Lomha 8V Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Zsolti bácsi, hova adtad el a bordót? Ugyanis ma este kint a voltam a siklósi Shell kúton, az útról kiszúrták az enyémet, bejöttek, jó alaposan lemeózták, aztán elmentek. A Te bordóddal voltak, egy srác meg egy csaj és a csaj vezetett. Sajnos nem szálltak ki, nem tudtam beszélni velük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Mohácsra adta el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Akkor csak átutazóban voltak. De az enyémet alaposan lefigyelték! Ha tudtak volna szemmel lopni, már semmi sem lenne az autón! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Akkor csak átutazóban voltak. De az enyémet alaposan lefigyelték! Ha tudtak volna szemmel lopni, már semmi sem lenne az autón! ;) Szerintem csak annyi volt a bajuk, hogy nem értették miért Lomhánál van a kadett. Mikor Davey Matyinak adta el. :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 :devlish: :lol: :lol: Nem akarom túlfeszíteni a húrt, de ha szeretnéd, akkor kiváltjuk neked a DAVEY-1 rencámot születésnapodra. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 tiszteletem Lomha úr ! a garage szomszédom csaja vette meg ! gondolom a pasijával volt (remélem :lol: ) nem lopósok ! :devlish: Kojak ! dobd mán el a számod sms ben ! :lol: danke :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 tiszteletem Lomha úr ! a garage szomszédom csaja vette meg ! gondolom a pasijával volt (remélem :lol: ) nem lopósok ! :devlish: Kojak ! dobd mán el a számod sms ben ! :lol: danke ;) A ladás csaj?? Az jó kis csaj. ;) :P ;) ;) Ja elküldtem a számomat. De elsőre csak annyit, hogy itt a számom... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 A ladás csaj?? Az jó kis csaj. :lol: :lol: ;) ;) Ja elküldtem a számomat. De elsőre csak annyit, hogy itt a számom... :devlish: :lol: jaja ! a ladás igen ! köszi megkaptam ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Kori, a lányod jobban van? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Kori, a lányod jobban van? :devlish: Koszonom az erdeklodest. Csutortok ota mar szaradtak le a pottyok, erre ma elojott 3 ujabb kiutes :lol::( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Lomha. Mi a helyzet az erettsegivel? Es a hajaddal?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Június 16-tól lesznek a szóbelik, a hajamat meg le kellett vágatnom, mert nagyon töredezett. Ki árulkodott? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Június 16-tól lesznek a szóbelik, a hajamat meg le kellett vágatnom, mert nagyon töredezett. Ki árulkodott? :lol: Nem látad még reklámban, hogy a klisskúr segít a töredezett hajvégek kezelésében? :devlish: Magonyi haveroddal voltunk tegnap Pesten oktatáson, és hazafelé kiderült, hogy van egy közös ismerősünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Szóval a Magi volt a spion! Majd jól lecseszem, nem lesz több "jóárasított" kuna neki! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Szóval a Magi volt a spion! Majd jól lecseszem, nem lesz több "jóárasított" kuna neki! :lol: Ez is szóba került :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Zsóóóóóóóóttti!!!!!!!!!! Vittem neked bort, de nem voltál, úgyhogy haza is hoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2010 Doki! Nagyon eltűntél mostanában. Ha jól emlékszem, múlt héten láttalak autózni az Alkotmány útján, de már nem volt időm kiégetni a szemedet a refivel... :rolleyes: Hogy állsz a sulival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Doki! Nagyon eltűntél mostanában. Ha jól emlékszem, múlt héten láttalak autózni az Alkotmány útján, de már nem volt időm kiégetni a szemedet a refivel... :rolleyes: Hogy állsz a sulival? Sok dolgom van, meg sok minden összejött. Végeztem a gyakorlatokkal, mindegyikből levizsgáztam, most az államvizsgára készülök. Látod én előbb észrevettelek, de egyébként az már az Ifjúságúton volt. Vagy ott észre sem vettél? Pedig villogtattam. Lesz vmikor zslázás összefutás? Most már legalább jó idő van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2010 Sok dolgom van, meg sok minden összejött. Végeztem a gyakorlatokkal, mindegyikből levizsgáztam, most az államvizsgára készülök. Látod én előbb észrevettelek, de egyébként az már az Ifjúságúton volt. Vagy ott észre sem vettél? Pedig villogtattam. Lesz vmikor zslázás összefutás? Most már legalább jó idő van. És mi lesz, ha végzel? Hová mész rezidenskedni? Én az Alkotmány úti Spar előtt láttalak egyszer, az Ifjúság útjára nem emlékszem... ;) A Plázás talikat Lomha cartárs szervezgeti, ha még nem ment el tőle a kedve :rolleyes: Az adott hónap 2. vagy 3. péntekjén szokott lenni, ha jól tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 És mi lesz, ha végzel? Hová mész rezidenskedni? Én az Alkotmány úti Spar előtt láttalak egyszer, az Ifjúság útjára nem emlékszem... ;) A Plázás talikat Lomha cartárs szervezgeti, ha még nem ment el tőle a kedve :rolleyes: Az adott hónap 2. vagy 3. péntekjén szokott lenni, ha jól tudom... Az lesz ha végzek, hogy örülök, hogy vége, mert végre talán pénzt kereshetek. Sztem elhúzok Germániába, ott jobbak a körülmények. Asszonkád még gondolom vizsgázik?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2010 Az lesz ha végzek, hogy örülök, hogy vége, mert végre talán pénzt kereshetek. Sztem elhúzok Germániába, ott jobbak a körülmények. Asszonkád még gondolom vizsgázik?! Sejtettem, hogy kimész, nem is csodálom... A Zasszonypajtás holnap megy az utolsó szigorlatára (2 tantárgyas), 4-en már túl van. Aztán két hétre rá jön az államvizsga. El se hiszem, hogy egyszer már vége lesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Sok sikert a mindenféle vizsgázóknak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Sok sikert a mindenféle vizsgázóknak. :rolleyes: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Új számom van +36 20 215 01 11. A régi is megmarad. De egyelőre ezt használom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts