ivannorbi Elküldve Április26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2010 Itt a tavasz (sőt mindjárt a nyár...) kellene venni pólókat :) Korábban volt a srácnak "Retro"-s is, lehet, hogy most is van neki, csak nem rakta fel. Ha kell még valakinek, akkor együtt is rendelhetnénk, így a posta is olcsóbb lenne, és talán alkudni is lehet egy picit. Na? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Itt a tavasz (sőt mindjárt a nyár...) kellene venni pólókat :) Korábban volt a srácnak "Retro"-s is, lehet, hogy most is van neki, csak nem rakta fel. Ha kell még valakinek, akkor együtt is rendelhetnénk, így a posta is olcsóbb lenne, és talán alkudni is lehet egy picit. Na? Nekem nem tetszenek igazán, ezért most passzolom, de köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 És eljött a nap, hogy Kojak többé nem tagadhatja, hogy a Ő a Főlangyi! :) Ááááááá... ez azért túlzás, akkor Ő lenne felül. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Megnéztem őket, de nekem egyedül a sárga motorsport feliratos tetszik, de olyat meg most hímeztettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 "Extrátlanítottam" az autót, kivettem a fordulatmérős óracsoportot, és visszatettem az eredetit. Így legalább látom, mennyi benzin van a tankban. Sajnos az üzemanyagmérő műszer romlott el, és nem lehet a másikéval felcserélni sem, mert nem egyforma a műszerek alapállása. :) Most legalább nyomhatom nem kell sajnálni, mert nem látom a fordulatot. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2010 Én meg "extrásítottam" egy kicsit. Végre be lettek kötve az alábbiak: pótféklámpa, lámpás hátsó kapaszkodók, és kapott saját vezetéket a napfénytető-moci is. Ami a leglátványosabb változás: a ködlámpás hűtőmaszk. Nyilván nem ködlámpának használom, hanem refinek. Sötétben olyan fényárban autózok, hogy napszemüveget kell felraknom... :) Remélem, hogy a héten már be lesz szerelve a hátsó ablakok motorja is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Én meg "extrásítottam" egy kicsit. Végre be lettek kötve az alábbiak: pótféklámpa, lámpás hátsó kapaszkodók, és kapott saját vezetéket a napfénytető-moci is. Ami a leglátványosabb változás: a ködlámpás hűtőmaszk. Nyilván nem ködlámpának használom, hanem refinek. Sötétben olyan fényárban autózok, hogy napszemüveget kell felraknom... :D Remélem, hogy a héten már be lesz szerelve a hátsó ablakok motorja is. Hajrá-hajrá, legalább valakinek ez is megy. :D :) Biztos jól néz ki, majd meglessük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2010 Hajrá-hajrá, legalább valakinek ez is megy. :D :D Biztos jól néz ki, majd meglessük. :) - az elektromos ablakok már egy éve a raktárban állnak - a pótféklámpát már másfél éve vettem - a kapaszkodókat már vagy négy éve raktam be - a napfénytető is már vagy 2 éves projekt - ez az hűtőmaszk és a hozzá való (motoros) lámpák a legfrissebb szerzemények Úgyhogy már ideje volt (lesz) beépíteni őket. A kocsi meg lassan szétrohad, és tolni kell, hogy menjen... :) Amúgy a lámpákat elöl is le kell sötétíteni, mert túlságosan rikítanak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Megláttad az enyémet és elszégyellted magad, azért ez a hirtelen extrásítás... :) :) Ui: Nekem jöhet egy fekete GSi-s póló, XL-es méretben, ha rendelsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2010 Megláttad az enyémet és elszégyellted magad, azért ez a hirtelen extrásítás... :D :D Ui: Nekem jöhet egy fekete GSi-s póló, XL-es méretben, ha rendelsz. Ezt a pótrefit mindenképpen be kellett szereltetnem, mert ha konvojban megyünk valahová, akkor így jobban le tudlak villogni :) :D Ui: OK. Most írtam neki, hogy más fajta nincs-e neki, mert 1-2 hónapja jobbak is voltak fent. Ezek nekem se tetszenek annyira, vagy pedig nem kapcsolatosak az olajkályhámmal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Pedig a tied Sport felszereltség, a Motorsportos feliratú illene az autódhoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 És eljött a nap, hogy Kojak többé nem tagadhatja, hogy a Ő a Főlangyi! :D http://kepfeltoltes.hu/100425/SDC10654_www...ltoltes.hu_.jpg Te huje kocsog. Ez nagyon aljas volt. :) :) :D :D Én csak elbotlottam és ezt próbálták kihasználni. Azt hiszem a fejemet is beüthettem, mert semmire nem emlékszem... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 De rossz duma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 De rossz duma :D Mégis mit kellett volna írnom arra a képre?? :) :) Azt, hogy olyan hülye részeg voltam, hogy semmire nem emlékszem??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2010 Mégis mit kellett volna írnom arra a képre?? :lol: :lol: Azt, hogy olyan hülye részeg voltam, hogy semmire nem emlékszem??? :lol: :lol: Ez is szar duma... :devlish: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Elnézést az Astrás kollegáktól, hogy nincs haladás a bontásra váró Caravan ügyében, de egyszerűen nem tudunk egy időpontot összehozni a sráccal. Elég elfoglalt az arc és mostanában én is eléggé el vagyok havazva, de igyekszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Elnézést az Astrás kollegáktól, hogy nincs haladás a bontásra váró Caravan ügyében, de egyszerűen nem tudunk egy időpontot összehozni a sráccal. Elég elfoglalt az arc és mostanában én is eléggé el vagyok havazva, de igyekszem. Letérdelt a Kadett és azt kell szögelned ? :lol: Vagy az erős napsugárzásra való tekintettel Siklós fölé sötétítőfüggönyt kell csinálnod :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Hétfőtől érettségizem, tehát tanulok, dolgozok a boltban, itthon motorokat szerelek, egy gumishoz járok motorok kerekeit le aztán visszaszerelni. Szóval picit elfoglalt vagyok. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Ez is szar duma... :devlish: ;) Pedig ez az igazság. :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 elveszett az összes telefonszámom ! kérlek titeket hogy adjátok meg sms-ben ! köszönöm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 70 220 95 30 ra! (ez ami volt is marad is) üdv. zsolt :devlish: bocsi a kellemetlenségért ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 elveszett az összes telefonszámom ! kérlek titeket hogy adjátok meg sms-ben ! köszönöm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 70 220 95 30 ra! (ez ami volt is marad is) üdv. zsolt :lol: bocsi a kellemetlenségért ! Elküldtem de most, mert lehet később elfelejtem. :lol: :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Hétfőtől érettségizem, tehát tanulok, dolgozok a boltban, itthon motorokat szerelek, egy gumishoz járok motorok kerekeit le aztán visszaszerelni. Szóval picit elfoglalt vagyok. :lol: Helló, hogy alakul az érettségi? :devlish: Ma elemedben voltál, mi? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Helló, hogy alakul az érettségi? :devlish: Ma elemedben voltál, mi? :lol: :lol: Elég jól haladok eddig, a matek szívás volt kicsit, de megoldottam azért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Remélem,, hogy eddig midegyik görbül. Nem szeretnék kifogást hogy anyu ezért nem engedett el talira :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 köszi a számokat urak ! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts