Tiu Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Szombaton a kajálást hogy oldjuk meg? Lehetne akár szalonnát is sütni, gondolom van hely kialakítva hozzá. Vagy mindenki hoz szenyót? Étteremre én speciel nem nagyon akarom eltolni a lóvét, inkább beletankolom az autóba :) A szalonnasütés jó lehet, és a szendvics is. Mondjuk fordított sorrendben, nehogy éhen haljunk. :D :) Az étterem nem nyert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Szerintem én maradok a szenyánál, nem szeretek tökölni a szalonnával. Vagy van ez a német fűszeres virsli, múltkor olyat toltam ilyen sütögetésen, az igen jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április12, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2010 A szalonnasütés jó lehet, és a szendvics is. Mondjuk fordított sorrendben, nehogy éhen haljunk. :) :) Az étterem nem nyert. Egyetértek. Tűzgyújtási tilalom nincs, úgyhogy lehet tüzet rakni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Várjál csak, az egyik haverom most vett itt egy caravant bontásra. Hamarosan megyek megnézni, hátha nekem is kell valami belőle és akkor meglesem neked, hogy van e benne ilyesmi. Köszi. :) Majd szólj, ha van valami eredmény. :) Azt nem tudom tökölök-e még vele, a sebességjel adó vezetékét úgy kellett ráforrasztanom legutóbb is. :D Igaz, így van egy megfelelő fóliám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Egyetértek. Tűzgyújtási tilalom nincs, úgyhogy lehet tüzet rakni... Ha el nem mossa az eső. :) Lehet, hogy vinnünk kell fát az erdőbe? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Állítólag hétvégére már jó idő lesz. Mondjuk ha péntekig szar idő lesz, de szombaton szép, akkor is szopópályán vagyunk. Dagonya lesz az egész Mecsek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Állítólag hétvégére már jó idő lesz. Mondjuk ha péntekig szar idő lesz, de szombaton szép, akkor is szopópályán vagyunk. Dagonya lesz az egész Mecsek. Már megint a szopó????? :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Ivannorbi. Családot hozod? Mi nem tudjuk eldönteni, hogy hozzunk-e gyermeket. Ráadásul vszínű Rekorddal kell mennünk, mert az Omit szétszedtem, és nem hiszem, hogy kész lesz a héten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2010 Nem valószínű. A gyereket likvidáljuk Barcsra, a Zasszony meg szokás szerint tanul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Nem valószínű. A gyereket likvidáljuk Barcsra, a Zasszony meg szokás szerint tanul... Az deportálás nem??? :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április15, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2010 Az deportálás nem??? :D :D :D De. Valóban. :) :) Likvidálni itthon is tudjuk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 De. Valóban. :) :) Likvidálni itthon is tudjuk... :D :lol: :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Norbi. A mosógép lehet érdekelne, ha még megvan, eltehetnéd a taliig. :) Pü-ben mondj 1 árat. Jó lenne, ha péntek estig biztosra tudnád mondani, mert nem szeretném feleslegesen kerülgetni :) Mivel az iwiw-en ingyé hirdetem, Neked (mint ismerős klubtagnak) má 5000-é odaadom. :D :D Norbi, az 5000-res leárazás igazán gáláns volt a részedről. :lol: :D Köszi még egyszer. (leborulós smile) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április18, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2010 Norbi, az 5000-res leárazás igazán gáláns volt a részedről. :D :) Köszi még egyszer. (leborulós smile) Szívesen! Sikerült kiszedni a kocsiból, vagy benthagytad extrának? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Szívesen! Sikerült kiszedni a kocsiból, vagy benthagytad extrának? :D :D Túl nagy extra lenne, és sok rajt a kezelő elem :) , de jó helyen volt vele a súlypont. :D Azért kibányásztuk, ami bemegy az ki is kell jöjjön. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április20, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2010 Boldog Tiu napot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Boldog Tiu napot! :) Köszönöm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Boldogat Tiu! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Boldog névnapot Tiu. Vadkerten megünnepeljük. Eddig úgy néz ki hogy megyünk, és mindhárom napra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Boldogat Tiu! :lol: Boldog névnapot Tiu. Vadkerten megünnepeljük. Eddig úgy néz ki hogy megyünk, és mindhárom napra :D Köszönöm. :D A vadkerti buliról pedig szuper lesz, ha jöttök. :) Sőt, szavadon foglak, és ott ünneplünk. :D Mi is 3 napra megyünk, így részemről sem lehet kifogás (az ivásra legalább is) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 üdv az uraknak!rég irtam ide!pedig folyamatosan olvaslak titeket! lenne egy nagyobb problémám!aki tud az legyen szives segitsen ki!a vecin hétfön reggel elszállt a bal féltengely!belül a váltó felöli részen a csapágynál darálta le a bordát a féltengelyröl is meg a csapágy részen is!a kérdés az az lenne hogy tudja-e valaki hogy hogy lehet azt a részt szétszedni?illetve nem tud valaki bontva ilyen cumót?a válaszokat elöre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 üdv az uraknak!rég irtam ide!pedig folyamatosan olvaslak titeket! lenne egy nagyobb problémám!aki tud az legyen szives segitsen ki!a vecin hétfön reggel elszállt a bal féltengely!belül a váltó felöli részen a csapágynál darálta le a bordát a féltengelyröl is meg a csapágy részen is!a kérdés az az lenne hogy tudja-e valaki hogy hogy lehet azt a részt szétszedni?illetve nem tud valaki bontva ilyen cumót?a válaszokat elöre is köszönöm! Helló. Bakold fel az autó elejét vedd ki mind a két féltengelyt. Ha olyan veki mint az enyém akkor a bal oldali féltengelynél van egy biztosító lemez azt szedd le és hajtsd ki a fogazott részt. Csak előbb vedd le a váltó alját ha jól emlékszek 10 csavar. a jobb oldalon pedig 5 csavar tartja a csapácsészét. De a jobb oldali óvatosan kell kifeszegetni. Utána már szét tudod szedni a difit. Az enyémbe már a nagyobb méretű F16os Difi van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 kell egy komplett bal féltengely!nem tudsz/tudtok bontva? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 És eljött a nap, hogy Kojak többé nem tagadhatja, hogy a Ő a Főlangyi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 ha valakit érdekel : eladó egy Nokia LUNA (8600) 40e ? szép állapotban van . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts