ivannorbi Elküldve Augusztus27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Látom vízálló a gipszed. ;) :D :D Ha nem, és még nem veszik le addig, akkor lehet, kezdheted fóliázni. :D Már 3 hete nincs rajtam a gipsz. A múlt héten még 2 mankóval jártam, ezen a héten többnyire már csak 1-el, ma meg már próbálok segédeszköz nélkül közlekedni (lakáson belül). Pedig lassan kezdődik a szarvasbőgés, a sánta bikáknak nem sok esélyük van ilyenkor... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Már 3 hete nincs rajtam a gipsz. A múlt héten még 2 mankóval jártam, ezen a héten többnyire már csak 1-el, ma meg már próbálok segédeszköz nélkül közlekedni (lakáson belül). Pedig lassan kezdődik a szarvasbőgés, a sánta bikáknak nem sok esélyük van ilyenkor... ^_^ Végre valami jó hír. :D :D Csak edzeni, hadd szokja. ;) Akkor arra vigyázz, nehogy újra sánta legyél. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Hát, ez a sántaság még el fog tartani egy darabig... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Hát, ez a sántaság még el fog tartani egy darabig... ^_^ Biztos vagyok benne, hogy a talin semmi ezzel kapcsolatos "rossz" vicc nem fog elhangzani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Hát ebben biztos vagyok. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Sztem mindenki süsse el most a jó poénjait, így nem a talin fog a csődör megsértődni ^_^ Amúgy egyik kollegám pont vadászás közben sérült le. Részleges bokaszalag szakadása lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Miért? Olyan sértődősnek ismersz? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Miért? Olyan sértődősnek ismersz? ^_^ Azért mertem írni, mert nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Na azért! Már majdnem kezdtem megsértődni... ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 szasztok ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 szasztok ^_^ Szasz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Mi a szösz? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Mi a szösz? :D Szösz. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Mi a szösz? ^_^ A szösz az egy olyan kicsi dolog, ami többnyire ruhákon fordul elő, és vagy a ruha saját anyagából, vagy más külső forrásból származó, amorf képződmény. Gyakran emlegetik egy bizonyos mösszel (=szöszmösz) kapcsolatban, ami a szösszel ellentétben önmagában nem tekinthető értelmes szónak a magyar nyelv mai állása szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Te aztán kipihentél. Én pedig két napja nyomom az ágyat, mert sikerült iszonyatosan megfáznom. Kb 10 éve orvosnál sem voltam, de tegnap el kellett mennem ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 A szösz az egy olyan kicsi dolog, ami többnyire ruhákon fordul elő, és vagy a ruha saját anyagából, vagy más külső forrásból származó, amorf képződmény. Gyakran emlegetik egy bizonyos mösszel (=szöszmösz) kapcsolatban, ami a szösszel ellentétben önmagában nem tekinthető értelmes szónak a magyar nyelv mai állása szerint. Már azt hittem, hogy nem kapok konkrét választ... ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Én pedig két napja nyomom az ágyat, mert sikerült iszonyatosan megfáznom. Kb 10 éve orvosnál sem voltam, de tegnap el kellett mennem ^_^ Hát akkor jobbulást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 A szösz az egy olyan kicsi dolog, ami többnyire ruhákon fordul elő, és vagy a ruha saját anyagából, vagy más külső forrásból származó, amorf képződmény. Gyakran emlegetik egy bizonyos mösszel (=szöszmösz) kapcsolatban, ami a szösszel ellentétben önmagában nem tekinthető értelmes szónak a magyar nyelv mai állása szerint. Na húzzá' el a 197-be. ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Na húzzá' el a 197-be. ^_^ :D :D :D mi a szösz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Na húzzá' el a 197-be. ^_^ :D :D :D Az mi az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 OK, leesett. Majdnem átvitte az alvázat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Te aztán kipihentél. Én pedig két napja nyomom az ágyat, mert sikerült iszonyatosan megfáznom. Kb 10 éve orvosnál sem voltam, de tegnap el kellett mennem :D Ez túl ratyi kifogás, ettől még meg kell rendezned a Mediterrán Opel Club szokásos, éves "medencepusztító" partiját! :D Ui: Jobbulást! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Te aztán kipihentél. Én pedig két napja nyomom az ágyat, mert sikerült iszonyatosan megfáznom. Kb 10 éve orvosnál sem voltam, de tegnap el kellett mennem :D Tényleg jobbulást Neked, remélem már túl vagy rajta. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Elkészült az autó elejére a G díszrács :D , már nagyon untam ezt a Tátra teherautós formát. Most szárad, még majd össze kell raknom. Ha már fényezni kellett, az erősen szürkülő kilincsek is színre lettek fújva. Szidtam aki megtervezte a belső kilincsburkolatot, mert biztos én nem tudom a titkot :D , de ahhoz, hogy kijöjjön a kilincs, el kellett állítani a jól működő rudazatot. Majd állítgathatom mikor rakom össze. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus30, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Húha! Te ilyen projektekbe vágtál? ^_^ KÉPEKET!!! Na jó, megvárhatod, amíg megszárad. Meg amíg összerakod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts