines :( nekem is olyan volt de sajnos meg kelet generáloznom az egész mocit ,mert már annyira füstölt hogy mehettem volna nyugodtan koncertekre füst gépnek ;) még elég jól megy és most már lopakodó üzemmód van. most már nekem is hasonló ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 nekem is olyan volt de sajnos meg kelet generáloznom az egész mocit ,mert már annyira füstölt hogy mehettem volna nyugodtan koncertekre füst gépnek :wacko: Nekem csak akkor füstöl jobban ha bemelegszik és sokat jár alapjáraton,na utána indulásnál vagy gázadásnál eltűnik ami mögöttem van. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Nekem csak akkor füstöl jobban ha bemelegszik és sokat jár alapjáraton,na utána indulásnál vagy gázadásnál eltűnik ami mögöttem van. <_< Pedig ez nem sok jót jelent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Pedig ez nem sok jót jelent! még az álmos könyvek szerint sem ! (Ecotec <_< ennyit tudnak sajnos ...... sok ilyen van ! ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Sanyi! Itt Siklóson van egy B Vectra, tűzfaltól hátra minden alkatrésze eladó. Ez lenne az: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts