Tiu Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Boldog Szülinapot miragekori ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 köszönöm szépen mindenkinek!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Bódog TIVADAR napot minden kedves érintettnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November9, 2009 Bódog TIVADAR napot minden kedves érintettnek :) Szerintem is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Szerintem is! :) Ja,meg minden jót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Isten éltessen Tiu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Boldog Tiu napot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Boldog Tiu napot! :) csatlakozom !!!!!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 szintén Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Na, átveszed a Zsóti szerepét? Ő szokott ilyen okosakat kérdezni :D :lol: Ha a kérdésed előtti hozzászólás első sorát elolvasod, megkapod a választ! :lol: Te mehetsz 18 órára helyet biztosítani! :) B) Én mindig csak a listát néztem. ;) De legközelebb az elejét is elolvasom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2009 Én mindig csak a listát néztem. :) Azért néha nem árt elolvasni, hogy milyen listára iratkozol fel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Azért néha nem árt elolvasni, hogy milyen listára iratkozol fel :) Az tényleg nem árt, nehogy egyszer a meleg-felvonulásra iratkozzon fel valaki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Bódog TIVADAR napot minden kedves érintettnek :) Köszönöm, mindenkinek. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Az tényleg nem árt, nehogy egyszer a meleg-felvonulásra iratkozzon fel valaki. :lol: Megint kibújt a szög a zsákból. Mondhatni Lomha szöge kiszögellt... Hát mi a langyer, ha nem ez. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Lomha. Te máshol is vagy regelve Lomha 8V nick-kel? Találtam egy hozzászólást egy pc-kel foglakozó oldalon .bin kiterjesztésű fájlokkal kapcsolatban. Mert van egy ilyen kiterjesztésű fájl, amit nem tudok sehogy sem megnyitni. Egy SC202B típusú magnóhoz kerestem kódgenerátort és ezt dobta ki rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Lomha. Te máshol is vagy regelve Lomha 8V nick-kel? Találtam egy hozzászólást egy pc-kel foglakozó oldalon .bin kiterjesztésű fájlokkal kapcsolatban. Mert van egy ilyen kiterjesztésű fájl, amit nem tudok sehogy sem megnyitni. Egy SC202B típusú magnóhoz kerestem kódgenerátort és ezt dobta ki rá. Ha tényleg bin,akkor be kell mountolni Daemon Toolsal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Lomha. Te máshol is vagy regelve Lomha 8V nick-kel? Találtam egy hozzászólást egy pc-kel foglakozó oldalon .bin kiterjesztésű fájlokkal kapcsolatban. Mert van egy ilyen kiterjesztésű fájl, amit nem tudok sehogy sem megnyitni. Egy SC202B típusú magnóhoz kerestem kódgenerátort és ezt dobta ki rá. Igen, én mindenhol így vagyok fent. Volt valami kalandom valóban egy .bin fájllal, de megoldódott. Viszont arra nem emlékszem, hogyan. Nálam nem a bemountolás volt a megoldás, én is azért kérdeztem utána de Te próbáld meg, hátha tényleg csak annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Ja megvan, nálam az volt a megoldás, hogy át kellett írnom a kiterjesztését .iso-ra és csak utána tudtam megnyitni. De sajnos ez sem mindig működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Hé Omegások, nincs valakinek ilyen gumi izé, eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Hé Omegások,..... vannak itt olyanok?? :huh: nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 vannak itt olyanok?? :huh: nincs Újabb építő jellegű hozzászólás, köszönjük! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Lehet újonnan is kapni. Én jobbost már vettem, a balos még várat magára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Újabb építő jellegű hozzászólás, köszönjük! :lol: szívesen :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Boldog szülcsinapcsit Kori! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2009 Boldog szülcsinapcsit Kori! :huh: Itt mindenki öregszik? Isten éltesse sokáig az Elnök Urat! :lol: Az Opeljeit is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts