Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Köszönöm. :D

Nem mindennapos, és most nem is olyant kaptam. :rolleyes:

Hiába na, a kókuszos süti ® :D már nekünk jár. :P :P

Neked "csak" ilyen-olyan torták jutnak. (opzsolti kifejezésével élve: nyálcsorgatós smile) :lol:

Elküldve
Te még jársz Pécsen?! :lol:

Persze, :lol: csak sok a dolgom. Nappal a gyerekkórházban dolgozok, utánna meg a diplomamunkámat írom, meg tanulok. Elég sűrű ez a 1,5 hónap.

Elküldve

Hali. Ha tudtok valakit akit érdekel 4 DB 205/55 R16 Vadiúj kínai téligumi szóljatok. 22500 az új ára,17000Ft/DB-ért adom. Ez alatt nem. Akkor inkább megmarad.

Elküldve

Mi újság fiatalok? Nagy a csend. :lol:

1 hónap múlva nem lesz tető az autó feje felett, megszüntették a garázsbérletem. :)

Azért majd valami helyet csak találok neki, ami nem az utcán van.

Elküldve
Mi újság fiatalok? Nagy a csend. :lol:

1 hónap múlva nem lesz tető az autó feje felett, megszüntették a garázsbérletem. :)

Azért majd valami helyet csak találok neki, ami nem az utcán van.

Eladták, vagy mi?

Elküldve

Hát én személy szerint eléggé el vagyok havazva. (Közigazgatási szakvizsgám lesz 16-án, 450 oldal hülyeséget kell megtanulnom.)

A kocsi felett meg már több, mint 5 éve nincs tető. És továbbra se lesz... :lol:

Elküldve
Hát én személy szerint eléggé el vagyok havazva. (Közigazgatási szakvizsgám lesz 16-án, 450 oldal hülyeséget kell megtanulnom.)

A kocsi felett meg már több, mint 5 éve nincs tető. És továbbra se lesz... :lol:

Hát ilyen erdész-informatikus szakmával, ne csodálkozz, hogy hülyeségeket kell tanulnod... :)

Elküldve
Köszi Kojak, de nem kell, a szállítást állja a cég. Még egy kis pénzzel tartozom nekik, azt átutalom és már jön is. De köszi, tényleg! :lol:

mennyi vót? méretek? milyen cég ez? nekemis kell valami nyári 16 os ban . használtat meg kihagynám ha lehet....

Elküldve

A kocsi felett meg már több, mint 5 éve nincs tető. És továbbra se lesz... :)

450 oldalt ? Ne etess!!! Elég csak azt a 10 oldalt tudni amit kérdeznek. ;) ;)

Azért én szeretném, ha nem ázna fázna párásodna. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.