kori Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Nem tudom, hogy mi megyünk-e talira, merta drága pénzügyőrség szerint jogtalanul kaphatunk pótlékokat, ezért ki sem fizette őket senkinek. Így elég nagy sz@r van a palacsintában :huh: Lehet, hogy egyik szolgálat után nem kéne leadni a stukkert, hanem végre számonkérni a szarházi vezetőinket az elbszott 7 éves tevékenységükről. Ani most mondta, hogy bezárták a kórházban a pszichiátria felét, a zártosztály maradt, mert nincs pénz fenntarani, ráadásul vszinű felvesznek csökkent munkaképességű álláskersőket, mert utánuk elég zsíros támogatás jár. Ehhez azonban az egészségeseket kell előbb kirugni. Egyre jobban utálok itt élni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Kis előzetes mikulásra. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2009 Csak nem fenyőfa árulás lesz? Csak de. :lol: Kedvezmény klubtagoknak? Valamennyit biztos tudunk engedni a "kiírt" árból, csak az a baj, hogy itt a "Mediterránban" ezt elég nehéz megvalósítani, mivel Pesten árulunk. Baranyában még csak nem is fognak járni a fák. A családom (miénk, szüleim és tesóm) fáit is nekem kell majd elhoznom a hullaszállítóval... Mindegyik meglepetés fa lesz, azaz Barcson összekötözve kiválasztom őket, és majd a felállításkor itthon derül ki, hogy ténylegesen hogy néznek ki. Amúgy mennyibe fognak idén menni a fák? Erre mi is kíváncsiak leszünk :huh:. Reméljük a tavalyi áron (ami már évek óta nem igazán változott) el tudjuk majd adni... Az itteni árakat nem ismerem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Nem tudom, hogy mi megyünk-e talira, merta drága pénzügyőrség szerint jogtalanul kaphatunk pótlékokat, ezért ki sem fizette őket senkinek. Így elég nagy sz@r van a palacsintában :huh: Lehet, hogy egyik szolgálat után nem kéne leadni a stukkert, hanem végre számonkérni a szarházi vezetőinket az elbszott 7 éves tevékenységükről. Ani most mondta, hogy bezárták a kórházban a pszichiátria felét, a zártosztály maradt, mert nincs pénz fenntarani, ráadásul vszinű felvesznek csökkent munkaképességű álláskersőket, mert utánuk elég zsíros támogatás jár. Ehhez azonban az egészségeseket kell előbb kirugni. Egyre jobban utálok itt élni ;) :lol: Ehhez nincs mit hozzáfűzni, vagyis van de azt inkább nem írom le. :lol: ... és csodálkoznak, hogy mindenki külföldön keresi a boldogulást. :D A csökkent munkaképességűeknél nem a támogatás magas, hanem a büntetés ha nem alkalmazzák őket, és ez 2010-től szigorodik. Bár a végeredmény ugyanaz. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2009 Kis előzetes mikulásra. :huh: :lol: :lol: :D ;) Ez nagyon jó!!! A gyerek már 5x megnézte, és szorgalmasan válaszolt a Mikulás kérdéseire. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Nem tudom, hogy mi megyünk-e talira, merta drága pénzügyőrség szerint jogtalanul kaphatunk pótlékokat, ezért ki sem fizette őket senkinek. Így elég nagy sz@r van a palacsintában :huh: Lehet, hogy egyik szolgálat után nem kéne leadni a stukkert, hanem végre számonkérni a szarházi vezetőinket az elbszott 7 éves tevékenységükről. Ani most mondta, hogy bezárták a kórházban a pszichiátria felét, a zártosztály maradt, mert nincs pénz fenntarani, ráadásul vszinű felvesznek csökkent munkaképességű álláskersőket, mert utánuk elég zsíros támogatás jár. Ehhez azonban az egészségeseket kell előbb kirugni. Egyre jobban utálok itt élni :lol: :lol: Én komolyan gondolkodom rajta, hogy ha végzek a sulival, lelépek valahova. Itt Európában sehova sem akarok menni, mert nem érdekelnek az itteni népek. Viszont vannak ismerősök Los Angeles-ben és Brisbane-ben(Ausztrália), az már jobban érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Kis előzetes mikulásra. :huh: :lol: :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 a mail címem ha érdekel valakit akkor ez : opelzsolt@freemail.hu de nem megy .még. de nyugodtan küldhettek valamit mert lagalább próbálkozom a javitáson . hm. csak összejön Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Mert az túl fárasztó. :huh: És opeltalira opellal illik menni! De javíts ki ha tévedek. Opel bringát még nem láttam. pedig van !!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2009 pedig van !!! :huh: De van ám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Úgy mint Opel varrógép, ilyen-olyan gép, motorkerékpár, hűtőszekrény stb-stb. Az Opel hosszú utat járt be már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 mekkora Dimangója van ! láttátok? :huh: klassz bicaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/39262312.jpg Felnik ! itt is szólok hátha valaki rácuppan :huh: hatvané vihető és ######a :lol: Borbet 4x100 , ET38 , 185/60R14 Good Year gumik meg valami másik 2 még de az is márkás de a nevét elflejtettem .... paff.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 meg ha valakit érdekel az új mail címem akkor íme : opelzsolt@gmail.com a másik beszart... vagy fene tudja mivan .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 mekkora Dimangója van ! láttátok? :lol: klassz bicaj Láttuk, először azt hittem :huh: , gázpalack. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 meg ha valakit érdekel az új mail címem akkor íme : opelzsolt@gmail.com a másik beszart... vagy fene tudja mivan .... Éppen kérdezni akartam, minek neked a freemail-es cím? (mert 1 kalap semmit ér) De látom megoldódott. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2009 Úgy mint Opel varrógép, ilyen-olyan gép, motorkerékpár, hűtőszekrény stb-stb. Az Opel hosszú utat járt be már. Ha már szóba került. :huh: Kori! Vehettek egy új Opel ereklyét! Jó lesz az Ani-nak :lol: : Varrógépállvány Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Király ez az állvány, csak sajnos a link nem működik. Én is járta már úgy, hogy brezsy hiába küldözgetett mailt a freemailesről, nem kaptam meg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2009 Király ez az állvány, csak sajnos a link nem működik. Most már jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Ha már szóba került. :lol: Kori! Vehettek egy új Opel ereklyét! Jó lesz az Ani-nak :lol: : Ebből csinálnék magamnak számítógép-asztalt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2009 Ebből csinálnék magamnak számítógép-asztalt. :D Az én fejemben is megfordult ez az elvetemült ötlet, annyival kombinálva, hogy mindjárt az áramfejlesztést is meg lehetne oldani a "pedállal! :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Éppen kérdezni akartam, minek neked a freemail-es cím? (mert 1 kalap semmit ér) De látom megoldódott. :lol: évekig jó volt de mostanra valami történt vele . :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Mondjuk azért annyira nem óccsó. Tudom. Bevarrtzsebű opeles :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2009 Mondjuk azért annyira nem óccsó. Tudom. Bevarrtzsebű opeles :lol: Valóban nem occsó :lol: Nem mintha kellene... :huh: Ha még varrógép is lenne hozzá... Hogy be lehessen varrni az összes zsebünket. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsorbi Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Ha még csak felnit vág gallyra az ember, az a jobbik eset! Tavaly végig nyári gumival nyomtam, nem volt problémás egyáltalán de idén azért veszek téli gumit! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts