kori Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Kojak. Túlmelegszik a Kadett, azért kellett telenyomni a mociteret hóval :lol: Királyak a képek a ziwiwen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2010 :lol: :lol: :P :lol: :lol: Ismerős volt a nevük, a "Letörtétek a tükrünköt" már hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Kojak. Túlmelegszik a Kadett, azért kellett telenyomni a mociteret hóval :lol: Királyak a képek a ziwiwen :lol: Ja, az állat! Totál leamortizálta szegény autót a Mecsekben! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Kojak. Túlmelegszik a Kadett, azért kellett telenyomni a mociteret hóval :lol: Királyak a képek a ziwiwen :lol: Az a baj, hogy ment az oda magától. Aztán én meg lestem, h miért nincs fűtésem. :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Kojak. Túlmelegszik a Kadett, azért kellett telenyomni a mociteret hóval :lol: Királyak a képek a ziwiwen :lol: Egyébként a pókos képek a kedvenceim. Egy öreg bácsi pincéjében van, az egyik polc alján. Oda járunk borért. Belepte teljesen a penész. Nagyon komolyan néz ki. :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Nem ismered az Open Stage-től a Szeretlek Aranka című számot??? Te Istenkáromló!!! :lol: Irány a youtube és nézd meg! :P Nem vesztett sokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Nem vesztett sokat. :lol: Jól van, neked elnézzük! Öreg vagy már az ilyen mulatságokhoz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Urak! Az egyik gyerekkori jó barátom autót keres! Opelt szeretne, de ez lesz az első autója, nem kell neki valami drága gép. Maximum 200.000 forintot szánna rá. Kis köbcentis lenne jó vagy diesel. Az lenne a kérésem, hogy ha valaki tud olyat amit nyugodt szívvel ajánlana, az szóljon legyen oly kedves. Ilyen belinkelt hirdetéseket mellőzzük ha lehet, csak olyan érdekel amit tényleg ismer valaki. Mindegy milyen típus, csak Opel legyen. Köszi előre is ha valaki tud segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 hozzá szóltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Jól van, neked elnézzük! Öreg vagy már az ilyen mulatságokhoz! :lol: Szerintem is. Ő még a buti tájm idő gyermeke. :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 hozzá szóltam :lol: Te csak nem a B-det bontod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Szerintem is. Ő még a buti tájm idő gyermeke. :lol: :lol: :P Akrossz dö júeszéj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Te csak nem a B-det bontod? :lol: azt már nehezen mert eladtam :lol: van sok sok tarcsi cucc ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január12, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január12, 2010 De "bőszavú" vagy! Mindent úgy kell kihúzni belőled! Kinek? Hová? Jó áron sikerült túladni rajta? Mi lesz a következő projekt? ... Bár, ha jössz a pénteki talira, ott mesélhetsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 De "bőszavú" vagy! Mindent úgy kell kihúzni belőled! Kinek? Hová? Jó áron sikerült túladni rajta? Mi lesz a következő projekt? ... Bár, ha jössz a pénteki talira, ott mesélhetsz. :P Elmond Ő mindent, de már csak a Mazda klubban... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Elmond Ő mindent, de már csak a Mazda klubban... :lol: :lol: Veszélyes vizekre evezel. :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Elmond Ő mindent, de már csak a Mazda klubban... :P :lol: frászt :lol: elcseréltem hogy egész pontos legyek :lol: kiszemeltem egy gyári állapotú Lgunát na őt haza is vittem oszt jó lesz :lol: van benne minden okosság és 140 LE még megy is . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2010 :P :lol: :lol: Egy franciára?!!!!!!!! Ezt nem hiszem el! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 igen :lol: ezek jó vasak . tényleg jók. jár hozzám ilyen autó de az állat még tönkre nem tudta tenni ! csak a szokásos kopó dolgok . pedig az amit kap ,,,, siralmas.... és megy . szimpatikus autó :lol: és ezen rozsdát nem kell keresni sehol sem mert nem rohad ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 igen :lol: ezek jó vasak . tényleg jók. jár hozzám ilyen autó de az állat még tönkre nem tudta tenni ! csak a szokásos kopó dolgok . pedig az amit kap ,,,, siralmas.... és megy . szimpatikus autó :lol: és ezen rozsdát nem kell keresni sehol sem mert nem rohad ! Na szép! Renault meg Mazda! Mi lesz a következő, Pobjeda? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2010 Ja, meg az ilyen szövegek, mi?: "Nem vállalok Renault szerelést, mert amíg hátramegyek a csomagtartóhoz, addig leég az eleje."... Változnak az idők. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Ja, meg az ilyen szövegek, mi?: "Nem vállalok Renault szerelést, mert amíg hátramegyek a csomagtartóhoz, addig leég az eleje."... Változnak az idők. :P Nem is azért vette, hogy szerelje :lol: Bár láttam pár Lagunát, aminek a küszöbe és a hátsó íve le volt már rohadva, tehát a nem rohad kijelentéssel nem értek egyet egészen. Sztema következő autója egy Fiat vagy egy Alfa lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Nem is azért vette, hogy szerelje :lol: Bár láttam pár Lagunát, aminek a küszöbe és a hátsó íve le volt már rohadva, tehát a nem rohad kijelentéssel nem értek egyet egészen. Sztema következő autója egy Fiat vagy egy Alfa lesz :lol: Szerintem Citroen. Aztán Dacia. :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 :lol: micsoda találgatások :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 :lol: micsoda találgatások :lol: Már ízlelgettem, hogy fog majd hangzani. Rönó Zsótti, meg Szitroén Zsótti. :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts