Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Na, átveszed a Zsóti szerepét? Ő szokott ilyen okosakat kérdezni :D :lol:

Ha a kérdésed előtti hozzászólás első sorát elolvasod, megkapod a választ! :lol:

Te mehetsz 18 órára helyet biztosítani! :) B)

Én mindig csak a listát néztem. ;) De legközelebb az elejét is elolvasom. :)

Megosztás:

Lomha. Te máshol is vagy regelve Lomha 8V nick-kel? Találtam egy hozzászólást egy pc-kel foglakozó oldalon .bin kiterjesztésű fájlokkal kapcsolatban. Mert van egy ilyen kiterjesztésű fájl, amit nem tudok sehogy sem megnyitni. Egy SC202B típusú magnóhoz kerestem kódgenerátort és ezt dobta ki rá.

Megosztás:

Lomha. Te máshol is vagy regelve Lomha 8V nick-kel? Találtam egy hozzászólást egy pc-kel foglakozó oldalon .bin kiterjesztésű fájlokkal kapcsolatban. Mert van egy ilyen kiterjesztésű fájl, amit nem tudok sehogy sem megnyitni. Egy SC202B típusú magnóhoz kerestem kódgenerátort és ezt dobta ki rá.

Ha tényleg bin,akkor be kell mountolni Daemon Toolsal.

Megosztás:

Igen, én mindenhol így vagyok fent. Volt valami kalandom valóban egy .bin fájllal, de megoldódott. Viszont arra nem emlékszem, hogyan. Nálam nem a bemountolás volt a megoldás, én is azért kérdeztem utána de Te próbáld meg, hátha tényleg csak annyi.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.