zotya975 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Na, mikor jössz? Szinte bármikor itthon találsz úgy egy hónapig, ugyanis eltört a lábam, ezért mostantól táppénzen vagyok egy jó darabig... :D A matricát ki sem rakom, mert nem nagyon fog mozogni a vas... Faca, és mi még pénteken a Fatertől féltettünk, nehogy kárt tegyen benned amikor pörgölődik.... ^_^ Jobbulást. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2010 Faca, és mi még pénteken a Fatertől féltettünk, nehogy kárt tegyen benned amikor pörgölődik.... :D Jobbulást. ^_^ A Fater jól nyomta. :P Még jó, hogy megúszta az "aquaplaning"-ot. Tényleg, nem lett komolyabb baja a futóművének? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2010 Na, milyen a detektor Lomha? Jelzett valami hasznosat? A kollégám tegnap hívott, hogy bejelezte a "háromlencsés" lézert, amit a korábban kölcsönkért másik detektor nem jelzett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Na, milyen a detektor Lomha? Jelzett valami hasznosat? A kollégám tegnap hívott, hogy bejelezte a "háromlencsés" lézert, amit a korábban kölcsönkért másik detektor nem jelzett. Teszi a dolgát, de az olyan fajta sebességmérőt ami pl. Szalántán is van, nem jelzi(3-nál próbáltam ki, egyiket sem jelezte). Traffit jelzett kétszer, meg tényleg mindenféle rádiójelet és fotocellát is mutat. Néha becsipog olyan dolgokat amire nem tudok rájönni, hogy miért csinálja. Pl. megyek Villányba és a semmi közepén elkezd gerjedni. Lényegében működik szépen, szerintem ######a. Már vissza is csomagoltam, legközelebb ha megyek Pécsre, akkor beadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június28, 2010 Teszi a dolgát, de az olyan fajta sebességmérőt ami pl. Szalántán is van, nem jelzi(3-nál próbáltam ki, egyiket sem jelezte). Traffit jelzett kétszer, meg tényleg mindenféle rádiójelet és fotocellát is mutat. Néha becsipog olyan dolgokat amire nem tudok rájönni, hogy miért csinálja. Pl. megyek Villányba és a semmi közepén elkezd gerjedni. Lényegében működik szépen, szerintem ######a. Már vissza is csomagoltam, legközelebb ha megyek Pécsre, akkor beadom. Az milyen? Ami kiírja, hogy mennyivel mész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 A Fater jól nyomta. :D Még jó, hogy megúszta az "aquaplaning"-ot. Tényleg, nem lett komolyabb baja a futóművének? Nem mondta. Ám az se nagyon zavarná, másnap délelőtt kész lenne az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Az milyen? Ami kiírja, hogy mennyivel mész? Így van! Fekete táblán sárga számok, felette olyan 20 centis négyzet alakú érzékelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június29, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2010 Teszi a dolgát, de az olyan fajta sebességmérőt ami pl. Szalántán is van, nem jelzi(3-nál próbáltam ki, egyiket sem jelezte). Traffit jelzett kétszer, meg tényleg mindenféle rádiójelet és fotocellát is mutat. Néha becsipog olyan dolgokat amire nem tudok rájönni, hogy miért csinálja. Pl. megyek Villányba és a semmi közepén elkezd gerjedni. Lényegében működik szépen, szerintem ######a. Már vissza is csomagoltam, legközelebb ha megyek Pécsre, akkor beadom. És ez kb. mikor várható? Csak mert tegnap hívott a kollégám, hogy nem sokára megy horvátba, és elvinné, ha én nem használom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 És ez kb. mikor várható? Csak mert tegnap hívott a kollégám, hogy nem sokára megy horvátba, és elvinné, ha én nem használom. Mondj egy utolsó határidőt és addigra beviszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június29, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2010 Mondj egy utolsó határidőt és addigra beviszem. 2010-06-29 23:59 :D Tök mindegy, amikor erre jársz, behozod. De tényleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 2010-06-29 23:59 :D Tök mindegy, amikor erre jársz, behozod. De tényleg. Járok arra, lássuk csak... 2018-11-28 00:41 Jó lesz? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június30, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2010 Járok arra, lássuk csak... 2018-11-28 00:41 Jó lesz? :D Az nem jó, mert akkor pont nem leszek otthon... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július4, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2010 Nem tudjátok véletlenül, hogy ki volt az a srác jó múltkor (még télen, de az is lehet, hogy ősszel) a Plázánál, aki a Média Markt-ban dolgozik. Ha jól emlékszem, akkor egy C Corsa-val volt... De az sem baj, ha Ti tudtok javasolni valami jó kis asztali dvd-lejátszót, ami minél több formátumot le tud játszani, és a feliratozással sincsenek gondjai (pl: ékezetes betűk helyett hieroglifákat ír ki...). Nyilván minél olcsóbb, annál jobb. Fekete színű Sony-k előnyben (ez illene a hifi-állványba) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Nem tudjátok véletlenül, hogy ki volt az a srác jó múltkor (még télen, de az is lehet, hogy ősszel) a Plázánál, aki a Média Markt-ban dolgozik. Ha jól emlékszem, akkor egy C Corsa-val volt... De az sem baj, ha Ti tudtok javasolni valami jó kis asztali dvd-lejátszót, ami minél több formátumot le tud játszani, és a feliratozással sincsenek gondjai (pl: ékezetes betűk helyett hieroglifákat ír ki...). Nyilván minél olcsóbb, annál jobb. Fekete színű Sony-k előnyben (ez illene a hifi-állványba) :rolleyes: Babut keresd, mert ő már vásárolt is nála <_< Amúgy nekem egy Orion dvd lejátszóm van, és eddig tökéletesen működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Nem tudjátok véletlenül, hogy ki volt az a srác jó múltkor (még télen, de az is lehet, hogy ősszel) a Plázánál, aki a Média Markt-ban dolgozik. Ha jól emlékszem, akkor egy C Corsa-val volt... De az sem baj, ha Ti tudtok javasolni valami jó kis asztali dvd-lejátszót, ami minél több formátumot le tud játszani, és a feliratozással sincsenek gondjai (pl: ékezetes betűk helyett hieroglifákat ír ki...). Nyilván minél olcsóbb, annál jobb. Fekete színű Sony-k előnyben (ez illene a hifi-állványba) :rolleyes: Itt szoktam olvasgatni. <_< A Lejátszóknál van felsorolás, és rákattintva tudásszintet is mutat. A fórum is egész jó volt, mikor utoljára néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Utánaolvastam kicsit a lejátszó témának. Ha tényleg igaz, márpedig úgy látom, hogy ugyanaz a srác (new_age) írja a firm-et a lejátszóhoz, akkor olcsóbb kategóriában ez, vagy ez lehet a nyerő. Azért meg kell nézni, hogy felbontásban és csatlakozókban van-e rajt ami kell, de lejátszani feliratot biztos jól tudnak. Érdemes azért még itt is tájékozódni kicsit, "vásárlás előtt" topic pl.. :D Annak idején Yamada-6700-at választottam innen, mert arról jó vélemények voltak, és tényleg a söralátéten kívül majdnem mindent le is játszik a mai napig, amit az akkori chipset tudott. Jó kis oldal ez, még adatkábelt is gyártottam, hogy lehessen firmwareket cserélni a legkisebb kockázattal, és még a Zsuzsi akkori telójához is jó volt adatkábelnek. -_- :) Viszont a döntés a Tied. B) <_< Hogy van a lábad, Norbi? U.i.: Kicsit tovább is olvastam, és valószínű a két belinkelt lejátszót már nem forgalmazzák. :rolleyes: Azért érdemes itt keresgélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2010 Köszi szépen a segítséget! <_< A lábam még megvan, benne van a gipszben :rolleyes: Ha nem mozgatom, akkor nem fáj. Ha mozgatom, akkor egy kicsit igen, de kibírható... Pénteken szedik ki a varratokat, és akkor kapok új rögzítést is. Majd meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Köszi szépen a segítséget! -_- A lábam még megvan, benne van a gipszben :rolleyes: Ha nem mozgatom, akkor nem fáj. Ha mozgatom, akkor egy kicsit igen, de kibírható... Pénteken szedik ki a varratokat, és akkor kapok új rögzítést is. Majd meglátjuk. Akkor még mennyi idő a gipsz? 3-4 hét? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2010 Az elején azt mondták, hogy összesen 6 hetet kell rögzíteni. Ebből 2 letelt, úgyhogy a csere után még 3 hét valószínű :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Köszi szépen a segítséget! -_- A lábam még megvan, benne van a gipszben :rolleyes: Ha nem mozgatom, akkor nem fáj. Ha mozgatom, akkor egy kicsit igen, de kibírható... Pénteken szedik ki a varratokat, és akkor kapok új rögzítést is. Majd meglátjuk. De ugye akkor nem mozgatod? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2010 De ugye akkor nem mozgatod? :rolleyes: De, mert én szeretem amikor fáj <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Az elején azt mondták, hogy összesen 6 hetet kell rögzíteni. Ebből 2 letelt, úgyhogy a csere után még 3 hét valószínű :rolleyes: Remélem nem lesz semmi különös, bár ilyen buli után eleged van biztos. A fiamnak is rendbe jött a törés, igaz neki a kezén volt nyílt törés, és drótozás meg egyebek. A levétel utáni rehabilitáció lesz még kellemetlen, de azt ki lehet bírni, inkább mint gond legyen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2010 Remélem nem lesz semmi különös, bár ilyen buli után eleged van biztos. A fiamnak is rendbe jött a törés, igaz neki a kezén volt nyílt törés, és drótozás meg egyebek. A levétel utáni rehabilitáció lesz még kellemetlen, de azt ki lehet bírni, inkább mint gond legyen. :D A gyógyulás biztos hosszú lesz, főleg az elszakadt szalagok miatt... Ráadásul pont a gáznyomós lábam :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 A gyógyulás biztos hosszú lesz, főleg az elszakadt szalagok miatt... Ráadásul pont a gáznyomós lábam <_< -_- :D Majd Lomha beül melléd gyakorolni. :rolleyes: Sőt, akár még kaposvári bulit is szervezünk, hogy meglegyen a feeling. B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 heyhóóó! B) :rolleyes: utólag kivánok boldog névnapot a druszámnak!!! :D :) <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts