Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

van a franciáknak is jó autója ! persze az nagyátlag fosok azok nekem sem tetszenek . van azomban pár dolog ami jól sikerült ...

by miragekori:

köszönjük emese!! :P :D

Azt hiszem, hogy ennél kifejezőbbet keresve sem találnék. :D :P :lol:

Hogy védi a mundér becsületét, mi? Lehet, hogy már csigát is zabál! :D

...és lehet, igaza van. Érdekesek az új autóformák, majdnem csak az embléma a különbség. :rolleyes:

Azért tudnék választani. :D

Megosztás:

Valamit nem jól láttok, én szeretem az OPEL-t. :D (főleg ezt a zöld szörnyeteget, lenne ötletem is, csak egyelőre nincs kedvem, majd pár év múlva lesz)

Ettől függetlenül még vannak jónak mondott autók, itt is ott is. (Azért azt jó volt olvasni, hogy Zsoltinak elővettétek a franciás mondatát. :P )

Az is igaz, engem már a különböző zenei irányzatok sem hatnak meg, bármelyiket meghallgatom ha tetszik, de azt is megmondom, ha nem tetszik. Nem izgatnak a trendek, hallgassa, nézegesse aki megálmodta őket, biztos neki "cool".

Azért ahogy látom, ebben a kis csapatban mindenki ilyen valamennyire, ezért nem csodálkozom, hogy nem egyeznek a vélemények mindenben. Nem is kell.

Az Opel pedig marad, az OPELESEKKEL együtt. :rolleyes:

Megosztás:

jaja :rolleyes: a franciás mondatom tényleg megállja a helyét még ma is ! azonban vannak ténylegesen jól sikerült darabok és azokból még én is bevállalnék eggyet-eggyet! mert hát jók.

no ez nem azt jelenti hogy hátat fordítottam az Opeleknek ! héé! nem. de vannak "kirándulásaim" aztán van összehasonlítási alapom amit abszolut objektíven megalapozottnak tartok a későbbiekben .

így érzem jól magam :D oszt lehet "csigazabálózni" meg viccelődni ilyenkor :P

Megosztás:

jaja :rolleyes: a franciás mondatom tényleg megállja a helyét még ma is ! azonban vannak ténylegesen jól sikerült darabok és azokból még én is bevállalnék eggyet-eggyet! mert hát jók.

no ez nem azt jelenti hogy hátat fordítottam az Opeleknek ! héé! nem. de vannak "kirándulásaim" aztán van összehasonlítási alapom amit abszolut objektíven megalapozottnak tartok a későbbiekben .

így érzem jól magam :D oszt lehet "csigazabálózni" meg viccelődni ilyenkor :P

Kétségtelen, hogy vannak jól sikerült darabok. Tetszetős pl. a Peugeot 406 Coupe, de az igazi francia favoritom az a Renault Megane Coupe. Nem a legújabb, meg nem is a porszívó formájú, hanem az ezek előtti. Na, abból jöhetne egy 2000 16V! :lol: Ez az:

342e50b136ceb29b9d34554d1355-1-3.jpg

Megosztás:

Ebben a sárgában tényleg jól néz ki. Mohácson van 3-4 darab ilyen Coupé.

hol ! :rolleyes: nem láttam még egyett sem . pécsen láttam :D amúgy nekem is tetszik ez ! van mohácson egy piros cabrio megane (a mosó tulaj Robié) na az még klassz verda :lol: tegnap előtt volt nálam kis heckelésen és mindíg megcsodálom ahogy szépen megy a tető rajta befelé a csomiba . nagyon fain :P

most megnézem a halatortánt mit is főznek :D

Megosztás:

hol ! :rolleyes: nem láttam még egyett sem . pécsen láttam :D amúgy nekem is tetszik ez ! van mohácson egy piros cabrio megane (a mosó tulaj Robié) na az még klassz verda :lol: tegnap előtt volt nálam kis heckelésen és mindíg megcsodálom ahogy szépen megy a tető rajta befelé a csomiba . nagyon fain :P

most megnézem a halatortánt mit is főznek :D

Egy rendőr srácnak biztos van egy sötétkék, és egy kék szokott még állni a flódungnál is.

Megosztás:

Kojak! Itt a lista:

-Komplett műszerfal héj, szellőzőkkel, kapcsolókkal, tekernyés fűtésrésszel, kesztyűtartóval.

-Az ülések közé benyúló műanyagbox.

-Műszeregység, kormányborítás, kormánykapcsolók.

-Az összes fűtéscső és az összes műszerfal alatti stekker.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.