Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Helló!

Te mennyiért tudnál szerezni és berakni? Az én órám 260-ig van és alúl a tégla kijelzős 2 soros,ha jó bele az egy soros is nekem mindegy melyik. Csak működjön a km óra és a fordulatszámmérő.

Csak azért kérdezem hogy mennyit kéne szereznem.

Én lebontok mindent csak az óra rögzítő csavarokat hagyom bent meg visszateszem a kormányt és a kormánykapcsolót.

hi!

utána nézek . évjárata ? stb??? pöcs tudja mennyi lenne ...... örüljünk ha van egyáltalán....

dobj adatokat !

Megosztás:

Valvoline Durablend 10W-40 5l 6500

Na, Sanyikám!

Ezt péntekig be tudod szerezni és le is tudod cserélni?

Másik lehetőség gyanánt, ugyanez a kérdésem Zsoltihoz is (ebben az esetben nyilván a Meguin a tét).

Mindkét esetben a délutáni órákban érek rá, ami azt jelenti, hogy legkorábban 15 órakor, de inkább később.

A szombati 400km-es túrát már szeretném új olajjal leautózni...

Megosztás:

Na, Sanyikám!

Ezt péntekig be tudod szerezni és le is tudod cserélni?

Másik lehetőség gyanánt, ugyanez a kérdésem Zsoltihoz is (ebben az esetben nyilván a Meguin a tét).

Mindkét esetben a délutáni órákban érek rá, ami azt jelenti, hogy legkorábban 15 órakor, de inkább később.

A szombati 400km-es túrát már szeretném új olajjal leautózni...

drága csillagom én pénteken délután a balcsin áztatom a seggem :rolleyes:

Megosztás:

Meggyüttek a nyakpántok.

Holnap este kint leszel a Plázánál? Mert akkor valószínűleg kiugrok, oszt boltolhatunk :rolleyes:

Sajnos nem tudok kimenni! Ezen a hétvégén van itt Siklóson egy rockfesztivál, ahol a haverom állított fel egy italsátrat és ott csaposkodok. De lehet, hogy akkor majd felugrok értük valamelyik nap.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.