kori Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Köszi mindenkinek! Januárban már járógipszem lesz,ha valaki elvisz meg hazahoz akkor tudok menni. Gipszben érdekes lenne vezetni. :rolleyes: Csak a vizet kell majd kerülni. Azért januárban kicsit korai lenne egy medence party :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Kellemes Ünnepeket mindenkinek! És ha nem találkozunk akkor Boldog Új Évet is! Lehet hogy nem lesz járógipszem csak merevítőm. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt Mediterrán Opel Club! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Kellemes Karácsonyt mindenkinek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsorbi Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Boldog és Békés Karácsonyt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Boldog karácsonyt hülgyek urak !!! (nekem is meg volt ma reggelre az "adag" éjjel a kissebség jeles bátor képviselői (ez több mint valószínű) kifeszítették a kadett bal első lámpáját indexét hűtőrácsát motorháztetejét és elvitték a lámpát indexet no meg a rongálás stb. stb. .... feljelentés ,megtörtént van egy újlenyomat is stb... nem voltam reggel boldog amikor megláttam a vasat a parkolóban :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 kellemes karácsonyt kivánok mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Boldog karácsonyt hülgyek urak !!! (nekem is meg volt ma reggelre az "adag" éjjel a kissebség jeles bátor képviselői (ez több mint valószínű) kifeszítették a kadett bal első lámpáját indexét hűtőrácsát motorháztetejét és elvitték a lámpát indexet no meg a rongálás stb. stb. .... feljelentés ,megtörtént van egy újlenyomat is stb... nem voltam reggel boldog amikor megláttam a vasat a parkolóban :rolleyes: ) Remélem estére azért jobb kedved lett. :lol: Véleményt nem mondok, mert egyrészt ismeritek, másrészt nem akarok a tiszteletbeli klubtagunknak munkát adni ilyenkor. Azért én tudom, hogy szebb lesz mint volt. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Boldog karácsonyt hülgyek urak !!! (nekem is meg volt ma reggelre az "adag" éjjel a kissebség jeles bátor képviselői (ez több mint valószínű) kifeszítették a kadett bal első lámpáját indexét hűtőrácsát motorháztetejét és elvitték a lámpát indexet no meg a rongálás stb. stb. .... feljelentés ,megtörtént van egy újlenyomat is stb... nem voltam reggel boldog amikor megláttam a vasat a parkolóban :blink: ) Rohadjanak meg a mocskos férgek. Orkok, bazmeg... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Mivan Lomha. Azért voltál fenn hajnalban, mert akkor ért véget az éjféli szentmise :rolleyes: Sajnos van pár cigónak E Kadettje Mohácson. Lehet vmelyik összetörte a sajátját. Remélem meglesz ki vitte el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December25, 2009 Autógyilkosok! Sztem igyunk egy jó forró teát, és bújjunk be a meleg ágyba a meleg lakásban, közben gondoljunk arra, hogy Ivannorbi kockára fagy a nagy büdös pöstön :rolleyes: Ez nagyon aljas hozzászólás volt!!! Még ha a Lomha vagy a Kojak írta volna, de hogy Te! ... :lol: :D De lényeg, hogy túl vagyok rajta, nem volt bukta sem, és itt a tavasz!!! Tegnap este hazafelé volt, ahol +15 fok volt :blink: Most meg az apósék teraszán több, mint 20!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December25, 2009 Ez elég jó programnak hangzik, most indulok egy barátomhoz forralt bort vedelni és közben majd gondolok sokat a kis girnyóra! :rolleyes: Remélem jól bebactál, és másnap kellemes fejfájásban volt részed! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Mivan Lomha. Azért voltál fenn hajnalban, mert akkor ért véget az éjféli szentmise :rolleyes: Ez magától értetődő... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Remélem jól bebactál, és másnap kellemes fejfájásban volt részed! :blink: Fejfájásom csak az ilyen lapos hozzászólásoktól van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December25, 2009 Fejfájásom csak az ilyen lapos hozzászólásoktól van. :rolleyes: Találkozzunk csak, majd mástól is lesz fejfájásod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Örülök, hogy újra köztünk vagy :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Örülök, hogy újra köztünk vagy :D Mediterránosan mondva: vele jött a meleg, akarom mondani a jó idő. :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Mediterránosan mondva: vele jött a meleg, akarom mondani a jó idő. :rolleyes: :blink: :lol: Valóban, én is gyanítom az összefüggést! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Sajnos én még min. 1 hétig nem megyek sehova. Visszarakták a fekvőgipszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Sajnos én még min. 1 hétig nem megyek sehova. Visszarakták a fekvőgipszem. Az szívás! Nem baj, ha már kényszerpihenő, próbáld kiélvezni. Vedeld a forralt bort! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Boldog új évet mindenkinek! Legalábbis boldogabbat mit amilyen nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2009 http://devilll.dyndns.org/blog/file/buek.jpg Jó az új jogsiképed! :rolleyes: :blink: BÚÉK Mindenkinek!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Jó az új jogsiképed! :blink: :lol: BÚÉK Mindenkinek!!! :D Ja, rólad készült tavaly szilveszterkor. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Bukócső és pályagumi, angyalkákon tangabugyi. Fék, bal három, szemben árok! Boldog Új Évet Kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts