opzsolt Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Kojak ! kedden nem tudok bejönni ! kuvvára sietnem kell haza gyerek egyedül lesz ha nem érek időben érte ! (kezd tele lenni a tököm mindennel hogy egyszerüen semmire nincs időm !!! nem nekem találták ki ezt a sok macerát ... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Sziasztok! Olyan gondom van hogy amióta megállt az AC-m azóta nem működik a fordulatszámmérőm és a kilóméterórám,ill. néha működik,nem tudja valaki mi lehet a gond? Már átnéztük az összes biztosítékot, a gyújtáskapcsolót is szétszedtük hátha az,az összes csatit megjárattuk és befújtuk de semmi. Ha ráadom a gyújtást a kilométeróra mutató elkezd remegni és amikor leveszem csak pár másodperc múlva áll meg. Az AC ki van cserélve és megy is az autó. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Sziasztok! Olyan gondom van hogy amióta megállt az AC-m azóta nem működik a fordulatszámmérőm és a kilóméterórám,ill. néha működik,nem tudja valaki mi lehet a gond? Már átnéztük az összes biztosítékot, a gyújtáskapcsolót is szétszedtük hátha az,az összes csatit megjárattuk és befújtuk de semmi. Ha ráadom a gyújtást a kilométeróra mutató elkezd remegni és amikor leveszem csak pár másodperc múlva áll meg. Az AC ki van cserélve és megy is az autó. Köszönöm. a tank szint jeladó stekkerében a leáálítástól számított X ideig (kb. 5-10perc) van még mintavételezés 5volton . a stekkert nem ment testre ? valahol menekőzben valami oknál fogva? mert akkor a műszercsoport tápjának kb. harangoztak és ezért nem működik csak erőlködik a táp .e miatt ugrándozik a műszertekercs (frekvencia/impulzus vezérelt) (km óra stb..) azért annyit hozzátennék hogy ez sem szet írás mert egyrészt nem voltam ott, nem láttam tapasztaltam a munka folyamán semmit és így ennek amit írtam csak 1 TIPP a címe :rolleyes: (nehogy szó érje a házelejét) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Koszonom az erdeklodest. Csutortok ota mar szaradtak le a pottyok, erre ma elojott 3 ujabb kiutes :D:( ez még nálunk is előfordulhat mostanság :rolleyes: ennek van szezonja ;) bárányhimlő ??? (oviban most menő cucc! ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 a tank szint jeladó stekkerében a leáálítástól számított X ideig (kb. 5-10perc) van még mintavételezés 5volton . a stekkert nem ment testre ? valahol menekőzben valami oknál fogva? mert akkor a műszercsoport tápjának kb. harangoztak és ezért nem működik csak erőlködik a táp .e miatt ugrándozik a műszertekercs (frekvencia/impulzus vezérelt) (km óra stb..) azért annyit hozzátennék hogy ez sem szet írás mert egyrészt nem voltam ott, nem láttam tapasztaltam a munka folyamán semmit és így ennek amit írtam csak 1 TIPP a címe :rolleyes: (nehogy szó érje a házelejét) A szintjelző nem lett kiszedve és az működik rendesen meg a vízhőfok is csak a fordulatszámmérő és a kilóméteróra nem megy,csak néha. Amúgy ha mégis az a baj az mit jelent? Mint alkatrész és ár tekintetében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2010 Na helló skacok! A Blitz-cel mi a helyzet? Ki tervezi a megjelenését, és mikor? Matricát akar felragasztani valaki? A pécsiek (és környékiek) megrendelhetnék közösen, oszt osztozkodnánk. Esetleg közös felragasztást is szervezhetnénk... Egy kis INFÓ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2010 Ja, és a Plázás összeröffenéseknek vége?! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 ááá má off autóval nem is merek oda menni ;) :rolleyes: amúgy mikor lenne,? (kölcsizek egy opelt valakitől :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2010 ááá má off autóval nem is merek oda menni :D :rolleyes: amúgy mikor lenne,? (kölcsizek egy opelt valakitől :D ) Nem Te lennél, ha nem kérdezted volna meg ;) :D VI. Hungarian Blitz Weekend, 2010. Július 26 - Augusztus 1. - Zamárdi - A korábbi INFO-s linkem a Blitz-es topik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 ááá má off autóval nem is merek oda menni :D :rolleyes: amúgy mikor lenne,? (kölcsizek egy opelt valakitől :D ) Naaaaaaa, még a topikjában azt írtad, szeretnél jó időt, hogy ne kelljen borozni annyit. :D ;) A csillagossal is voltál Vadkerten, ide is jöhetsz az egyikkel. Teszünk rá Opel jelet, van 1 tartalék. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Na helló skacok! A Blitz-cel mi a helyzet? Ki tervezi a megjelenését, és mikor? ... Blitz-re megyünk, P-V-ig. Két program majdnem biztos az évben, a Vadkert és ez. :D ;) Remélem most jobb idő lesz, mint két éve. Bár ahogy most kinéz... :rolleyes: (utálom az esőt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Blitz-re megyünk, P-V-ig. Két program majdnem biztos az évben, a Vadkert és ez. :D :D Remélem most jobb idő lesz, mint két éve. Bár ahogy most kinéz... :rolleyes: (utálom az esőt) Inkább csak szopás 3 napig tökrészegen sátrazni a szabadban. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Ja, és a Plázás összeröffenéseknek vége?! :rolleyes: Általam szervezkedve biztosan. Amúgy szinte minden pénteken kint vagyok a Plázánál éjfélig, aztán a gyorsuláson olyan 2:00 körülig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Hellósztok! A P1503 Auxillary Speed Sensor Fault hibakód az mit takar? Ezt dobta ki a hibakód kiolvasó. Mit kell kicserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2010 Amúgy szinte minden pénteken kint vagyok a Plázánál éjfélig, aztán a gyorsuláson olyan 2:00 körülig. Gondolom csak nézőként... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2010 ILYEN nem kő valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Gondolom csak nézőként... :rolleyes: Igen, bár a múltkor meg kellett mutatnom egy TD Cliónak, hogy mitől GSi a GSi! Nem forgattam 4000 fölé, de még így is nagyon csúnyát kapott szegény! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 ILYEN nem kő valakinek? Ha megrendeled, akkor a feketére vevő vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ha megrendeled, akkor a feketére vevő vagyok! OK. Még várok egy kicsit, hátha másnak is kő. Igen, bár a múltkor meg kellett mutatnom egy TD Cliónak, hogy mitől GSi a GSi! Nem forgattam 4000 fölé, de még így is nagyon csúnyát kapott szegény! ;) Lehet, hogy ő sem akarta pörgetni a felújított turbóját... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Mi is tervezzük hogy megyünk Blitzre, de csak péntek délutántól vasárnap délutánig. Remélem nem jön közbe semmi. Matricát már rendeltem, mert egyszerűbb nekünk, ha nem kell Pécsre menni érte. Én benne lennék, hogy 11-én összefussunk, egy pláza talira, de csak akkor tudnék menni, ha öcsém ráér és elvisz. A nyakpántokkal az a bajm, hogy én telefonlógatásra használom, de amit a telefonra kell aggatni csatot, mindig eltörik. Kivi volnék, ennek ennyire erős az a része. Igaz az a bumszli csat nem tetszik amivel ketté lehet szedni a pántot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Naaaaaaa, még a topikjában azt írtad, szeretnél jó időt, hogy ne kelljen borozni annyit. :D :rolleyes: A csillagossal is voltál Vadkerten, ide is jöhetsz az egyikkel. Teszünk rá Opel jelet, van 1 tartalék. ;) :D ááá izééé én a plázás ingyombingyomra gondótam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2010 Ti hol és milyen motorolajat szereztek a vashoz? Kicsit elcsúsztam a cserével, és gyorsan kellene vennem valamit. Occsón jót :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 OK. Még várok egy kicsit, hátha másnak is kő. Lesz még egy fekete Miragekorinak, meg egy kék egy havernak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2010 Lesz még egy fekete Miragekorinak, meg egy kék egy havernak. OK. A pénzt csak hétfőn utalom, addig még lehet jelentkezni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Ti hol és milyen motorolajat szereztek a vashoz? Kicsit elcsúsztam a cserével, és gyorsan kellene vennem valamit. Occsón jót :rolleyes: ;) Mond hogy milyet szeretnél és megnézem hogy milyent tudok mennyiért. Csak mert már tudok alkatrészt is gumit is és olajat is rendelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts