Lomha 8V Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Az mi volt? Mesélj ! ^_^ :D Vasárnap kint voltam a pogányi EVO gyorsuláson és egy Chrysler 300C 5.7 V8 HEMI-t kétszer is megkínáltam 1 másodperccel 402 méteren! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Boldog születésnapot gergolabs ! :D ^_^ Úgy van, boldogot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Vasárnap kint voltam a pogányi EVO gyorsuláson és egy Chrysler 300C 5.7 V8 HEMI-t kétszer is megkínáltam 1 másodperccel 402 méteren! :D Gratula! :D Nem is reklámoztad, hogy mész a gyorsulásra. Nem mintha itthon lettem volna ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Köszi mindenkinek! Gratula Lomhának! Máskor szólj, hogy mehessünk drukkolni!!!! Még az is lehet, hogy 18-ára sikerül odaérnem Lánycsókra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Vasárnap kint voltam a pogányi EVO gyorsuláson és egy Chrysler 300C 5.7 V8 HEMI-t kétszer is megkínáltam 1 másodperccel 402 méteren! ;) Ez mind szép, de milyen időket mentél??? ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Ez mind szép, de milyen időket mentél??? ^_^ :D :D :D Egy timeslip-et tartottam meg, azon 1/4 mérföld, 16.427 sec. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Boldog szülinapot Tiu! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Egy timeslip-et tartottam meg, azon 1/4 mérföld, 16.427 sec. Bazzeg akkor gyakoroljál. Szerintem minimum 15,7-et kellene menned. Ne-vel egyszer mentem 15,99-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Egy timeslip-et tartottam meg, azon 1/4 mérföld, 16.427 sec. És még azt mondják nekem, hogy jobban megy az NE-nél az Firebird 5.0 V8 170 LE-vel. Meg a dögnehéz Chevy van 6.0, vagy 6,6-os motorral .^_^ :D Érzésre mindkettő a 2.7-es szívó diesel Kia Pregionkra emlékeztet. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Boldog szülinapot Tiu! :D Boldog kuplungozást. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Boldog szülinapot Tiu! ^_^ Isten éltessen sokáig Tiu! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Bazzeg akkor gyakoroljál. Szerintem minimum 15,7-et kellene menned. Ne-vel egyszer mentem 15,99-et. Meg is lett volna, ha úgy ki lett volna pakolva mint a tiéd! De én teljesen utcai módon mentem! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Remélem, ha legközelebb engem fuvarozol, akkor is ilyen utcai módon mész... ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Ja és ők az új üléseim, jövő héten ugranak be a helyükre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Mutatós darabok :D Beleférsz? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Mutatós darabok :D Beleférsz? ^_^ Kocsog! :D Ha a gyári GSi ülésben elfértem, akkor bármiben el fogok! Annál szűkebb maximum a csővázas ülés lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Ha a gyári GSi ülésben elfértem, akkor bármiben el fogok! Szét is dőltek... ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Boldog szülinapot Tiu! :D Boldog kuplungozást. ^_^ Isten éltessen sokáig Tiu! :D Köszönöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Grat Lomha. Mi aznap indultunk nyaralni és ma értünk haza. Jó volt. Sok Astrát és Insigniát láttunk az olaszoknál és az osztrákoknál. Még H Astra és D Corsa fordult elő, az olaszoknál még A Meriva volt sok, C Vectra kevés volt, de a többi Opel típus mintha nem is létezne. Osszesen 4 db B Omegát láttam, amiből egy lengyel volt. Boldogat doki és Tiu. Remélem szeptemberben ihatunk az egészségetekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Szét is dőltek... ^_^ :D :D Ne irigykedj, girnyó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Ne irigykedj, girnyó... ^_^ Maximum a jobb bokádra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 ... Boldogat doki és Tiu. Remélem szeptemberben ihatunk az egészségetekre. Köszönöm, remélem ott leszünk. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Ma megtörtént a kinyomócsapágy csere. :D Köszi opzsoltnak a távsegítséget, és kojaknak a szerszámokat. :D ^_^ A csapágy nyikorgott kicsit hidegebb időben, így kapott SKF-et. A szerkezet és a tárcsa SACHS, még elmegy egy darbig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Ma megtörtént a kinyomócsapágy csere. :D Köszi opzsoltnak a távsegítséget, és kojaknak a szerszámokat. :D ^_^ A csapágy nyikorgott kicsit hidegebb időben, így kapott SKF-et. A szerkezet és a tárcsa SACHS, még elmegy egy darbig. :D nincs mit :D ja hogy volt szülcsi napcsi? akkor isten éltessen soká ! /édes borral nem koccintok/ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Pipa mindenképpen, Boci kölcsönállat volt, Bomiéké, ha jönnek, akkor lesz, egyébként marad az asszony, ha lesz kedve eljönni. Vettem ki szabit már oda, úgy hogy nincs már akadálya a dolognak. Minden omegás dolgozik hétvégén?! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts