Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Kojak. Túlmelegszik a Kadett, azért kellett telenyomni a mociteret hóval :lol: Királyak a képek a ziwiwen :lol:

Ja, az állat! Totál leamortizálta szegény autót a Mecsekben! :P

Elküldve
Kojak. Túlmelegszik a Kadett, azért kellett telenyomni a mociteret hóval :lol: Királyak a képek a ziwiwen :lol:

Az a baj, hogy ment az oda magától. Aztán én meg lestem, h miért nincs fűtésem. :P :lol: :lol: :lol:

Elküldve

Egyébként a pókos képek a kedvenceim. Egy öreg bácsi pincéjében van, az egyik polc alján. Oda járunk borért. Belepte teljesen a penész. Nagyon komolyan néz ki. :P :lol:

Elküldve
Nem ismered az Open Stage-től a Szeretlek Aranka című számot??? Te Istenkáromló!!! :lol: Irány a youtube és nézd meg! :P

Nem vesztett sokat. :lol:

Elküldve

Urak! Az egyik gyerekkori jó barátom autót keres! Opelt szeretne, de ez lesz az első autója, nem kell neki valami drága gép. Maximum 200.000 forintot szánna rá. Kis köbcentis lenne jó vagy diesel. Az lenne a kérésem, hogy ha valaki tud olyat amit nyugodt szívvel ajánlana, az szóljon legyen oly kedves. Ilyen belinkelt hirdetéseket mellőzzük ha lehet, csak olyan érdekel amit tényleg ismer valaki. Mindegy milyen típus, csak Opel legyen. Köszi előre is ha valaki tud segíteni.

Elküldve

De "bőszavú" vagy! Mindent úgy kell kihúzni belőled!

Kinek?

Hová?

Jó áron sikerült túladni rajta?

Mi lesz a következő projekt?

...

Bár, ha jössz a pénteki talira, ott mesélhetsz. :lol:

Elküldve
De "bőszavú" vagy! Mindent úgy kell kihúzni belőled!

Kinek?

Hová?

Jó áron sikerült túladni rajta?

Mi lesz a következő projekt?

...

Bár, ha jössz a pénteki talira, ott mesélhetsz. :P

Elmond Ő mindent, de már csak a Mazda klubban... :lol: :lol:

Elküldve
Elmond Ő mindent, de már csak a Mazda klubban... :P :lol:

frászt :lol:

elcseréltem hogy egész pontos legyek :lol: kiszemeltem egy gyári állapotú Lgunát na őt haza is vittem oszt jó lesz :lol:

van benne minden okosság és 140 LE még megy is .

Elküldve

igen :lol: ezek jó vasak . tényleg jók. jár hozzám ilyen autó de az állat még tönkre nem tudta tenni ! csak a szokásos kopó dolgok . pedig az amit kap ,,,, siralmas.... és megy .

szimpatikus autó :lol:

és ezen rozsdát nem kell keresni sehol sem mert nem rohad !

Elküldve
igen :lol: ezek jó vasak . tényleg jók. jár hozzám ilyen autó de az állat még tönkre nem tudta tenni ! csak a szokásos kopó dolgok . pedig az amit kap ,,,, siralmas.... és megy .

szimpatikus autó :lol:

és ezen rozsdát nem kell keresni sehol sem mert nem rohad !

Na szép! Renault meg Mazda! Mi lesz a következő, Pobjeda? :P :lol:

Elküldve

Ja, meg az ilyen szövegek, mi?:

"Nem vállalok Renault szerelést, mert amíg hátramegyek a csomagtartóhoz, addig leég az eleje."...

Változnak az idők. :lol:

Elküldve
Ja, meg az ilyen szövegek, mi?:

"Nem vállalok Renault szerelést, mert amíg hátramegyek a csomagtartóhoz, addig leég az eleje."...

Változnak az idők. :P

Nem is azért vette, hogy szerelje :lol: Bár láttam pár Lagunát, aminek a küszöbe és a hátsó íve le volt már rohadva, tehát a nem rohad kijelentéssel nem értek egyet egészen. Sztema következő autója egy Fiat vagy egy Alfa lesz :lol:

Elküldve
Nem is azért vette, hogy szerelje :lol: Bár láttam pár Lagunát, aminek a küszöbe és a hátsó íve le volt már rohadva, tehát a nem rohad kijelentéssel nem értek egyet egészen. Sztema következő autója egy Fiat vagy egy Alfa lesz :lol:

Szerintem Citroen. Aztán Dacia. :P :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.