gergolabs Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Tényleg, Gergő! Neked nem kell valami Astra Caravan bontásból? Fel akartalak hívni, de sajnos mikor behányt a telefonom, a Te számod is elveszett. Esetleg vmi jó sportülés, meg 3. féklámpa.Vagy vmi ritkaság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2010 ... És hogy sikerült a teszt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Gondolom az ülések mintája nem azonos (mármint a vászon része), arra gondoltam hogy azt kárpitossal cseréltetem... Fejtámla van hozzá? Képet lőhetnél róla... Ok, úgyis kell mennem képeket csinálni Kutyinak pár cuccról, akkor lövök neked is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Esetleg vmi jó sportülés, meg 3. féklámpa.Vagy vmi ritkaság. Megnézem, de csodát ne várj. Sportülés tuti nincs, féklámpa talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2010 Ok, úgyis kell mennem képeket csinálni Kutyinak pár cuccról, akkor lövök neked is. THX! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Helló! Te mennyiért tudnál szerezni és berakni? Az én órám 260-ig van és alúl a tégla kijelzős 2 soros,ha jó bele az egy soros is nekem mindegy melyik. Csak működjön a km óra és a fordulatszámmérő. Csak azért kérdezem hogy mennyit kéne szereznem. Én lebontok mindent csak az óra rögzítő csavarokat hagyom bent meg visszateszem a kormányt és a kormánykapcsolót. hi! utána nézek . évjárata ? stb??? pöcs tudja mennyi lenne ...... örüljünk ha van egyáltalán.... dobj adatokat ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2010 Valvoline Durablend 10W-40 5l 6500 Na, Sanyikám! Ezt péntekig be tudod szerezni és le is tudod cserélni? Másik lehetőség gyanánt, ugyanez a kérdésem Zsoltihoz is (ebben az esetben nyilván a Meguin a tét). Mindkét esetben a délutáni órákban érek rá, ami azt jelenti, hogy legkorábban 15 órakor, de inkább később. A szombati 400km-es túrát már szeretném új olajjal leautózni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 hi! utána nézek . évjárata ? stb??? pöcs tudja mennyi lenne ...... örüljünk ha van egyáltalán.... dobj adatokat ! 96' 12. havi 2.0 16V ecotec X20XEV alv.sz.W0L000036T1152768 100KW papiron De nem a gyári moci van benne. A moci 99'-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 És hogy sikerült a teszt? :rolleyes: Még semmit nem tudunk, elvileg ma délig fent lesznek az eredmények. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Na, Sanyikám! Ezt péntekig be tudod szerezni és le is tudod cserélni? Másik lehetőség gyanánt, ugyanez a kérdésem Zsoltihoz is (ebben az esetben nyilván a Meguin a tét). Mindkét esetben a délutáni órákban érek rá, ami azt jelenti, hogy legkorábban 15 órakor, de inkább később. A szombati 400km-es túrát már szeretném új olajjal leautózni... drága csillagom én pénteken délután a balcsin áztatom a seggem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 96' 12. havi 2.0 16V ecotec X20XEV alv.sz.W0L000036T1152768 100KW papiron De nem a gyári moci van benne. A moci 99'-es. körül nézek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2010 drága csillagom én pénteken délután a balcsin áztatom a seggem ;) A Sanyival már lebeszéltük ma délután :D Amúgy a Balcsin is lecserélhetnéd :D A víz tetején lengedező angolnákra azért vigyázz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 A Sanyival már lebeszéltük ma délután :D Amúgy a Balcsin is lecserélhetnéd :D A víz tetején lengedező angolnákra azért vigyázz! :rolleyes: Miért, jártál arra? ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 A Sanyival már lebeszéltük ma délután :D Amúgy a Balcsin is lecserélhetnéd :D A víz tetején lengedező angolnákra azért vigyázz! :rolleyes: mivel etetted meg őket??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2010 Lesz még egy fekete Miragekorinak, meg egy kék egy havernak. Meggyüttek a nyakpántok. Holnap este kint leszel a Plázánál? Mert akkor valószínűleg kiugrok, oszt boltolhatunk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Hnap este én is kinézek szerintem. Megvan a teszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2010 Hnap este én is kinézek szerintem. Megvan a teszt. Gratula! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2010 Meggyüttek a nyakpántok. Holnap este kint leszel a Plázánál? Mert akkor valószínűleg kiugrok, oszt boltolhatunk :rolleyes: Sőt a "levonók" is megjöttek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Meggyüttek a nyakpántok. Holnap este kint leszel a Plázánál? Mert akkor valószínűleg kiugrok, oszt boltolhatunk :rolleyes: Sajnos nem tudok kimenni! Ezen a hétvégén van itt Siklóson egy rockfesztivál, ahol a haverom állított fel egy italsátrat és ott csaposkodok. De lehet, hogy akkor majd felugrok értük valamelyik nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Emberek! Keresek ATE típusú első féknyereg párt, 256-os hűtöttre! Mivel a Delco nekem is megszorult, mint már sokaknak. Aki netán tud ilyet, ne tartsa magában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 drága csillagom én pénteken délután a balcsin áztatom a seggem ;) Mi meg most értünk haza. Rohadtul leégtem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Mi meg most értünk haza. Rohadtul leégtem. ;) Akkor virtuális hátbacsapkodást! :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Akkor virtuális hátbacsapkodást! :D :D Neked is hasonló jókat. ^_^ :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 ^_^ én is picit leégtem na :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Zsolti! Beszéltem mindenkivel, akinek ilyesmi a környéken a fülébe juthat, reméljük lesz valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts