Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Sziasztok!

Olyan gondom van hogy amióta megállt az AC-m azóta nem működik a fordulatszámmérőm és a kilóméterórám,ill. néha működik,nem tudja valaki mi lehet a gond? Már átnéztük az összes biztosítékot, a gyújtáskapcsolót is szétszedtük hátha az,az összes csatit megjárattuk és befújtuk de semmi. Ha ráadom a gyújtást a kilométeróra mutató elkezd remegni és amikor leveszem csak pár másodperc múlva áll meg. Az AC ki van cserélve és megy is az autó.

Köszönöm.

Megosztás:

Sziasztok!

Olyan gondom van hogy amióta megállt az AC-m azóta nem működik a fordulatszámmérőm és a kilóméterórám,ill. néha működik,nem tudja valaki mi lehet a gond? Már átnéztük az összes biztosítékot, a gyújtáskapcsolót is szétszedtük hátha az,az összes csatit megjárattuk és befújtuk de semmi. Ha ráadom a gyújtást a kilométeróra mutató elkezd remegni és amikor leveszem csak pár másodperc múlva áll meg. Az AC ki van cserélve és megy is az autó.

Köszönöm.

a tank szint jeladó stekkerében a leáálítástól számított X ideig (kb. 5-10perc) van még mintavételezés 5volton . a stekkert nem ment testre ? valahol menekőzben valami oknál fogva? mert akkor a műszercsoport tápjának kb. harangoztak és ezért nem működik csak erőlködik a táp .e miatt ugrándozik a műszertekercs (frekvencia/impulzus vezérelt) (km óra stb..)

azért annyit hozzátennék hogy ez sem szet írás mert egyrészt nem voltam ott, nem láttam tapasztaltam a munka folyamán semmit és így ennek amit írtam csak 1 TIPP a címe :rolleyes:

(nehogy szó érje a házelejét)

Megosztás:

a tank szint jeladó stekkerében a leáálítástól számított X ideig (kb. 5-10perc) van még mintavételezés 5volton . a stekkert nem ment testre ? valahol menekőzben valami oknál fogva? mert akkor a műszercsoport tápjának kb. harangoztak és ezért nem működik csak erőlködik a táp .e miatt ugrándozik a műszertekercs (frekvencia/impulzus vezérelt) (km óra stb..)

azért annyit hozzátennék hogy ez sem szet írás mert egyrészt nem voltam ott, nem láttam tapasztaltam a munka folyamán semmit és így ennek amit írtam csak 1 TIPP a címe :rolleyes:

(nehogy szó érje a házelejét)

A szintjelző nem lett kiszedve és az működik rendesen meg a vízhőfok is csak a fordulatszámmérő és a kilóméteróra nem megy,csak néha. Amúgy ha mégis az a baj az mit jelent? Mint alkatrész és ár tekintetében?

Megosztás:

ááá má off autóval nem is merek oda menni :D :rolleyes:

amúgy mikor lenne,? (kölcsizek egy opelt valakitől :D )

Nem Te lennél, ha nem kérdezted volna meg ;) :D

VI. Hungarian Blitz Weekend, 2010. Július 26 - Augusztus 1. - Zamárdi -

A korábbi INFO-s linkem a Blitz-es topik :D

Megosztás:

ááá má off autóval nem is merek oda menni :D :rolleyes:

amúgy mikor lenne,? (kölcsizek egy opelt valakitől :D )

Naaaaaaa, még a topikjában azt írtad, szeretnél jó időt, hogy ne kelljen borozni annyit. :D ;)

A csillagossal is voltál Vadkerten, ide is jöhetsz az egyikkel. Teszünk rá Opel jelet, van 1 tartalék. :D :D

Megosztás:

Na helló skacok!

A Blitz-cel mi a helyzet?

Ki tervezi a megjelenését, és mikor?

...

Blitz-re megyünk, P-V-ig. Két program majdnem biztos az évben, a Vadkert és ez. :D ;)

Remélem most jobb idő lesz, mint két éve. Bár ahogy most kinéz... :rolleyes: (utálom az esőt)

Megosztás:

Ha megrendeled, akkor a feketére vevő vagyok!

OK.

Még várok egy kicsit, hátha másnak is kő.

Igen, bár a múltkor meg kellett mutatnom egy TD Cliónak, hogy mitől GSi a GSi! Nem forgattam 4000 fölé, de még így is nagyon csúnyát kapott szegény! ;)

Lehet, hogy ő sem akarta pörgetni a felújított turbóját... :rolleyes:

Megosztás:

Mi is tervezzük hogy megyünk Blitzre, de csak péntek délutántól vasárnap délutánig. Remélem nem jön közbe semmi. Matricát már rendeltem, mert egyszerűbb nekünk, ha nem kell Pécsre menni érte.

Én benne lennék, hogy 11-én összefussunk, egy pláza talira, de csak akkor tudnék menni, ha öcsém ráér és elvisz.

A nyakpántokkal az a bajm, hogy én telefonlógatásra használom, de amit a telefonra kell aggatni csatot, mindig eltörik. Kivi volnék, ennek ennyire erős az a része. Igaz az a bumszli csat nem tetszik amivel ketté lehet szedni a pántot.

Megosztás:

Naaaaaaa, még a topikjában azt írtad, szeretnél jó időt, hogy ne kelljen borozni annyit. :D :rolleyes:

A csillagossal is voltál Vadkerten, ide is jöhetsz az egyikkel. Teszünk rá Opel jelet, van 1 tartalék. ;) :D

ááá izééé én a plázás ingyombingyomra gondótam :D

Megosztás:

Ti hol és milyen motorolajat szereztek a vashoz?

Kicsit elcsúsztam a cserével, és gyorsan kellene vennem valamit. Occsón jót :rolleyes: ;)

Mond hogy milyet szeretnél és megnézem hogy milyent tudok mennyiért.

Csak mert már tudok alkatrészt is gumit is és olajat is rendelni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.