Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Norbi. A mosógép lehet érdekelne, ha még megvan, eltehetnéd a taliig. :)

Pü-ben mondj 1 árat.

Jó lenne, ha péntek estig biztosra tudnád mondani, mert nem szeretném feleslegesen kerülgetni :)

Mivel az iwiw-en ingyé hirdetem, Neked (mint ismerős klubtagnak) má 5000-é odaadom. :D :D

Megosztás:

Jó lenne, ha péntek estig biztosra tudnád mondani, mert nem szeretném feleslegesen kerülgetni :)

Mivel az iwiw-en ingyé hirdetem, Neked (mint ismerős klubtagnak) má 5000-é odaadom. :D :D

Ez kihagyhatatlan ajánlat, tudtam, hogy számíthatok Rád ! :lol: :)

Akkor 17.-éig még kerülgesd légy szíves. :D :D

Megosztás:

Ma egy mocskos, tetves, rohadék etnikai dolgozó lány ellopta az összes iratomat! Személyi, lakcím, jogsi, adó és taj, PÁV II. és III. és ráadásul a kibaszott fegyverviselési engedélyem!!! Persze pénz az nem volt benne, úgyhogy baszhatja! Szarjon sünt, sokat!

Megosztás:

Ma egy mocskos, tetves, rohadék etnikai dolgozó lány ellopta az összes iratomat! Személyi, lakcím, jogsi, adó és taj, PÁV II. és III. és ráadásul a kibaszott fegyverviselési engedélyem!!! Persze pénz az nem volt benne, úgyhogy baszhatja! Szarjon sünt, sokat!

Hát ez szép...

Amúgy mit csináltál te azzal bennszülöttel? :D

Te kaptál fegyverviselési engedélyt?! Jesszusom!!! :) :D

Nem azért találtad ki ezt az egészet, hogy a jövő hétvégén ne kelljen fuvaroznod engem? :)

Megosztás:

El tudlak fuvarozni, kaptam ilyen ratyi feljelentés-izét, amivel mehetek. Az üzletből lopta el a mocskos d.o.l.g.o.z.ó. l.á.n.y! Hogy rohadna meg. Ja és kösz az együttérzést, kapd be a zacskóm! :)

A lelkem mélyén azért sajnállak ám egy ici-picit! :D :D

A zacskódat meg nem kívánom. :)

ui: Reméljük, hogy a két utolsó hozzászólásra már a Kojak is reagál valamit, mert végre előkerült a kedvenc témája... :D

Amúgy eléggé eltűnt. Vagy nem?

Megosztás:

Tegnap voltam Pesten, és szert tettem egy bőr-fa kormányra az Omegába, de a bőr szakadt rajta így csere lesz. Beírtam a gugliba, hogy kormány bőrözés, és kidobta Pécsen a Deák Ferenc utcában az egyik céget. Van vkinek tapasztalata velük? Szerdán viszem be a kormányt, és elvileg délutánra kész is lesz. Igaz a váltógombot is kellene bőröztetni, de ha kiszedem nem tudok közlekedni az autóval.

Megosztás:

Tegnap voltam Pesten, és szert tettem egy bőr-fa kormányra az Omegába, de a bőr szakadt rajta így csere lesz. Beírtam a gugliba, hogy kormány bőrözés, és kidobta Pécsen a Deák Ferenc utcában az egyik céget. Van vkinek tapasztalata velük? Szerdán viszem be a kormányt, és elvileg délutánra kész is lesz. Igaz a váltógombot is kellene bőröztetni, de ha kiszedem nem tudok közlekedni az autóval.

Azt se tudom, hogy hol az a Deák Ferenc utca... (na jó, most ár tudom, mert megnéztem :) ), ergo tapasztalatom sincs róluk. Úgyhogy ezzel a hozzászólással nem jutottál előrébb. Bár, ha már lebeszélted a dolgot, akkor már nagyjából mindegy.

Én máshol bőröztettem.

Megosztás:

Nekem is kellett volna a váltógombot bőröztetni az Omiban, de mikor leszedtem a régit, láttam, hogy alatta ilyen szép fekete műanyag van. Kicsit homályos volt, de gondoltam majd úgyis fényesre lesz fogdosva. Be is jött a dolog, most már szép fényes fekete. Ezen így marad, amúgy sem tetszett annak a bőrnek a fogása.

Megosztás:

A szomszédomnak is ellopták a pénztárcáját a mihácsi kórházban, kiszedték belőle a 80e forintját, utánna meg mindent bedoptak a kukába. Szerencsére így megkerült.

Én is abban reménykedem, hogy valahonnan előkerül. Hogy megyek így szavazni? Ahhoz személyi kell bakker. :)

Megosztás:

Adtam ma a kakinak egy pofont. :)

Szétszedtem a műszeregységet, mert nem mutatta az üzemanyag mennyiséget.

Sajnos a műszer rossz, és a régi órában levő műszer pedig nem olyan mint ez, csak kinézetre. (alaphelyzetben 10 L-t mutat)

Szerintem visszateszem a régi egységet, az legalább jól mutatta a benzin mennyiséget, és a motor hőmérsékletet is.

A fordulatra meg nem leszek kíváncsi (úgyis letilt), vagy beépítem valahova egyedileg.

Megosztás:

Adtam ma a kakinak egy pofont. :)

Szétszedtem a műszeregységet, mert nem mutatta az üzemanyag mennyiséget.

Sajnos a műszer rossz, és a régi órában levő műszer pedig nem olyan mint ez, csak kinézetre. (alaphelyzetben 10 L-t mutat)

Szerintem visszateszem a régi egységet, az legalább jól mutatta a benzin mennyiséget, és a motor hőmérsékletet is.

A fordulatra meg nem leszek kíváncsi (úgyis letilt), vagy beépítem valahova egyedileg.

Várjál csak, az egyik haverom most vett itt egy caravant bontásra. Hamarosan megyek megnézni, hátha nekem is kell valami belőle és akkor meglesem neked, hogy van e benne ilyesmi.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.