Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Zsolti az óracsoporttal mit lehet kezdeni? Mert állítólag nekem abban van a sebességérzékelő szenzor ami behalt.

És kb. mennyiből lehetne orvosolni a problémát hogy minden működjön.

Elküldve
Mond hogy milyet szeretnél és megnézem hogy milyent tudok mennyiért.

Csak mert már tudok alkatrészt is gumit is és olajat is rendelni.

Csak a 10W-40 a biztos.

Eddig Metabond-ot, Valvoline-t használtam. Egyszer (még először) volt Castrol-om is.

Ne legyen szar, de drága se :rolleyes: . Eddig többnyire sikerült 7000 Ft környékén beszereznem az 5 lityit... (Számla nem köll ;) )

Elküldve
Csak a 10W-40 a biztos.

Eddig Metabond-ot, Valvoline-t használtam. Egyszer (még először) volt Castrol-om is.

Ne legyen szar, de drága se :rolleyes: . Eddig többnyire sikerült 7000 Ft környékén beszereznem az 5 lityit... (Számla nem köll ;) )

Mannol 10W-40 5l 4500

Valvoline Durablend 10W-40 5l 6500

Valvoline Max-Life 10W-40 5l 6500

Castrol Magnatec 10W-40 5l 7000

GM 10W-40 5l 4600

Q8 10W-40 4l 4600 1l 1500

Q8 10W-50 4l 6500

Elf 10W-40 5l 6000

Mobil 10W-40 5l 6500

Mobil 10W-40 TD 5l 6500

Selenia 10W-40 2l 4500

És még van ezeknél drágább is.

Elküldve
Mannol 10W-40 5l 4500

Valvoline Durablend 10W-40 5l 6500

Valvoline Max-Life 10W-40 5l 6500

Castrol Magnatec 10W-40 5l 7000

GM 10W-40 5l 4600

Q8 10W-40 4l 4600 1l 1500

Q8 10W-50 4l 6500

Elf 10W-40 5l 6000

Mobil 10W-40 5l 6500

Mobil 10W-40 TD 5l 6500

Selenia 10W-40 2l 4500

És még van ezeknél drágább is.

Nekem a Valvo és a Mobil TD a szimpi.

Vélemény? :rolleyes:

Mikorra tudod beszerezni?

És mikor tudod lecserélni?

És mennyi mindez klubos kedvezménnyel? :D :D

Jut eszembe, az ablaktörlő lapátokat is le kellene cserélnem... ;)

Elküldve
Nekem a Valvo és a Mobil TD a szimpi.

Vélemény? :rolleyes:

Mikorra tudod beszerezni?

És mikor tudod lecserélni?

És mennyi mindez klubos kedvezménnyel? :D :D

Jut eszembe, az ablaktörlő lapátokat is le kellene cserélnem... ;)

3000 helyett 2000-ért kicserélem.

Ezek az árak azok amiért én kapom.

Nézzem meg az ablaktörlő lapátot is vagy megveszed tescóba? :D Annak kell a hossza is.

De ha gondolod mondok rá többet és ennyiért megkapod. :D

A lapát: Hella 5800/pár

Trico 400mm 2400/DB. (hátsó)

Trico 450mm 5500/pár

Elküldve
3000 helyett 2000-ért kicserélem.

Ezek az árak azok amiért én kapom.

Nézzem meg az ablaktörlő lapátot is vagy megveszed tescóba? :D

De ha gondolod mondok rá többet és ennyiért megkapod. ;)

Egy öreg törzskuncsaftot így lehúzni?!!! :D :D

Na, és melyik étolajat javaslod? (A többiek is véleményezhetnek...)

Ja, ránézhetsz az ablaktörlőlapátokra is. Milyet tudsz szerezni? A gyárit és a csampinyont dícsérték egy időben itt a fórumon, nekem eddig semmi sem bírta egy évnél tovább... Milyen lehet az, amit nem dícsérnek? :rolleyes: A méretet még meg kell néznem, főleg a hátsót, mert a (ferde) szárny miatt a gyári nem jó rá.

Elküldve
Hú baszki! Ezek mit tudnak?! :rolleyes:

Lehet hogy maguktól elszálnak ;)

De csak ezeket tudom,ahonnan nekem kihozzák.

ill. inkább csak a Trico-t mert a másik még a raktárukba sincs.

De a Tesóba szerintem olcsóbb.

Elküldve
közben találtam még.

SWF 4800/pár első

Valeo 2800/pár első

Valeo 2300/DB. hátsó

Bosch 3000/pár első

Na, ezek már emberibben hangzanak...

Azért még utánajárok, hogy milyet érdemes venni.

Igencsak megoszlanak a vélemények... Pl.: ITT is. A tesztben kihozták győztesnek a Boscht, de a hozzászólásokban egészen mások a vélemények...

Elküldve
Elnézést az Astrás kollegáktól, hogy nincs haladás a bontásra váró Caravan ügyében, de egyszerűen nem tudunk egy időpontot összehozni a sráccal. Elég elfoglalt az arc és mostanában én is eléggé el vagyok havazva, de igyekszem.

Na?!

Most már inkább a csomagtartó-teleszkóp érdekelne, mert az enyémek lassan 2 hete beadták az unalmast... :rolleyes:

Elküldve
Na?!

Most már inkább a csomagtartó-teleszkóp érdekelne, mert az enyémek lassan 2 hete beadták az unalmast... :rolleyes:

Én most vettem 3200Ft-ért gyári GM-et, aminek a bal oldaliján szélterelő is van. A Valeo nekem nem tartott túl sokáig, az 1800Ft-ből kihozható.

Elküldve

10W40 meguin nálam 5670.- 5 L csere klubtagoknak ingyen :rolleyes: esetleg meleg kézfogás vagy egy energi drink ;)

1500.- tól 1780.- ig ablaktörlő lapát LUCAS ! AERO tech (mint a H astrán)

Elküldve
10W40 meguin nálam 5670.- 5 L csere klubtagoknak ingyen :D esetleg meleg kézfogás vagy egy energi drink :D

1500.- tól 1780.- ig ablaktörlő lapát LUCAS ! AERO tech (mint a H astrán)

Miaza meguin? ;)

Te már gyanúsan óccsó vagy! :D :D

Közben megtaláltam: MEGUIN - még soha nem hallottam róla :rolleyes:

Elküldve
Zsolti az óracsoporttal mit lehet kezdeni? Mert állítólag nekem abban van a sebességérzékelő szenzor ami behalt.

És kb. mennyiből lehetne orvosolni a problémát hogy minden működjön.

kukázni kell egy bontott valamit ! nem éri meg ilyen öreg vason javítani :rolleyes:

én csak úgy szerzek ha én építem be ! amúgy semmi garanciát nem adok .

(audio fejegység bekötésnél rendre el baxxák a sebesség jeladót a gyári ára horror )

Elküldve
Miaza meguin? ;)

Te már gyanúsan óccsó vagy! :D :D

az MX5 ben is ez van így már jó ?? :D

semmi trükk :D 4. éve forgalmazom itt a kis falunkban sok sok ember ezzel olajozzá motorkáját jó olaj . sajátomban is van és nem spórolok tudod :rolleyes:

Elküldve
az MX5 ben is ez van így már jó ?? :D

semmi trükk :D 4. éve forgalmazom itt a kis falunkban sok sok ember ezzel olajozzá motorkáját jó olaj . sajátomban is van és nem spórolok tudod ;)

:rolleyes:

Elküldve
Egy öreg törzskuncsaftot így lehúzni?!!! :D :D

Na, és melyik étolajat javaslod? (A többiek is véleményezhetnek...)

Ja, ránézhetsz az ablaktörlőlapátokra is. Milyet tudsz szerezni? A gyárit és a csampinyont dícsérték egy időben itt a fórumon, nekem eddig semmi sem bírta egy évnél tovább... Milyen lehet az, amit nem dícsérnek? :rolleyes: A méretet még meg kell néznem, főleg a hátsót, mert a (ferde) szárny miatt a gyári nem jó rá.

Olaj témában majd döntesz, :D eddig kétféle volt benne nálam, a Castrol Magnatec és a Meta. Egyikre se mondhatok rosszat. Idén lehet, hogy a Blitz-en nyert GM olaj lesz, úgysem megyek sokat. :D :D

Na?!

Most már inkább a csomagtartó-teleszkóp érdekelne, mert az enyémek lassan 2 hete beadták az unalmast... ;)

Ha nem kell a két rossz, akkor gondolhatsz rám. Úgy emlékszem azok pont jók lennének a motorház tetőhöz. :P :D

Az ablaktörlőt 3 éve cserélték ki GM-re, akkor akció volt az Opelnél és ingyen adták. Cserébe átvizsgálták az autót, ami szerintem arra volt jó, hogy pár címet összeszedjenek, és tudjanak levelet küldeni, mikor lejárt a műszaki és a zöldkártya. Visszatérve az élettartamára a 3 éves még mindig jó, az autó tízezer körül megy évente, de garázsban van egyébként. Lehet, hogy Nálad a napsütés is beleszól a dologba, és nem érdemes drágát venni. :D

Elküldve
kukázni kell egy bontott valamit ! ...

A kukázásról jut eszembe. Zsolti, van valahol Neked egy ilyen 1,4-es szörnyetegbe való hidrotőke, ami még jó?

Az egyik néha beszélget, mikor indítom. Ha kicsit jobb idő lesz, majd szétszedem kipucolom, de nem nagyon szokott ez a dolog bejönni. Lehet, cserélnem kellene azt az egyet. (A többihez nincs kedvem :rolleyes: )

Elküldve
Csak a 10W-40 a biztos.

Ne legyen szar, de drága se :rolleyes: . Eddig többnyire sikerült 7000 Ft környékén beszereznem az 5 lityit... (Számla nem köll :D )

Én Fina 10W-40-et használok. NÁLAM bírja. ;) 30% kedvezménnyel 1500-1600 literje, 5 literben olcsóbb, az kb 6500-6800. :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.