Tiu Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Húha! Te ilyen projektekbe vágtál? :D KÉPEKET!!! Na jó, megvárhatod, amíg megszárad. Meg amíg összerakod. :D Szabin voltam, ráértem. ;) Még a futóműnél a Gsi stabrúd projekt várat magára, de ahhoz még az első és a hátsó stabrúd is hiányzik. :D De majd csak egyszer összejön az is. ^_^ Kép majd lesz, de ha mégis elmarad, akkor a lánycsóki talin ott lesz az autó. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus30, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Bammeg, az még több, mint 2 hét... ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Én is kivi vagyok milyen lett végül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 "... az első és a hátsó stabrúd is hiányzik..." Vaterán most árulnak Kadettét, ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Vaterán most árulnak Kadettét, ugyanaz. asszem nálam is van szett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Itt van pár kép az elejéről. Sötét is van, kész sincs teljesen, de egyelőre eddig jutottam, és besötétedett. Ilyen lett, azért legalább már látni belőle valamit. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Vaterán most árulnak Kadettét, ugyanaz. asszem nálam is van szett... Kösz fiúk, közben már sikerült intézni egy elsőt és a hátsó pótstabilizátorra is van esély. Ha mégsem sikerül, akkor tudom kit keressek. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Itt van pár kép az elejéről. Sötét is van, kész sincs teljesen, de egyelőre eddig jutottam, és besötétedett. Ilyen lett, azért legalább már látni belőle valamit. :D :D Őőő, mit kell nézni? :D A krómcsíkon kívül van valami változás? Kösz fiúk, közben már sikerült intézni egy elsőt és a hátsó pótstabilizátorra is van esély. Ha mégsem sikerül, akkor tudom kit keressek. ;) Csak nehogy lekéss róluk... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Akartam írni, hogy kellene egy régi kép is, hogy mi a változás. Bár tudom mit kell nézni, de nincs előttem az eredeti állapot ^_^ Amúgy nagyon jó lett, a fénykép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Van még pár kép, de összehasonlítani csak egyen tudtam. Az biztos, hogy nem lesz egy hipermodern kinézete, de nekem így jobban tetszik. ^_^ :D :D A többit majd élőben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Elegant-os lett ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Van tényleg különbség, de nem szembeötlő. majd élőben összehasonlítjuk a kormossal ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 asszem nálam is van szett... háttt... őő..... nem tudom . nem esküdnék meg erre <_< mármint hogy ugyanaz . az összekötő rúd tuti más. az astra szemes a kadett nem szemes . de heckelhető lehet. amúgy nálam is van egy ilyen GSI stab . talán 20mm es . XE ből. (ja eladó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Elegant-os lett :wacko: a tijjed ugyanez nem ? cép rács <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Nem, az enyém már csúnya ködlámpás :wacko: Viszont cserébe kihegesztem a szemét a szembejövőknek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Lomha! Egy kicsit megkésve, de azért: Isten éltessen sokáig, f....d érjen bokádig! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Lomha! Egy kicsit megkésve, de azért: Isten éltessen sokáig, f....d érjen bokádig! :wacko: Úgy legyen. Minden jót! :( <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Köszi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Oda ni!!! Tiu papa lecserélte az avatart! <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Boldog szülinapot Zsóóóóótiiiiii! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Úgy legyen! Isten éltesse sokáig a mi "Opelos" Zsoltinkat! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Megy valaki a pályanapra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Boldog szülinapot Zsóóóóótiiiiii! :( Úgy legyen! Isten éltesse sokáig a mi "Opelos" Zsoltinkat! ;) Csatlakozom, boldog szülinapot, Zsolti. ;) :wacko: Majd iszunk rá. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Megy valaki a pályanapra? Eredetileg úgy volt, hogy megyünk, de a munka közbeszólt. <_< Így sajnos nem leszünk ott. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Minden ünnepeltnek sok boldogságot és egészséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts