Tiu Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Köszönöm. :D Nem mindennapos, és most nem is olyant kaptam. :rolleyes: Hiába na, a kókuszos süti ® :D már nekünk jár. :P :P Neked "csak" ilyen-olyan torták jutnak. (opzsolti kifejezésével élve: nyálcsorgatós smile) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 jó is az a kókuszos cucc :rolleyes: most meg hogy olvasok róla most meg is kívántam ! nyamm nyamm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2010 Lehet, hogy tudok menni. Asszem kell vinni meleg teát, meg hólapátot. Te még jársz Pécsen?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Te még jársz Pécsen?! :lol: Persze, :lol: csak sok a dolgom. Nappal a gyerekkórházban dolgozok, utánna meg a diplomamunkámat írom, meg tanulok. Elég sűrű ez a 1,5 hónap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Utólag boldog Kojakszülinapot kívánunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2010 Utólag boldog Kojakszülinapot kívánunk. Jajaja!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Jaja, tényleg. A bokád érjen a p****dig Kojak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Utólag boldog Kojakszülinapot kívánunk. jaja !! csatlakozom ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Én meg utólagosan köszönöm mindenkinek. :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Kojak ! köszi a bort !!! :lol: egészségedre ! most írom le még mert később nem biztos :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Kojak ! köszi a bort !!! :lol: egészségedre ! most írom le még mert később nem biztos :D :lol: Zsolti. Szívesen. És a te egészségedre is. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Hali. Ha tudtok valakit akit érdekel 4 DB 205/55 R16 Vadiúj kínai téligumi szóljatok. 22500 az új ára,17000Ft/DB-ért adom. Ez alatt nem. Akkor inkább megmarad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Mi újság fiatalok? Nagy a csend. :lol: 1 hónap múlva nem lesz tető az autó feje felett, megszüntették a garázsbérletem. :) Azért majd valami helyet csak találok neki, ami nem az utcán van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Mi újság fiatalok? Nagy a csend. :lol: 1 hónap múlva nem lesz tető az autó feje felett, megszüntették a garázsbérletem. :) Azért majd valami helyet csak találok neki, ami nem az utcán van. Eladták, vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Ja és el is felejtettem mondani. Ezek várják Pöstön, hogy lekerüljenek hozzám :lol: : Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2010 Hát én személy szerint eléggé el vagyok havazva. (Közigazgatási szakvizsgám lesz 16-án, 450 oldal hülyeséget kell megtanulnom.) A kocsi felett meg már több, mint 5 éve nincs tető. És továbbra se lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2010 Ja és el is felejtettem mondani. Ezek várják Pöstön, hogy lekerüljenek hozzám :) : http://www.dp-motorsport.co.uk/shop/images/jet_black.jpg Jól fog állni a vason! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Hát én személy szerint eléggé el vagyok havazva. (Közigazgatási szakvizsgám lesz 16-án, 450 oldal hülyeséget kell megtanulnom.) A kocsi felett meg már több, mint 5 éve nincs tető. És továbbra se lesz... :lol: Hát ilyen erdész-informatikus szakmával, ne csodálkozz, hogy hülyeségeket kell tanulnod... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Ja és el is felejtettem mondani. Ezek várják Pöstön, hogy lekerüljenek hozzám :lol: : http://www.dp-motorsport.co.uk/shop/images/jet_black.jpg Jövő héten megyek fel. Ha valamit segít a dolog, akkor hozzánk le tudom hozni. És utána talán belátható időn belül Pécsre is le tudnám juttatni. De az nem tuti, h mikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Köszi Kojak, de nem kell, a szállítást állja a cég. Még egy kis pénzzel tartozom nekik, azt átutalom és már jön is. De köszi, tényleg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Köszi Kojak, de nem kell, a szállítást állja a cég. Még egy kis pénzzel tartozom nekik, azt átutalom és már jön is. De köszi, tényleg! :lol: mennyi vót? méretek? milyen cég ez? nekemis kell valami nyári 16 os ban . használtat meg kihagynám ha lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Köszi Kojak, de nem kell, a szállítást állja a cég. Még egy kis pénzzel tartozom nekik, azt átutalom és már jön is. De köszi, tényleg! :lol: Szívesen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 mennyi vót? méretek? milyen cég ez? nekemis kell valami nyári 16 os ban . használtat meg kihagynám ha lehet.... 1: 99.000 Ft. 2: 7x16 ET38 3: Nem tudom milyen cég, én közvetlen a főnökkel dumáltam le CS-n. Itt az oldala: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=39900 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 1: 99.000 Ft. 2: 7x16 ET38 3: Nem tudom milyen cég, én közvetlen a főnökkel dumáltam le CS-n. Itt az oldala: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=39900 köffi! :lol: ránézek ! az ár egész jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Hát én személy szerint eléggé el vagyok havazva. (Közigazgatási szakvizsgám lesz 16-án, 450 oldal hülyeséget kell megtanulnom.) A kocsi felett meg már több, mint 5 éve nincs tető. És továbbra se lesz... :) 450 oldalt ? Ne etess!!! Elég csak azt a 10 oldalt tudni amit kérdeznek. ;) ;) Azért én szeretném, ha nem ázna fázna párásodna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts