kojakarettenetes Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Így van! :rolleyes: Küldtem privit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Kojak! Itt a srác száma: 06-70-262-88-05 A nevét nem tudom, de mindegy is. Azt mondta vasárnap délelőtt csörögjünk oda és délután lehet menni a cuccért. A listát meg mindenképp írd fel, különös tekintettel a stekkerekre. Azok nélkül szart sem ér az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Kojak! Itt a srác száma: 06-70-262-88-05 A nevét nem tudom, de mindegy is. Azt mondta vasárnap délelőtt csörögjünk oda és délután lehet menni a cuccért. A listát meg mindenképp írd fel, különös tekintettel a stekkerekre. Azok nélkül szart sem ér az egész. Na megjöttek a cuccaid. :rolleyes: Amikor először felhívtam a srácot, utána néztem a híváslistát és nevet írt nem a számot. Együtt jártam a vele vezetni. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január31, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2010 Amikor először felhívtam a srácot, utána néztem a híváslistát és nevet írt nem a számot. Együtt jártam a vele vezetni. :D :P Ja, és mindjárt számot is cseréltetek, mi?! Ki is a langyi? :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Na megjöttek a cuccaid. :rolleyes: Amikor először felhívtam a srácot, utána néztem a híváslistát és nevet írt nem a számot. Együtt jártam a vele vezetni. :D :P Na, kicsi a világ. :lol: Kösz szépen a közreműködést, utaljam a 2000-et vagy az ráér személyesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Na, kicsi a világ. :rolleyes: Kösz szépen a közreműködést, utaljam a 2000-et vagy az ráér személyesen? Ráérni ráér. De ha megtennéd, h elutalod valamikor, akkor azt megköszönném. Minimál pénz van a számlámon. És kellene rá tenni és ebben az esetben megspórolnék egy banki utat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Azért lett oda rakva mert cseszett sürgős volt. Amúgy meg kabbe Norbert... :rolleyes: Közben már találtam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2010 Azért lett oda rakva mert cseszett sürgős volt. Amúgy meg kabbe Norbert... :rolleyes: Közben már találtam! :D És szerinted ott előbb megtalálják? Azt a topikot csak a klubtagok látják, amíg az eladó alkatrészeket mindenki! Kapja be a vacogós cápa!!! :P Csak hogy tudd, mivel már nem aktuális, töröltem is azt a hozzászólásodat, nehogy illetéktelenek hívogassanak feleslegesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Sziasztok, ha csak az üzemanyagmérő óra mutat a nulla és a tényleges állapot között mindenfélét :rolleyes: , akkor valami kontakthibát keressek? Van mikor jól mutat, aztán gondol egyet és 0-án áll, következő indításnál ismét jó, és így tovább. A többi műszer, mint ford.mérő, motor hőmérő jól mér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2010 Sziasztok, ha csak az üzemanyagmérő óra mutat a nulla és a tényleges állapot között mindenfélét :D , akkor valami kontakthibát keressek? Van mikor jól mutat, aztán gondol egyet és 0-án áll, következő indításnál ismét jó, és így tovább. A többi műszer, mint ford.mérő, motor hőmérő jól mér. Akkor figyelj jobban Zsuzsira, lehet, hogy éjszakánként elköti a vasat, oszt hol tankol bele, hol nem... :P :lol: Azt hogy hová megy vele, jobb ha nem is tudod!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Akkor figyelj jobban Zsuzsira, lehet, hogy éjszakánként elköti a vasat, oszt hol tankol bele, hol nem... :lol: :D Azt hogy hová megy vele, jobb ha nem is tudod!!!! :rolleyes: Hu-huú, erre nem is gondoltam :P , de majd utánanézek ennek a dolognak, köszi. :D Azért, valami más megoldásra gondoltam ... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2010 ... Azért, valami más megoldásra gondoltam ... :rolleyes: Arról majd talán nyilatkoznak a többiek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Sziasztok, ha csak az üzemanyagmérő óra mutat a nulla és a tényleges állapot között mindenfélét :rolleyes: , akkor valami kontakthibát keressek? Van mikor jól mutat, aztán gondol egyet és 0-án áll, következő indításnál ismét jó, és így tovább. A többi műszer, mint ford.mérő, motor hőmérő jól mér. Lehet kontakthiba, vagy vezetékszakadás(le vagy kiszakadt valahol és hol hozzáér valami fémhez, hol nem), ha letestel akkor vagy minimumot vagy maxot mutat. Vagy kikopott a tankban a csúszka ami méri a szintet és néha megakad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Lehet kontakthiba, vagy vezetékszakadás(le vagy kiszakadt valahol és hol hozzáér valami fémhez, hol nem), ha letestel akkor vagy minimumot vagy maxot mutat. Vagy kikopott a tankban a csúszka ami méri a szintet és néha megakad. Köszi, látom összejöttünk. :D Úgy érzem, nem úszom meg az alámászást, pedig a "múkodj" jobb lenne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Köszi, látom összejöttünk. :D Úgy érzem, nem úszom meg az alámászást, pedig a "múkodj" jobb lenne. :rolleyes: Csak azért nem működik, mert nem hiszel benne igazán! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Hening úrnak nagyon sok boldog 20. szülinapot kívánunk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2010 Hening úrnak nagyon sok boldog 20. szülinapot kívánunk :rolleyes: Én meg még sokszor 20 szülinapot kívánok a legifjabb nyugdíjasunknak! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Hening úrnak nagyon sok boldog 20. szülinapot kívánunk :rolleyes: Én meg még sokszor 20 szülinapot kívánok a legifjabb nyugdíjasunknak! :P :lol: Bárcsak annyi lenne. :D Köszönöm szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Bárcsak annyi lenne. :rolleyes: Köszönöm szépen. Boldog szülinapot! :D Egyidősek vagyunk! :P 69 a legjobb évjárat!Én meg 69 nyarán születtem és ebből az alkalomból még egy számot is írt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Boldog szülinapot Hening! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Boldog szülinapot! :rolleyes: Egyidősek vagyunk! :P 69 a legjobb évjárat!Én meg 69 nyarán születtem és ebből az alkalomból még egy számot is írt! Boldog szülinapot Hening! :D Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Karcsi, Boldog Szülinapot ! :P :D Kaptál kókuszos sütit, vagy az mindennapos? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Karcsi, Boldog Szülinapot ! :lol: :P Kaptál kókuszos sütit, vagy az mindennapos? :D Köszönöm. :D Nem mindennapos, és most nem is olyant kaptam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Köszönöm. :lol: Nem mindennapos, és most nem is olyant kaptam. :rolleyes: Biztos valami még finomabbat kaptál, titkos recept alapján! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Biztos valami még finomabbat kaptál, titkos recept alapján! :D :P Az. :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts