Alex.79 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Lehet h plázához én is kimegyek ha lesz valami. Mert holnap reggel irány a balcsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2010 Gyere. A Kori azt mondta, hogy 7-8 között indulnak, eljönnek értem, és úgy megyünk a Plázához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Mi már itt vagyunk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 valaki megy Blitzre ?? izé jövőhéten lesz :rolleyes: mintha valami későbbre emlékeztem volna ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 valaki megy Blitzre ?? izé jövőhéten lesz <_< mintha valami későbbre emlékeztem volna ..... Mi megyünk, csütörtök estétől. Ha jól tudom, kori-ék is jönnek ketten, és kojak is szokott, bár pontosat róla nem tudok. Norbi még gipszes, Lomha nem mondta még, de most már van autója és jogsija is, így tudna jönni. :rolleyes: Gondolom típusidegen autóval is jöhetsz, a M-ért sem szólt senki, sőt gyere !!! Szerintem sokan szívesen látnának, két éve abban a maszat időben is elvoltunk. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Lomha sajnos nem jön :rolleyes: Mi péntek du megyünk, vasárnapig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Mi megyünk, csütörtök estétől. Ha jól tudom, kori-ék is jönnek ketten, és kojak is szokott, bár pontosat róla nem tudok. Norbi még gipszes, Lomha nem mondta még, de most már van autója és jogsija is, így tudna jönni. :rolleyes: Gondolom típusidegen autóval is jöhetsz, a M-ért sem szólt senki, sőt gyere !!! Szerintem sokan szívesen látnának, két éve abban a maszat időben is elvoltunk. -_- hi ! no akkor leszünk páran innét is <_< na ennek örülök :D egy kicsit a sátrazós dologtól tartok de hát csak lesz valahogy . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Lomha sajnos nem jön :rolleyes: Mi péntek du megyünk, vasárnapig. én is péntek délutántól megyek valószínüleg Siófok felé . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Lomha valami rendezvényi dolgon izémizézik ...tüsténkedik ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Remélem mindenki rendben hazaért.Mi Hőgyészen álltunk egy fél órát karambol miatt. Tiu. Itt a megoldás a csattogó hidrotőke kiszűrésére: http://www.amazon.co.uk/Silverline-154006-...e/dp/B001C0RYPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 minden ok volt ! mijjjen garambol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 minden ok volt ! mijjjen garambol? Hőgyész belterületén egy Saab 9-3 cabriot zúztak össze. Sztem az árokba mehetett, mert másik autó nem volt összetörve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Remélem mindenki rendben hazaért.Mi Hőgyészen álltunk egy fél órát karambol miatt. Tiu. Itt a megoldás a csattogó hidrotőke kiszűrésére: http://www.amazon.co.uk/Silverline-154006-...e/dp/B001C0RYPG Köszi, :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Látom, rendben hazaértetek. Jót buliztunk. :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Látom, rendben hazaértetek. Jót buliztunk. :P :wacko: :D jóóót ! örültél gondolom a "fuvarnak" :wacko: :D a kompromittáló hangfelvételeket csak az ügyvédem jóváhagyásával teheted közkincsé ! :D állítólag rendelkezel ilyenekkel? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Hőgyész belterületén egy Saab 9-3 cabriot zúztak össze. Sztem az árokba mehetett, mert másik autó nem volt összetörve. a bulihuligánok biztosan gabrinyóztak oszt nagy volt a "töltés" :D mikor jöttem ki az utcából ott a kempingnél 3 jólmegtermett erősre ivott mercédeszes nyitott tetős hátra kiülünk és gexi vagányak vagyunk fiatal dobálta a bombás üveget kifelé a vasból . naaaa mondom neszeneked Balatoni buli szánsájn nyaralás lazulás .... de ennélkül nem ment volna ? vagy rontja a buli fílinget ha nem dobálom szét a ganyét ? de tudtam volna szájba verni ....komolyan bicska nyitogató viselkedés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 jóóót ! örültél gondolom a "fuvarnak" :wacko: ;) a kompromittáló hangfelvételeket csak az ügyvédem jóváhagyásával teheted közkincsé ! ;) állítólag rendelkezel ilyenekkel? :D Ilyen előferdül, lehet legközelebb fordítva lesz. :wacko: :P Ha már mi sem segítünk egymásnak, akkor megette a fene az egészet. ;) Semmiféle hangfelvétellel nem rendelkezem. :D Ki mondta ezt? VIDEOM VAN !!! :P ;) :wacko: (de külön csak Neked :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Különben nem látszik rajta semmi, csak néha az "Idegeneknek belépni tilos!" tábla. :wacko: A hangját is alig hallani, ráadásul a telefon automatára volt állítva, (vagyis semmi nem volt beállítva) így fél perc után lelőtte magát. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Fater elhúzott haza digit szerint max 152 km/h volt. Háromnegyed óra alatt Kaposváron voltunk. :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Fater elhúzott haza digit szerint max 152 km/h volt. Háromnegyed óra alatt Kaposváron voltunk. :wacko: :wacko: :wacko: Jah, a hiányzó lóerőket bátorsággal pótoltátok? :D :D Nem semmi, azért az már veszélyes szerintem, de az őrangyalok vigyáztak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 nem tudom ki hogy van vele ,de én már most mennék egy következő Blitzre ! :D jó volt vazzzzeg ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 nem tudom ki hogy van vele ,de én már most mennék egy következő Blitzre ! :D jó volt vazzzzeg ! Szombati reggelink: Tojásrántotta kadettos módra -hozzávalók 3-5 fő részeg, vagy másnapos kadettos (szakácsnak) -tojás -só -szalonna -vöröshagyma -étolaj, vagy zsír -házi pálinka -szamócás kölyökpezsgő -házi vörös bor -sör (lehetőleg kőbányai) -kicsi ön és közveszélyes legalább 30 éves gázpalack, tetején égőfejjel Elkészítés -hossza háborgás a hagymapucolás körül (ezzel kezdődik is a lemorzsolódás) -szalonnaszelés Opelosfater módra, 30 dkg-ból max 5-6 szelet -olaj melegítése, leégetése -hagyma bele -hagyma egyik része még nyers, a másik már 3 perce fekete -tojás hozzáadása (szalonna kimaradt) -szalonna hozzáadása (mire fél cm vastagon leégett a tojás, majdnem sülni kezd a szalonna) -remek illatokra megjelennek a lemorzsolódott szakácsok -szabadprogramként a maradék fűszer (stampó pálesz, bor, sör, szamócás kölyökpezsgő hozzáadása) -só öncélú hozzáadása ízlés szerint -tálalás fazékban, köret: döbbent arcok Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 nem tudom ki hogy van vele ,de én már most mennék egy következő Blitzre ! :wacko: jó volt vazzzzeg ! Mi is jól éreztük magunk. Kicsit tartottam a sátrazástól, de teljesen rendben volt. Még ilyen retek időben is le tudtuk foglalni magunk.Sajnos idén nekünk vége a taliknak, mert Pályanap időpontja már be van táblázva :D Kojak. Nem lehet, hogy nem kellene az Omegákat elbontani, hanem leváltani vele a Kadettot. Ott nem szokott a féltengely-difi ilyen gyorsan elrotyogni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Mi is jól éreztük magunk. Kicsit tartottam a sátrazástól, de teljesen rendben volt. Még ilyen retek időben is le tudtuk foglalni magunk.Sajnos idén nekünk vége a taliknak, mert Pályanap időpontja már be van táblázva :D Kojak. Nem lehet, hogy nem kellene az Omegákat elbontani, hanem leváltani vele a Kadettot. Ott nem szokott a féltengely-difi ilyen gyorsan elrotyogni. kadett hátsó kerékkel a fless ! alá pakolni az omit váááááá!! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 nem tudom ki hogy van vele ,de én már most mennék egy következő Blitzre ! :wacko: jó volt vazzzzeg ! Jót buliztunk. :wacko: :D Legközelebb, majd Kecskeméten talizunk. :wacko: (ha odaérünk, de remélem ott leszünk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts