Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

valaki megy Blitzre ?? izé jövőhéten lesz <_< mintha valami későbbre emlékeztem volna .....

Mi megyünk, csütörtök estétől.

Ha jól tudom, kori-ék is jönnek ketten, és kojak is szokott, bár pontosat róla nem tudok.

Norbi még gipszes, Lomha nem mondta még, de most már van autója és jogsija is, így tudna jönni. :rolleyes:

Gondolom típusidegen autóval is jöhetsz, a M-ért sem szólt senki, sőt gyere !!! Szerintem sokan szívesen látnának, két éve abban a maszat időben is elvoltunk. -_-

Megosztás:

Mi megyünk, csütörtök estétől.

Ha jól tudom, kori-ék is jönnek ketten, és kojak is szokott, bár pontosat róla nem tudok.

Norbi még gipszes, Lomha nem mondta még, de most már van autója és jogsija is, így tudna jönni. :rolleyes:

Gondolom típusidegen autóval is jöhetsz, a M-ért sem szólt senki, sőt gyere !!! Szerintem sokan szívesen látnának, két éve abban a maszat időben is elvoltunk. -_-

hi !

no akkor leszünk páran innét is <_< na ennek örülök :D egy kicsit a sátrazós dologtól tartok de hát csak lesz valahogy .

Megosztás:

• 2 weeks later...
Hőgyész belterületén egy Saab 9-3 cabriot zúztak össze. Sztem az árokba mehetett, mert másik autó nem volt összetörve.

a bulihuligánok biztosan gabrinyóztak oszt nagy volt a "töltés" :D

mikor jöttem ki az utcából ott a kempingnél 3 jólmegtermett erősre ivott mercédeszes nyitott tetős hátra kiülünk és gexi vagányak vagyunk fiatal dobálta a bombás üveget kifelé a vasból .

naaaa mondom neszeneked Balatoni buli szánsájn nyaralás lazulás .... de ennélkül nem ment volna ? vagy rontja a buli fílinget ha nem dobálom szét a ganyét ?

de tudtam volna szájba verni ....komolyan bicska nyitogató viselkedés...

Megosztás:

jóóót ! örültél gondolom a "fuvarnak" :wacko: ;)

a kompromittáló hangfelvételeket csak az ügyvédem jóváhagyásával teheted közkincsé ! ;)

állítólag rendelkezel ilyenekkel? :D

Ilyen előferdül, lehet legközelebb fordítva lesz. :wacko: :P Ha már mi sem segítünk egymásnak, akkor megette a fene az egészet. ;)

Semmiféle hangfelvétellel nem rendelkezem. :D Ki mondta ezt?

VIDEOM VAN !!! :P ;) :wacko: (de külön csak Neked :D )

Megosztás:

Különben nem látszik rajta semmi, csak néha az "Idegeneknek belépni tilos!" tábla. :wacko:

A hangját is alig hallani, ráadásul a telefon automatára volt állítva, (vagyis semmi nem volt beállítva) így fél perc után lelőtte magát. :D :wacko:

Megosztás:

Fater elhúzott haza digit szerint max 152 km/h volt. Háromnegyed óra alatt Kaposváron voltunk. :wacko: :wacko: :wacko:

Jah, a hiányzó lóerőket bátorsággal pótoltátok? :D :D

Nem semmi, azért az már veszélyes szerintem, de az őrangyalok vigyáztak. :D

Megosztás:

nem tudom ki hogy van vele ,de én már most mennék egy következő Blitzre ! :D jó volt vazzzzeg !

Szombati reggelink:

Tojásrántotta kadettos módra

-hozzávalók 3-5 fő részeg, vagy másnapos kadettos (szakácsnak)

-tojás

-só

-szalonna

-vöröshagyma

-étolaj, vagy zsír

-házi pálinka

-szamócás kölyökpezsgő

-házi vörös bor

-sör (lehetőleg kőbányai)

-kicsi ön és közveszélyes legalább 30 éves gázpalack, tetején égőfejjel

Elkészítés

-hossza háborgás a hagymapucolás körül (ezzel kezdődik is a lemorzsolódás)

-szalonnaszelés Opelosfater módra, 30 dkg-ból max 5-6 szelet

-olaj melegítése, leégetése

-hagyma bele

-hagyma egyik része még nyers, a másik már 3 perce fekete

-tojás hozzáadása (szalonna kimaradt)

-szalonna hozzáadása (mire fél cm vastagon leégett a tojás, majdnem sülni kezd a szalonna)

-remek illatokra megjelennek a lemorzsolódott szakácsok

-szabadprogramként a maradék fűszer (stampó pálesz, bor, sör, szamócás kölyökpezsgő hozzáadása)

-só öncélú hozzáadása ízlés szerint

-tálalás fazékban, köret: döbbent arcok

Megosztás:

nem tudom ki hogy van vele ,de én már most mennék egy következő Blitzre ! :wacko: jó volt vazzzzeg !

Mi is jól éreztük magunk. Kicsit tartottam a sátrazástól, de teljesen rendben volt. Még ilyen retek időben is le tudtuk foglalni magunk.Sajnos idén nekünk vége a taliknak, mert Pályanap időpontja már be van táblázva :D

Kojak. Nem lehet, hogy nem kellene az Omegákat elbontani, hanem leváltani vele a Kadettot. Ott nem szokott a féltengely-difi ilyen gyorsan elrotyogni.

Megosztás:

Mi is jól éreztük magunk. Kicsit tartottam a sátrazástól, de teljesen rendben volt. Még ilyen retek időben is le tudtuk foglalni magunk.Sajnos idén nekünk vége a taliknak, mert Pályanap időpontja már be van táblázva :D

Kojak. Nem lehet, hogy nem kellene az Omegákat elbontani, hanem leváltani vele a Kadettot. Ott nem szokott a féltengely-difi ilyen gyorsan elrotyogni.

kadett hátsó kerékkel a fless ! alá pakolni az omit váááááá!! :wacko:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.