Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Kojak! Itt a srác száma:

06-70-262-88-05

A nevét nem tudom, de mindegy is. Azt mondta vasárnap délelőtt csörögjünk oda és délután lehet menni a cuccért. A listát meg mindenképp írd fel, különös tekintettel a stekkerekre. Azok nélkül szart sem ér az egész.

Megosztás:

Kojak! Itt a srác száma:

06-70-262-88-05

A nevét nem tudom, de mindegy is. Azt mondta vasárnap délelőtt csörögjünk oda és délután lehet menni a cuccért. A listát meg mindenképp írd fel, különös tekintettel a stekkerekre. Azok nélkül szart sem ér az egész.

Na megjöttek a cuccaid. :rolleyes: Amikor először felhívtam a srácot, utána néztem a híváslistát és nevet írt nem a számot. Együtt jártam a vele vezetni. :D :P

Megosztás:

Na megjöttek a cuccaid. :rolleyes: Amikor először felhívtam a srácot, utána néztem a híváslistát és nevet írt nem a számot. Együtt jártam a vele vezetni. :D :P

Na, kicsi a világ. :lol: Kösz szépen a közreműködést, utaljam a 2000-et vagy az ráér személyesen?

Megosztás:

Azért lett oda rakva mert cseszett sürgős volt. Amúgy meg kabbe Norbert... :rolleyes: Közben már találtam! :D

És szerinted ott előbb megtalálják? Azt a topikot csak a klubtagok látják, amíg az eladó alkatrészeket mindenki!

Kapja be a vacogós cápa!!! :P

Csak hogy tudd, mivel már nem aktuális, töröltem is azt a hozzászólásodat, nehogy illetéktelenek hívogassanak feleslegesen...

Megosztás:

Sziasztok, ha csak az üzemanyagmérő óra mutat a nulla és a tényleges állapot között mindenfélét :rolleyes: , akkor valami kontakthibát keressek? Van mikor jól mutat, aztán gondol egyet és 0-án áll, következő indításnál ismét jó, és így tovább.

A többi műszer, mint ford.mérő, motor hőmérő jól mér.

Megosztás:

Sziasztok, ha csak az üzemanyagmérő óra mutat a nulla és a tényleges állapot között mindenfélét :D , akkor valami kontakthibát keressek? Van mikor jól mutat, aztán gondol egyet és 0-án áll, következő indításnál ismét jó, és így tovább.

Akkor figyelj jobban Zsuzsira, lehet, hogy éjszakánként elköti a vasat, oszt hol tankol bele, hol nem... :P :lol:

Azt hogy hová megy vele, jobb ha nem is tudod!!!! :rolleyes:

Megosztás:

Akkor figyelj jobban Zsuzsira, lehet, hogy éjszakánként elköti a vasat, oszt hol tankol bele, hol nem... :lol: :D

Azt hogy hová megy vele, jobb ha nem is tudod!!!! :rolleyes:

Hu-huú, erre nem is gondoltam :P , de majd utánanézek ennek a dolognak, köszi. :D

Azért, valami más megoldásra gondoltam ... :P

Megosztás:

Sziasztok, ha csak az üzemanyagmérő óra mutat a nulla és a tényleges állapot között mindenfélét :rolleyes: , akkor valami kontakthibát keressek? Van mikor jól mutat, aztán gondol egyet és 0-án áll, következő indításnál ismét jó, és így tovább.

Lehet kontakthiba, vagy vezetékszakadás(le vagy kiszakadt valahol és hol hozzáér valami fémhez, hol nem), ha letestel akkor vagy minimumot vagy maxot mutat. Vagy kikopott a tankban a csúszka ami méri a szintet és néha megakad.

Megosztás:

Lehet kontakthiba, vagy vezetékszakadás(le vagy kiszakadt valahol és hol hozzáér valami fémhez, hol nem), ha letestel akkor vagy minimumot vagy maxot mutat. Vagy kikopott a tankban a csúszka ami méri a szintet és néha megakad.

Köszi, látom összejöttünk. :D

Úgy érzem, nem úszom meg az alámászást, pedig a "múkodj" jobb lenne. :rolleyes:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.