Tiu Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 1: 99.000 Ft. 2: 7x16 ET38 3: Nem tudom milyen cég, én közvetlen a főnökkel dumáltam le CS-n. Tényleg jól néz ki, majd megnézzük hogy füstöl. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Tényleg jól néz ki, majd megnézzük hogy füstöl. :lol: :) Bár megtehetném, hogy ilyen kerekekkel füstöltetek! Biztos nem lenne pénzügyi gondom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2010 Nekem nem a felnin múlik a füstölés... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Nekem nem a felnin múlik a füstölés... :) ;) Felvágós! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Jön valaki az Opel Kupára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2010 Én nem valószínű. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Jön valaki az Opel Kupára? Milyen messze van az? Mármint távolságilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Én nem valószínű. ;) Nem az volt a kérdés, hogy ki nem megy. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Kojak. De szenyó vagy. Sztem nem látta rendesen a kérdést, mert nem csak az autója, és az autó füstje sötét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2010 Milyen messze van az? Mármint távolságilag. Tessék tájékozódni egy kicsit! INFÓ ;) Nem az volt a kérdés, hogy ki nem megy. :lol: :) A "nem valószínű"-ben még benne van egy kis talán. Tehát a Te kedvedért fogalmazhatok így is: Elképzelhető, hogy megyek... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Jön valaki az Opel Kupára? Ez az esemény idén is kimarad. Mi Vadkertre és a Blitz-re szeretnénk eljutni, és persze pár Mediterrán :lol: talira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2010 Kojak. De szenyó vagy. Sztem nem látta rendesen a kérdést, mert nem csak az autója, és az autó füstje sötét :lol: Csak bedobtam a csontot a hiénáknak, hogy tudjanak valamin rágódni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Vadkert nálunk is egyértelmű, a blitz még nem biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Lomha. EZT láttad már? Nem sűrűn botlik ilyen cuccba az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Tessék tájékozódni egy kicsit! INFÓ :) Sehol nem láttam kiírva, hogy mennyi a Siklós-Kiskunlacháza távolság... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Lomha. EZT láttad már? Nem sűrűn botlik ilyen cuccba az ember. Őszintén szólva láttam, de nem tetszenek ezek. Amúgy van egy srác a Kadettesek között aki gyárt is ilyet, sokkal modernebb projectoros BMW lámpákkal, de hát nem tetszik. És ez ráadásul törött is, de azért kösz. Viszont ha találsz dupla kockát, AZONNAL VEDD MEG! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Sehol nem láttam kiírva, hogy mennyi a Siklós-Kiskunlacháza távolság... :) Pécs-Kiskunlacháza Kb.165Km. Én lehet hogy megyek ha tudok motorolajat venni meg tankolni. :lol: És betudom fizetni a tagságit. Siklós-Kiskunlacháza 189,3Km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Holnaptól teljes nyitva tartással 7:00-16:30-ig nyitva van Gumis és autó szervizünk Újhegyen. Egyenlőre új gumik nincsenek,csak 205/55 R16-os kínai. De bármilyen szerelést megcsinálunk.(gumicsere,defekt javítás és kisebb szerviz munkák) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Holnaptól teljes nyitva tartással 7:00-16:30-ig nyitva van Gumis és autó szervizünk Újhegyen. Egyenlőre új gumik nincsenek,csak 205/55 R16-os kínai. De bármilyen szerelést megcsinálunk.(gumicsere,defekt javítás és kisebb szerviz munkák) Lemaradt: Klubtagoknak kedvezmény. ;) :lol: Hozzánk elég messze van, mindenesetre, sok jó kuncsaftot, és jó sok munkát. ;) :P ( a sok jó és jó sok, ahogy tetszik :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Holnaptól teljes nyitva tartással 7:00-16:30-ig nyitva van Gumis és autó szervizünk Újhegyen. Egyenlőre új gumik nincsenek,csak 205/55 R16-os kínai. De bármilyen szerelést megcsinálunk.(gumicsere,defekt javítás és kisebb szerviz munkák) Olyat is vállaltok, hogy a zsírúj alufelnire úgy rakjátok fel a gumit, hogy nem sérül se a gumi, se a felni? Mert hihetetlen módon ezt nagyon kevés helyen tudják végrehajtani. Ha nálatok megy, akkor megyek, ha meglesz minden kellék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Olyat is vállaltok, hogy a zsírúj alufelnire úgy rakjátok fel a gumit, hogy nem sérül se a gumi, se a felni? Mert hihetetlen módon ezt nagyon kevés helyen tudják végrehajtani. Ha nálatok megy, akkor megyek, ha meglesz minden kellék. ;) Végre egy ismerős. :lol: ;) A felni megjött már, és olyan is amilyennek gondoltad? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Olyat is vállaltok, hogy a zsírúj alufelnire úgy rakjátok fel a gumit, hogy nem sérül se a gumi, se a felni? Mert hihetetlen módon ezt nagyon kevés helyen tudják végrehajtani. Ha nálatok megy, akkor megyek, ha meglesz minden kellék. :lol: Eddig 2 garnitúra frissen fényezett fennire tettem fel gumit sérülés nélkül az eggyik 205/50 R15 a másik 195/45 és 205/45 R16 volt. plusz a sokásosak. És Tiu! Igazad van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Végre egy ismerős. :lol: ;) A felni megjött már, és olyan is amilyennek gondoltad? :) Még nem jött meg, de biztos olyan lesz, mert ezt már láttam élőben. ;) Most az elektromos rendszeremmel bajlódok, csőstül jöttek a bajok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Eddig 2 garnitúra frissen fényezett fennire tettem fel gumit sérülés nélkül az eggyik 205/50 R15 a másik 195/45 és 205/45 R16 volt. plusz a sokásosak. És Tiu! Igazad van! :lol: Akkor majd meglátogatlak benneteket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Akkor majd meglátogatlak benneteket. :) Egyenlőre csak egyedűl dolgozok. Jelnleg is annyi a meló hogy még netezni is van időm. :lol: Mivel ma nyitottam ki nem csináltam még semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts