andrew Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Minden omegás dolgozik hétvégén?! ^_^ Valahogy etetni kell a lovakat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Ennyi lovat jóhogy... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 nincs mit :D ja hogy volt szülcsi napcsi? akkor isten éltessen soká ! /édes borral nem koccintok/ :D Köszönöm, ha nem bor, akkor majd keresünk valami mást. ;) :D Eddig úgy néz ki, csak egy nap lesz ez is, de talán összejön a kettő. ^_^ A Kecskemétet úgyis elverte a munka :D , így ott nem leszünk (legalább egyben marad a Mazdi) :D :D (és az Opel is) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Na, a traktorosok egymásra találtak... :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Meg is lett volna, ha úgy ki lett volna pakolva mint a tiéd! De én teljesen utcai módon mentem! :D Szerintem max 50 kiló hiánya lehet. De egyszer meg kellene mérni azt is. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 A Mélykékpista itt. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Ha lesz addigra műszaki, akkor kadettal. ^_^ ÉS a Matuska Diseselessel nyomunk egy versenyt Pécstől odáig. :D :D :D Persze, most, hogy sánta vagyok, nagy a szád! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Persze, most, hogy sánta vagyok, nagy a szád! :D ;) Majd adok előnyt Kozármislenyig. ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Majd adok előnyt Kozármislenyig. ^_^ :D :D Erről jut eszembe, lehet, hogy kellene vennem négy misleny-t a kadettra. :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Majd adok előnyt Kozármislenyig. ^_^ :D :D Ja, aztán majd nem találsz oda Lánycsókra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Na gyerünk, ne legyél papírkutya! ;) De nagy szád lett hirtelen. :D ^_^ Igaz eddig se volt kicsi, de mostanában mindenkihez van pár kedves szavad. :D :D Hiányzik a fürdés? (már így a lánycsóki talihoz közeledve) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 De nagy szád lett hirtelen. :D ^_^ Igaz eddig se volt kicsi, de mostanában mindenkihez van pár kedves szavad. :D :D Hiányzik a fürdés? (már így a lánycsóki talihoz közeledve) ;) :D Muszáj egy kicsit felkavarni az állóvizet. :D Másrészt medence nem lesz, úgyhogy a fürdés veszélye nem áll fenn. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Na, a traktorosok egymásra találtak... :D ^_^ Mondjam, vagy mutassam? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Mondjam, vagy mutassam? :D :D Inkább mondd, nem bírom a gázolaj szagát! ;) :D Bár nem sokszor érzem, mert mindig mögöttem vannak! :D Na jó, ez így nem igaz, a múltkor arcoskodtam egy mögöttem haladó BMW-vel és mikor nagyon csúnyán elment mellettem akkor néztem, hogy 335d coupe. Akárhogy nézem, az bizony 286 LE másfél tonnára. Csúnyán megkaptam a magamét. Na de majd a Turbóval... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Inkább mondd, nem bírom a gázolaj szagát! :D :D Bár nem sokszor érzem, mert mindig mögöttem vannak! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 ^_^ Közben finomítottam, hogy ne legyen olyan rossz nektek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Közben finomítottam, hogy ne legyen olyan rossz nektek. ^_^ Szerintem vegyél egy nagyobb kocsit, mert ebbe már lassan nem fér be az arcod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Szerintem vegyél egy nagyobb kocsit, mert ebbe már lassan nem fér be az arcod! ^_^ Mondja aki caravan-nal jár... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Inkább mondd, nem bírom a gázolaj szagát! :D :D Bár nem sokszor érzem, mert mindig mögöttem vannak! :D Na jó, ez így nem igaz, a múltkor arcoskodtam egy mögöttem haladó BMW-vel és mikor nagyon csúnyán elment mellettem akkor néztem, hogy 335d coupe. Akárhogy nézem, az bizony 286 LE másfél tonnára. Csúnyán megkaptam a magamét. Na de majd a Turbóval... ^_^ Azért van ám húzása a sorhatnak az enyémben is, bár sosem gyilkolnám ezért. Főleg emelkedőkön szoktam felfelé tolni azokat, akik nem állnak ki... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 A medence még mindig áll. Vmi oknál fogva letisztult a víz benn :D Úgyhogy senki se jöjjön zsebben mobillal ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 A medence még mindig áll. Vmi oknál fogva letisztult a víz benn :D Úgyhogy senki se jöjjön zsebben mobillal ^_^ A francba! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Azért van ám húzása a sorhatnak az enyémben is, bár sosem gyilkolnám ezért. Főleg emelkedőkön szoktam felfelé tolni azokat, akik nem állnak ki... :D Volt szerencsém menni ilyen Omegával, valóban jóféle. Erős, nyomatékos, kényelmes, traktorhangú... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 A francba! :D :D Most Te attól félsz, hogy bevágnak vagy attól, hogy megint lesznek fényképek? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Is-is ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Szeptember 18-19. 3. Lánycsóki Opeltali ... ui.1: Lassan már felvehetjük a Mediterrán Omegaklub nevet... ^_^ ui.2: Még jó hogy megépítettétek az istállót, mert ennyi barom nem fér el a szuterénben ;) Látom vízálló a gipszed. :D :D :D Ha nem, és még nem veszik le addig, akkor lehet, kezdheted fóliázni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts