Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Sajnos mi nem tudunk menni. Azon a hétvégén lecoglalt utunk van :wacko:

Mi is csak szeretnénk, majd kiderül addigra mi lesz. :D

Szívesen mennék a pályán is, de ezzel az eredeti futóművel és gumimérettel minek? :wacko:

Marad a nyálcsorgatás. :wacko:

Megosztás:

gondolkozom hogy mazdával megyek és a pályán is zúzok kicsit de én bukósisakot fel nem veszek egy kocsiban tuti :wacko: pedig mazdival vicces ám ott :wacko:

Pedig a bukó a minimum rendszerkövetelmény ott, állítólag. :wacko: :D

Oda viszont beülnék melléd. :D

Megosztás:

összel lesz Koriéknál röfögés? vagy valahol? :wacko:

Ezt koriék tudják, hogy jó Nekik. :D

Részünkről felajánlhatom, hogy ha van valami meló, akkor nappal segítünk. :D

Nappal építünk, este meg lebontjuk, vagyis akarom mondani este meg bulizunk. :wacko: :D

Tőlem mehetünk akár Óbányára is még egyszer, úgyis lemaradtál róla tavasszal, de szervezhetünk máshova is. :wacko:

Megosztás:

Ezt koriék tudják, hogy jó Nekik. :D

Részünkről felajánlhatom, hogy ha van valami meló, akkor nappal segítünk. :D

Nappal építünk, este meg lebontjuk, vagyis akarom mondani este meg bulizunk. :wacko: :D

Tőlem mehetünk akár Óbányára is még egyszer, úgyis lemaradtál róla tavasszal, de szervezhetünk máshova is. :wacko:

A melóban én is segíthetek, jól tudok dirigálni, hogy mit és hogyan :wacko:

Részemről a gyalogtúrás program kilőve, de az ülésben és fekvésben már egész jó vagyok...

Megosztás:

Azért jól elbeszélgetünk itt ketten egymással.

Hova tűntek a többiek? Helló! :wacko:

Tényleg Norbi, jó lett a dvd lejátszó? :D

Eddig jónak tűnik a lejátszó, igaz, nem teszteltem túl sokat. Néhány DVD-t kapott (eredetit és írottat is), de pendrive-ról is lejátszotta az avi file-t.

Megosztás:

Norbi. Köszi szépen a sátrat. Remélem öcsém odaadta.

Garázson már rajta van a tető, a kövi program a betonozás lesz, utána vakolás. Kezd garázs kinézete lenni a dolognak.

Találkozók topikba beírtam, hogy 18-19-én opeltali Lánycsókon. A medence sztem már nem fog állni, mert megint 3 hét alatt bealgásodott, és nem vagyok hajlandó harmadszor is beletolni 10 köb vizet.

Megosztás:

Norbi. Köszi szépen a sátrat. Remélem öcsém odaadta.

Szívesen. Hazaért a cuccos.

Garázson már rajta van a tető, a kövi program a betonozás lesz, utána vakolás. Kezd garázs kinézete lenni a dolognak.

Találkozók topikba beírtam, hogy 18-19-én opeltali Lánycsókon. A medence sztem már nem fog állni, mert megint 3 hét alatt bealgásodott, és nem vagyok hajlandó harmadszor is beletolni 10 köb vizet.

Garázsban alvós buli lesz? :D

A medencét nem kell újra feltölteni, hagyd benne nyugodtan a mostani vizet, jó lesz az... Sötétben és részegen úgyis mindegy :wacko:

Megosztás:

Szívesen. Hazaért a cuccos.

Garázsban alvós buli lesz? :wacko:

A medencét nem kell újra feltölteni, hagyd benne nyugodtan a mostani vizet, jó lesz az... Sötétben és részegen úgyis mindegy :wacko:

Csoda, hogy nem felejtette el :D

Miért? Beállsz az olajkályhával, és benne alszol?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.