Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Szombaton a kajálást hogy oldjuk meg? Lehetne akár szalonnát is sütni, gondolom van hely kialakítva hozzá. Vagy mindenki hoz szenyót? Étteremre én speciel nem nagyon akarom eltolni a lóvét, inkább beletankolom az autóba :)

A szalonnasütés jó lehet, és a szendvics is. Mondjuk fordított sorrendben, nehogy éhen haljunk. :D :)

Az étterem nem nyert.

Megosztás:

Várjál csak, az egyik haverom most vett itt egy caravant bontásra. Hamarosan megyek megnézni, hátha nekem is kell valami belőle és akkor meglesem neked, hogy van e benne ilyesmi.

Köszi. :)

Majd szólj, ha van valami eredmény. :)

Azt nem tudom tökölök-e még vele, a sebességjel adó vezetékét úgy kellett ráforrasztanom legutóbb is. :D

Igaz, így van egy megfelelő fóliám. :D

Megosztás:

Norbi. A mosógép lehet érdekelne, ha még megvan, eltehetnéd a taliig. :)

Pü-ben mondj 1 árat.

Jó lenne, ha péntek estig biztosra tudnád mondani, mert nem szeretném feleslegesen kerülgetni :)

Mivel az iwiw-en ingyé hirdetem, Neked (mint ismerős klubtagnak) má 5000-é odaadom. :D :D

Norbi, az 5000-res leárazás igazán gáláns volt a részedről. :lol: :D

Köszi még egyszer. (leborulós smile)

Megosztás:

Boldogat Tiu! :lol:

Boldog névnapot Tiu. Vadkerten megünnepeljük. Eddig úgy néz ki hogy megyünk, és mindhárom napra :D

Köszönöm. :D

A vadkerti buliról pedig szuper lesz, ha jöttök. :) Sőt, szavadon foglak, és ott ünneplünk. :D

Mi is 3 napra megyünk, így részemről sem lehet kifogás (az ivásra legalább is) :) :D

Megosztás:

üdv az uraknak!rég irtam ide!pedig folyamatosan olvaslak titeket!

lenne egy nagyobb problémám!aki tud az legyen szives segitsen ki!a vecin hétfön reggel elszállt a bal féltengely!belül a váltó felöli részen a csapágynál darálta le a bordát a féltengelyröl is meg a csapágy részen is!a kérdés az az lenne hogy tudja-e valaki hogy hogy lehet azt a részt szétszedni?illetve nem tud valaki bontva ilyen cumót?a válaszokat elöre is köszönöm!

Megosztás:

üdv az uraknak!rég irtam ide!pedig folyamatosan olvaslak titeket!

lenne egy nagyobb problémám!aki tud az legyen szives segitsen ki!a vecin hétfön reggel elszállt a bal féltengely!belül a váltó felöli részen a csapágynál darálta le a bordát a féltengelyröl is meg a csapágy részen is!a kérdés az az lenne hogy tudja-e valaki hogy hogy lehet azt a részt szétszedni?illetve nem tud valaki bontva ilyen cumót?a válaszokat elöre is köszönöm!

Helló.

Bakold fel az autó elejét vedd ki mind a két féltengelyt. Ha olyan veki mint az enyém akkor a bal oldali féltengelynél van egy biztosító lemez azt szedd le és hajtsd ki a fogazott részt. Csak előbb vedd le a váltó alját ha jól emlékszek 10 csavar. a jobb oldalon pedig 5 csavar tartja a csapácsészét. De a jobb oldali óvatosan kell kifeszegetni. Utána már szét tudod szedni a difit. Az enyémbe már a nagyobb méretű F16os Difi van.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.