Tiu Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 szeva mindenkinek ,olvasgattam a fórumotokat nagyon teszik !!!!! be mutatkoznék Omcsi vagyok van egy opel omega 2.0 16v ,a fórumotokról volt szerencsém meg ismerkedni Kori kollégával egy találkozó keretében ,és még egy kollégát de nem tudom pontosan a nik nevét asszem (andrew )hát röviden ennyi !!! Helló, üdv itt. :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 szeva mindenkinek ,olvasgattam a fórumotokat nagyon teszik !!!!! Hali itt! ;) Most konkrétan a "Mediterrán (Langyi) szekció"-ra gondolsz, vagy általánosságban az opelfórumra? be mutatkoznék Omcsi vagyok van egy opel omega 2.0 16v , Má megen egy Omega... <_< Lassan már kezd kisebbségi komplexusom lenni :( Mingyá veszek egy IFA-t :wacko: a fórumotokról volt szerencsém meg ismerkedni Kori kollégával egy találkozó keretében ,és még egy kollégát de nem tudom pontosan a nik nevét asszem (andrew )hát röviden ennyi !!! Van itt mindkettő. Mondjuk andrew cartárssal még nem nagyon találkoztunk (lehet, hogy csak a Kori), de ami késik, az nem múlik! ;) Amúgy pont andrew az, aki a legközelebb lakik Hozzád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 szeva mindenkinek ,olvasgattam a fórumotokat nagyon teszik !!!!! be mutatkoznék Omcsi vagyok van egy opel omega 2.0 16v ,a fórumotokról volt szerencsém meg ismerkedni Kori kollégával egy találkozó keretében ,és még egy kollégát de nem tudom pontosan a nik nevét asszem (andrew )hát röviden ennyi !!! Cső! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Má megen egy Omega... <_< Lassan már kezd kisebbségi komplexusom lenni ;) Mingyá veszek egy IFA-t :wacko: Nyugi, nyugi. Te a valaha gyártott legjobb Opel leszármazottjában ülsz. Az sem az igazi, de közelebb van mint az Omega! ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Cső! :wacko: Hogy jön ide a cső?! <_< :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Hogy jön ide a cső?! <_< :( ;) Talán Babi néni cső! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Most konkrétan a "Mediterrán (Langyi) szekció"-ra gondolsz, vagy általánosságban az opelfórumra? -igen én Mediterrán szekciora gondoltam Má megen egy Omega... Lassan már kezd kisebbségi komplexusom lenni Mingyá veszek egy IFA-t -ez jó volt :wacko: Van itt mindkettő. Mondjuk andrew cartárssal még nem nagyon találkoztunk (lehet, hogy csak a Kori), de ami késik, az nem múlik! Amúgy pont andrew az, aki a legközelebb lakik Hozzád. -igen csak nem tudtam a nick nevét,pedig a barátom de ez van <_< ,és nagyon jó fej ha megismeritek !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Nyugi, nyugi. Te a valaha gyártott legjobb Opel leszármazottjában ülsz. Az sem az igazi, de közelebb van mint az Omega! :( <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Elhoznád a pólómat (nem VW :wacko: ) gepárdtól? Illetve attól akinek odaadja? hááá elmaradt <_< de valahogy le kellene rendeznünk a pólókat nem de?? de hogy ,? posta?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 van itt nagy jövés menés <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 hááá elmaradt <_< de valahogy le kellene rendeznünk a pólókat nem de?? de hogy ,? posta?? Ja, tegnap este olvastam, hogy elmarad, ezért nem is erőltettem a dolgot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Talán Babi néni cső! <_< Ott a pont! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember12, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Ja, a Norbit itt is be lehet dobni a vízbe. <_< :( Na-na-na!!!! :wacko: ;) Különben is, vízbe dobni a Lomhát szokás, én eddig mindig ugrottam magamtól. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Sziasztok. Sajnos csak most jutottam netközelbe. Én is most olvasom, hogy csúszott egy hétvégét a pályanap. Azért remélem ha vki elmegy kecsóra, azért utána tiszteletét teszi Lánycsókon <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Lánycsókra megyünk ! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Sziasztok. Sajnos csak most jutottam netközelbe. Én is most olvasom, hogy csúszott egy hétvégét a pályanap. Azért remélem ha vki elmegy kecsóra, azért utána tiszteletét teszi Lánycsókon :( szeva mindenki !!! sajnos lehet hogy mi nem tudunk menni mert a páromnak nem jött össze a meló el cserélése ,mert ki nevezték vezetőnek , és így nincs kivel cserélni !!! sajnos de próbálunk valami megoldást ki találni , de nem biztos hogy összejön !!!! <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 szeva mindenki !!! sajnos lehet hogy mi nem tudunk menni mert a páromnak nem jött össze a meló el cserélése ,mert ki nevezték vezetőnek , és így nincs kivel cserélni !!! sajnos de próbálunk valami megoldást ki találni , de nem biztos hogy összejön !!!! <_< :wacko: Nagyon sajnálom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember12, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 szeva mindenki !!! sajnos lehet hogy mi nem tudunk menni mert a páromnak nem jött össze a meló el cserélése ,mert ki nevezték vezetőnek , és így nincs kivel cserélni !!! sajnos de próbálunk valami megoldást ki találni , de nem biztos hogy összejön !!!! <_< :wacko: Nem is tudtam, hogy Ti is jönnétek... Azért próbálkozzatok még... Mondjuk további előléptetéssel, és akkor már talán ő dönthet, hogy dolgozik-e vagy sem... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Nem is tudtam, hogy Ti is jönnétek... Azért próbálkozzatok még... Mondjuk további előléptetéssel, és akkor már talán ő dönthet, hogy dolgozik-e vagy sem... :wacko: sajnos náluk nincs választási lehetőség , vagy elfogadja vagy kirúgják !!! Nem is tudtam, hogy Ti is jönnétek. Azért próbálkozzatok még... -igen nem adtuk még fel, de nem sok reményt fűzök a dologhoz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Új telefonszámom van! 06-30-924-11-45!!! Mostantól ezen vagyok elérhető, de a régit se töröljétek, mert az is marad! De arról már csak inkább én fogok hívni, engem nemigen lehet elérni rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember13, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Na, már "Ez" is kezdi!!! <_< Nem elég, hogy nekem van 3 számom?! :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember13, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 1500.- tól 1780.- ig ablaktörlő lapát LUCAS ! AERO tech (mint a H astrán) Zsóti bácsi! Ilyen ablaktörlőlapátokat tudsz hozni a talira? Ja, és jut eszembe! Szintszabályzós hátsó telót véletlenül (vagy akár szándékosan) nem tudsz szerválni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember13, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Kori! Sosem fogom megjegyezni, hogy mikor tartod a névnapodat, úgyhogy inkább minden alkalommal gratulálok: Boldog névnapot! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Kori! Sosem fogom megjegyezni, hogy mikor tartod a névnapodat, úgyhogy inkább minden alkalommal gratulálok: Boldog névnapot! <_< Szintén. Beszéltem is vele és elfelejtettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember13, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Ja, és akinek van gsi stabrúdja, az hozzon nyugodtan! Szerszámot is! <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts