ivannorbi Elküldve Június16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2010 Helló srácok! Egy kis segítségre lenne szükségünk ,itt a G Astrásoknál . Új cartársunk:Edina bajlódik kocsijával aminek folyamatosan megy a hűtőventillátora ezért valami ismerős ,megbízható szerelő kellene ,aki segít neki kijavítani a hibát. Előre is köszi a helpet! ;) Csak két probléma van a segítségkérésetekkel: 1. Nem vagyunk G Astrások, sőt a "csapatunkban" egy G Astra sincs. :D 2. Biharkeresztes és környéke tőlünk meglehetősen távol van. Ettől függetlenül tudok ajánlani két szerelőt, amennyiben Edina Baranya megyében szeretné megjavíttatni az autót. ;) Ui: Esetleg Edináról egy iwiw-es link? ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Csak két probléma van a segítségkérésetekkel: 1. Nem vagyunk G Astrások, sőt a "csapatunkban" egy G Astra sincs. :D 2. Biharkeresztes és környéke tőlünk meglehetősen távol van. Ettől függetlenül tudok ajánlani két szerelőt, amennyiben Edina Baranya megyében szeretné megjavíttatni az autót. :P Ui: Esetleg Edináról egy iwiw-es link? ^_^ :D :P ;) Először is jót nevettem! 1.Majd most lesz!!!!!!! :P 2.Igen Edina ott szeretné megjavítani az autóját,mivel ott lakik Pécsett(ami nem Hajdú-Biharban van ;) ) 3.Nem gondoltad komolyan ugye,hogy ennyire melléütök a topiknak? 4.Itt a link,te link! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2010 ^_^ :P Először is jót nevettem! Ennek örülök! :P 1.Majd most lesz!!!!!!! :D 2.Igen Edina ott szeretné megjavítani az autóját,mivel ott lakik Pécsett(ami nem Hajdú-Biharban van ;) ) 3.Nem gondoltad komolyan ugye,hogy ennyire melléütök a topiknak? 4.Itt a link,te link! 1. Szeretettel várjuk. :D 2. Itt az egyík és itt a másikgyík. Az előbbi Pécs-újhegyi, az utóbbi mohácsi cartárs. Ők vannak "házon" belül. De van esetleg még más is. 3. Amilyen félreütések vannak időnként, bármit el tudok képzelni... ;) 4. Naaaa, ne linkejjé mán ilyeneket... Itt kicsit kevés az információ. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2010 Sajnos nem tudok kimenni! Ezen a hétvégén van itt Siklóson egy rockfesztivál, ahol a haverom állított fel egy italsátrat és ott csaposkodok. De lehet, hogy akkor majd felugrok értük valamelyik nap. Na, megvan még a jogsid? :D Nem gyüssz Pécsre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Na, megvan még a jogsid? :D Kancsó... :P Nem gyüssz Pécsre? Tervben van ezerrel, mert más dolgom is lenne, csak holnap szóbelizzek le, aztán mehetek amerre látok. ^_^ Ja meg áll egy Kawasaki Z1000 a garázsban javításra várva, abból motort kell gyártanom és már repülök is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Tervben van ezerrel, mert más dolgom is lenne, csak holnap szóbelizzek le, aztán mehetek amerre látok. :D Ja meg áll egy Kawasaki Z1000 a garázsban javításra várva, abból motort kell gyártanom és már repülök is! ^_^ Ja én is holnap szóbelizek...Hajrá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Akkor 1-2 szekérderékkal, a vizsgázóknak. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2010 Akkor 1-2 szekérderékkal, a vizsgázóknak. ;) ^_^ Én egy-egy szippantósautónyit küldök nekik! ;) Erről jut eszembe! Sajnos vége a "Zasszonyozásnak" :D Tegnap óta Dr. Zasszonyról beszélhetek csak :P Igaz még nincs kézben a dokumentum, de ez már nem rajta múlik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Ennek örülök! ;) 1. Szeretettel várjuk. :D 2. Itt az egyík és itt a másikgyík. Az előbbi Pécs-újhegyi, az utóbbi mohácsi cartárs. Ők vannak "házon" belül. De van esetleg még más is. 3. Amilyen félreütések vannak időnként, bármit el tudok képzelni... :P 4. Naaaa, ne linkejjé mán ilyeneket... Itt kicsit kevés az információ. ;) Nem vagyok gyík és ezt a Zsolti nevében is elmondhatom,mert ő sem az. Jösz te még hozzám ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2010 Nem vagyok gyík és ezt a Zsolti nevében is elmondhatom,mert ő sem az. Jösz te még hozzám :D ^_^ Megyek há!!! :P ;) Ui: Látod, próbálok újabb kuncsaftokat is szerezni Neked. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 :D Megyek há!!! :P ;) Ui: Látod, próbálok újabb kuncsaftokat is szerezni Neked. ;) Látom há: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Zsolti tudsz valamit mondani nekem? Hogy kb. mennyi lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Na levizsgáztam szóbeli államvizsgán is. Úgyhogy kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2010 Na levizsgáztam szóbeli államvizsgán is. Úgyhogy kész! Gratulálunk Doktor Úr! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Na levizsgáztam szóbeli államvizsgán is. Úgyhogy kész! Gratulálok én is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Na levizsgáztam szóbeli államvizsgán is. Úgyhogy kész! Gratula, írd át a Csoportot fórumlakókból doctorok-ra. ^_^ Jössz a Pezóba pénteken? Mostanában ég a gyomrom, nem tudnál ránézni? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Gratula, írd át a Csoportot fórumlakókból doctorok-ra. ;) Jössz a Pezóba pénteken? Mostanában ég a gyomrom, nem tudnál ránézni? :D ;) Kapd be a tűzoltó f@cát. ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Kapd be a tűzoltó f@cát. :D ;) Van tűzoltó a fórumon? ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Van tűzoltó a fórumon? :D ^_^ Van. Zozor az, azt hiszem. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2010 Kapd be a tűzoltó f@cát. :D ^_^ :P ;) ;) Jól lecsaptad ezt a magas lasztit. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Van. Zozor az, azt hiszem. :P :D Püff neki, ezt nem jött be. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Gratulálok Geri! Én is túl vagyok rajta, bár ez kétségkívül könnyebb volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Gratulálok Geri! Én is túl vagyok rajta, bár ez kétségkívül könnyebb volt! :D Én is Neked! Köszi mindenkinek, Zoli felírok Neked Quamatel-t! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2010 Gratulálok Geri! Én is túl vagyok rajta, bár ez kétségkívül könnyebb volt! :D Hát akkor Neked is gratula! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2010 Ha már ennyi győri cartárs megjelent itt, jelzem, hogy holnap (azaz ma) megyek "hozzátok". Két opel is lesz velem, és egyik sem az enyém... Holnap délután indulunk, ITT alszunk :D , és szombaton megyünk a Barátság parkba focizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts