Lomha 8V Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Aki tud, segítsen lécci! Az egyik ismerősömnek van egy F Astrája X16SZ motorral. Hidegen tökéletes, melegen rángat és le-leállogat egy henger. Mi lehet a bibi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június18, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2010 Az, hogy benzines :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Grat a vizsgázóknak, és a dr. Zasszonynak. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Van tűzoltó a fórumon? :D ^_^ Remélem nem ez lesz Blitzen a lányok helyett. :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Az, hogy benzines :D Az olaj sütésre való. ^_^ :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június18, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2010 Ha sütök Neked benne valamit, megeszed? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Egy ismerősömnek van egy 1.4-es d kadetje és kérdezi h nem e kell valakinek. Nincs rajta kerék és útba van nekik. 15000-et kérnek érte úgy ahogy van,vagy odaadják a romáknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június18, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2010 Ha a Kojakra ráfogjuk hogy roma, akkor ő is megkapja ingyen? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Ha a Kojakra ráfogjuk hogy roma, akkor ő is megkapja ingyen? :D ^_^ Nem hiszem h azok ingyen kapják meg,de többet adnak érte a méhtelepen is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 gratulálunk minden vizsgázónak. Doki, remélem megtalálod a számításod idehaza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 gratulálunk minden vizsgázónak. Doki, remélem megtalálod a számításod idehaza :D Köszi! ÁÁ itthon alig van hely, lehet, hogy be sem adom, már erősen tendálok ki, pár helyre be is adtam a jelentkezésemet Németországban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2010 ... De lehet, hogy akkor majd felugrok értük valamelyik nap. Na, mikor jössz? Szinte bármikor itthon találsz úgy egy hónapig, ugyanis eltört a lábam, ezért mostantól táppénzen vagyok egy jó darabig... :D A matricát ki sem rakom, mert nem nagyon fog mozogni a vas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Na, mikor jössz? Szinte bármikor itthon találsz úgy egy hónapig, ugyanis eltört a lábam, ezért mostantól táppénzen vagyok egy jó darabig... :D A matricát ki sem rakom, mert nem nagyon fog mozogni a vas... LOOOL. Bazz, pénteken még semmi bajod nem volt. Kell az a foci...mi??? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2010 LOOOL. Bazz, pénteken még semmi bajod nem volt. Kell az a foci...mi??? :D Szombaton 10-ig semmi bajom nem is volt... Jah, kellett az a foci ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Szombaton 10-ig semmi bajom nem is volt... Jah, kellett az a foci :D Hát mi történt? He? Jobbulást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2010 Hát mi történt? He? Jobbulást! A 6-oson belül felugrottam az oldalról bedobott labdát befejelni, a kapus meg hátulról rámugrott (nem úgy, ahogy a langyik gondolják ^_^ ). A bokám az én 75 + a kapus 80-90 kilóját kifordult állapotban nem bírta el, így reccsent egy nagyot. Kórház, röntgen: szárkapocscsont és sípcsont eltört, a szalagokat nem tudták megállapítani. Döntenem kellett, hogy vagy helyben megműtenek, és élvezhetem a győriek vendégszeretetét, vagy hazajövök valahogy, és itt műttetem meg magam. Ez utóbbit választottam, úgyhogy szombaton este a Honvéd Kórházban meg is műtöttek. Kaptam egy 9-lyukú lemezt a lábamba. A belső bokaszalagoknak is reszeltek... "Röviden" ennyi. Nagyon szép nyaram lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2010 Brezsynek boldog 32-et! :D (Jó régen járt itt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 A 6-oson belül felugrottam az oldalról bedobott labdát befejelni, a kapus meg hátulról rámugrott (nem úgy, ahogy a langyik gondolják :P ). A bokám az én 75 + a kapus 80-90 kilóját kifordult állapotban nem bírta el, így reccsent egy nagyot. Kórház, röntgen: szárkapocscsont és sípcsont eltört, a szalagokat nem tudták megállapítani. Döntenem kellett, hogy vagy helyben megműtenek, és élvezhetem a győriek vendégszeretetét, vagy hazajövök valahogy, és itt műttetem meg magam. Ez utóbbit választottam, úgyhogy szombaton este a Honvéd Kórházban meg is műtöttek. Kaptam egy 9-lyukú lemezt a lábamba. A belső bokaszalagoknak is reszeltek... "Röviden" ennyi. Nagyon szép nyaram lesz... :D Vazzeg. Az szar téma. Nagyon szeretnék már feljutni Pécsre, mert más dolgom is lenne fent. Könnyen lehet, hogy csütörtök lesz belőle. Akkor majd hívlak, de ne rohangálj messze a telefontól... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2010 Vazzeg. Az szar téma. Nagyon szeretnék már feljutni Pécsre, mert más dolgom is lenne fent. Könnyen lehet, hogy csütörtök lesz belőle. Akkor majd hívlak, de ne rohangálj messze a telefontól... :D OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Ivannorbi, egy bizonyos kor felett már nem szabad ugrálni ^_^ És párod mit szólt hozzá, hogy félreléptél :D Különben jobbulást kívánunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2010 Ivannorbi, egy bizonyos kor felett már nem szabad ugrálni ^_^ És párod mit szólt hozzá, hogy félreléptél :D Különben jobbulást kívánunk. Ja, ez kiderült... Gondolhatod mennyire örül... Amióta ismerjük egymást ez az első nyár, hogy nem kell tanulnia, mehetnénk minden felé... Ezt jól elszúrtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Ja, ez kiderült... Gondolhatod mennyire örül... Amióta ismerjük egymást ez az első nyár, hogy nem kell tanulnia, mehetnénk minden felé... Ezt jól elszúrtam... Nem Te thetsz róla! Addig hajthatom az autódat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2010 Nem Te thetsz róla! Addig hajthatom az autódat? ^_^ Mé, a Tiéd nem megy? Amúgy lehet, hogy megkérnélek egy szívességre, ha pénteken Pécsen vagy, és esetleg nagyon unatkoznál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Na, mikor jössz? Szinte bármikor itthon találsz úgy egy hónapig, ugyanis eltört a lábam, ezért mostantól táppénzen vagyok egy jó darabig... :D A matricát ki sem rakom, mert nem nagyon fog mozogni a vas... Ez nem semmi. ^_^ Jobbulást, és mielőbbi gyógyulást. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2010 Ez nem semmi. :D Jobbulást, és mielőbbi gyógyulást. ^_^ Köszi. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts