kori Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Jót buliztunk. :wacko: :D Legközelebb, majd Kecskeméten talizunk. :wacko: (ha odaérünk, de remélem ott leszünk) Sajnos mi nem tudunk menni. Azon a hétvégén lecoglalt utunk van :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Sajnos mi nem tudunk menni. Azon a hétvégén lecoglalt utunk van :wacko: Mi is csak szeretnénk, majd kiderül addigra mi lesz. :D Szívesen mennék a pályán is, de ezzel az eredeti futóművel és gumimérettel minek? :wacko: Marad a nyálcsorgatás. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 gondolkozom hogy mazdával megyek és a pályán is zúzok kicsit de én bukósisakot fel nem veszek egy kocsiban tuti :D pedig mazdival vicces ám ott :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Sajnos mi nem tudunk menni. Azon a hétvégén lecoglalt utunk van :D ha lesz ősszel nálatok tali akkor pl.egy jó DJ kell hozni oszt hajrá :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 gondolkozom hogy mazdával megyek és a pályán is zúzok kicsit de én bukósisakot fel nem veszek egy kocsiban tuti :wacko: pedig mazdival vicces ám ott :wacko: Pedig a bukó a minimum rendszerkövetelmény ott, állítólag. :wacko: :D Oda viszont beülnék melléd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 ha lesz ősszel nálatok tali akkor pl.egy jó DJ kell hozni oszt hajrá :D Xray is a Mediterrán-nal kezdte, majd meghívjuk. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 kell neki szólni ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Pedig a bukó a minimum rendszerkövetelmény ott, állítólag. :wacko: :wacko: Oda viszont beülnék melléd. :D akkor vagy hozok bukót vagy nem megyek a pályára :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 akkor vagy hozok bukót vagy nem megyek a pályára :wacko: Akkor hozz saját sisakot ! :wacko: :D Volt már ilyen. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Akkor hozz saját sisakot ! :wacko: :D Volt már ilyen. :wacko: az lesz ! egy biciklis sisak oszt jónapot ! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 összel lesz Koriéknál röfögés? vagy valahol? :wacko: Ezt koriék tudják, hogy jó Nekik. :D Részünkről felajánlhatom, hogy ha van valami meló, akkor nappal segítünk. :D Nappal építünk, este meg lebontjuk, vagyis akarom mondani este meg bulizunk. :wacko: :D Tőlem mehetünk akár Óbányára is még egyszer, úgyis lemaradtál róla tavasszal, de szervezhetünk máshova is. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 az lesz ! egy biciklis sisak oszt jónapot ! :wacko: Jaj Te, há' rendőrbácsi is szokott lenni, meg szonda, meg a tök tudja még mi. Biztos odafigyelnek Rád, még ha nem is akarod. :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Ezt koriék tudják, hogy jó Nekik. :D Részünkről felajánlhatom, hogy ha van valami meló, akkor nappal segítünk. :D Nappal építünk, este meg lebontjuk, vagyis akarom mondani este meg bulizunk. :wacko: :D Tőlem mehetünk akár Óbányára is még egyszer, úgyis lemaradtál róla tavasszal, de szervezhetünk máshova is. :wacko: A melóban én is segíthetek, jól tudok dirigálni, hogy mit és hogyan :wacko: Részemről a gyalogtúrás program kilőve, de az ülésben és fekvésben már egész jó vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Azért jól elbeszélgetünk itt ketten egymással. Hova tűntek a többiek? Helló! :wacko: Tényleg Norbi, jó lett a dvd lejátszó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Azért jól elbeszélgetünk itt ketten egymással. Hova tűntek a többiek? Helló! :wacko: Tényleg Norbi, jó lett a dvd lejátszó? :D Eddig jónak tűnik a lejátszó, igaz, nem teszteltem túl sokat. Néhány DVD-t kapott (eredetit és írottat is), de pendrive-ról is lejátszotta az avi file-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Jaj Te, há' rendőrbácsi is szokott lenni, meg szonda, meg a tök tudja még mi. Biztos odafigyelnek Rád, még ha nem is akarod. :wacko: :D akkor inni kellí,,?? :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Norbi. Köszi szépen a sátrat. Remélem öcsém odaadta. Garázson már rajta van a tető, a kövi program a betonozás lesz, utána vakolás. Kezd garázs kinézete lenni a dolognak. Találkozók topikba beírtam, hogy 18-19-én opeltali Lánycsókon. A medence sztem már nem fog állni, mert megint 3 hét alatt bealgásodott, és nem vagyok hajlandó harmadszor is beletolni 10 köb vizet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus11, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Norbi. Köszi szépen a sátrat. Remélem öcsém odaadta. Szívesen. Hazaért a cuccos. Garázson már rajta van a tető, a kövi program a betonozás lesz, utána vakolás. Kezd garázs kinézete lenni a dolognak. Találkozók topikba beírtam, hogy 18-19-én opeltali Lánycsókon. A medence sztem már nem fog állni, mert megint 3 hét alatt bealgásodott, és nem vagyok hajlandó harmadszor is beletolni 10 köb vizet. Garázsban alvós buli lesz? :D A medencét nem kell újra feltölteni, hagyd benne nyugodtan a mostani vizet, jó lesz az... Sötétben és részegen úgyis mindegy :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Szívesen. Hazaért a cuccos. Garázsban alvós buli lesz? :wacko: A medencét nem kell újra feltölteni, hagyd benne nyugodtan a mostani vizet, jó lesz az... Sötétben és részegen úgyis mindegy :wacko: Csoda, hogy nem felejtette el :D Miért? Beállsz az olajkályhával, és benne alszol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 HOTEL Astra ! :D legg jobb ! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Zsírság! Ott leszünk! :D Mi ez a többesszám? ^_^ Lemaradtunk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Mi ez a többesszám? ^_^ Lemaradtunk? :D Hát ott leszek én, meg ott lesz a HEMI-verő GSi is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Hát ott leszek én, meg ott lesz a HEMI-verő GSi is! :D Az mi volt? Mesélj ! ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Boldog születésnapot gergolabs ! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Boldog születésnapot gergolabs ! :D ^_^ Ja-ja! Úgy legyen! Isten éltessen sokáig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts