Lomha 8V Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 ivannorbi írta: És milyen volt? Mivel mentél? Mostantól majd én járok sofőrrel a talikra! :) :D Olyan volt mint régen. Az Omegával. Nem vagy Te olyan! :D
ivannorbi Elküldve Október18, 2009 Szerző Elküldve Október18, 2009 Na, milyen volt a calitali? Odatalált a Sanyi?
Lomha 8V Elküldve Október18, 2009 Elküldve Október18, 2009 ivannorbi írta: Na, milyen volt a calitali? Odatalált a Sanyi? Nagyon későn jött, Villányban ért minket utol. Nem sokat voltak velünk sajnos. Este a kempingben nagyon jó volt, sírva röhögtem. Nagyon jó arcok maradtak lent, hatalmasat mulattunk. :D
ivannorbi Elküldve Október18, 2009 Szerző Elküldve Október18, 2009 Lomha 8V írta: Nagyon későn jött, Villányban ért minket utol. Nem sokat voltak velünk sajnos. Este a kempingben nagyon jó volt, sírva röhögtem. Nagyon jó arcok maradtak lent, hatalmasat mulattunk. :) Kivel volt a Sanyi? :D
Lomha 8V Elküldve Október19, 2009 Elküldve Október19, 2009 ivannorbi írta: Kivel volt a Sanyi? :D Egy párocskával. Fiatalabbaknak tűntek.
Lomha 8V Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Ezentúl minden hónapban egyszer mini Opel tali lesz Pécsen. Én és mirage kori kezdtünk szervezkedni és sokan érdeklődnek a dolog iránt. Úgy néz ki, hogy az első november 13.-án lenne. Akit érdekel, az szóljon. Elsőre találkoznánk a plázánál, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Amúgy ez péntek 13. :)
ivannorbi Elküldve Október29, 2009 Szerző Elküldve Október29, 2009 Lomha 8V írta: Ezentúl minden hónapban egyszer mini Opel tali lesz Pécsen. Én és mirage kori kezdtünk szervezkedni és sokan érdeklődnek a dolog iránt. Úgy néz ki, hogy az első november 13.-án lenne. Akit érdekel, az szóljon. Elsőre találkoznánk a plázánál, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Amúgy ez péntek 13. :) Jó ötlet :) És hol kezdtetek el szervezkedni?
kojakarettenetes Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Lomha 8V írta: Ezentúl minden hónapban egyszer mini Opel tali lesz Pécsen. Én és mirage kori kezdtünk szervezkedni és sokan érdeklődnek a dolog iránt. Úgy néz ki, hogy az első november 13.-án lenne. Akit érdekel, az szóljon. Elsőre találkoznánk a plázánál, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Amúgy ez péntek 13. :) Nem a közhelyezés miatt, de lehetne a pláza parkoló. Ott úgyis mindig sok az autó péntekenként. Után meg lehetne menni...
ivannorbi Elküldve Október29, 2009 Szerző Elküldve Október29, 2009 kojakarettenetes írta: Nem a közhelyezés miatt, de lehetne a pláza parkoló. Ott úgyis mindig sok az autó péntekenként. Után meg lehetne menni... Ahhoz lenne eszed, mi?! :) :)
kojakarettenetes Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 ivannorbi írta: Ahhoz lenne eszed, mi?! :) :) Nem nem. Nem a roma kur..vákra gondolok a körforgónál. Sőt, nem is Lomha szeretődre vágyom. Az illegálra gondoltam.
Tiu Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Lomha 8V írta: Ezentúl minden hónapban egyszer mini Opel tali lesz Pécsen. Én és mirage kori kezdtünk szervezkedni és sokan érdeklődnek a dolog iránt. Úgy néz ki, hogy az első november 13.-án lenne. Akit érdekel, az szóljon. Elsőre találkoznánk a plázánál, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Amúgy ez péntek 13. :) A novemberiről sajnos lemaradunk, de majd talán a következőn. :D Amúgy tényleg jó ötlet. :) :lol:
Lomha 8V Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 ivannorbi írta: Jó ötlet :) És hol kezdtetek el szervezkedni? A Calibra találkozón fektettük le az alapköveket.
Lomha 8V Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 kojakarettenetes írta: Nem a közhelyezés miatt, de lehetne a pláza parkoló. Ott úgyis mindig sok az autó péntekenként. Után meg lehetne menni... Nem közhely, mi is erre gondoltunk. A versenyre meg mindenki a vérmérséklete szerint megy ki. De szurkolni biztos megyünk ha Te mész! :)
Lomha 8V Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Annyit szeretnék még mondani, hogy senki ne számítson mittoménmilyen talira. Havi egyszer egy pár órás kis összejövetel este. Azért este, mert napközben meló, suli stb. Olyan mint a Lurdy tali Pesten, csak nem hetente, hanem havonta. És valószínűleg szabadtéri, úgyhogy a fázósok készüljenek fel. :)
kori Elküldve Október30, 2009 Elküldve Október30, 2009 Tényleg jó ötlet. pláne, ah nem mindig ugyanaz a két-három ember lenne ott. Ha belefér a költségvetésbe, akkor mi is jövünk.
Alex.79 Elküldve Október30, 2009 Elküldve Október30, 2009 Hali mindenkinek! Ebben én is benne vagyok! :) Norbi szólj ha adjam majd a pénzt.
mackosajt Elküldve Október30, 2009 Elküldve Október30, 2009 Lomha 8V írta: Ezentúl minden hónapban egyszer mini Opel tali lesz Pécsen. Én és mirage kori kezdtünk szervezkedni és sokan érdeklődnek a dolog iránt. Úgy néz ki, hogy az első november 13.-án lenne. Akit érdekel, az szóljon. Elsőre találkoznánk a plázánál, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Amúgy ez péntek 13. :) Másnap meg MOTE évzáró egy kis szlalommal fűszerezve Kecskeméten. :)
babu Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 http://www.hallgatokaradioert.com/tiltakozok.php
ivannorbi Elküldve November1, 2009 Szerző Elküldve November1, 2009 Alex.79 írta: Hali mindenkinek! Ebben én is benne vagyok! :) Norbi szólj ha adjam majd a pénzt. Ha megkaptad a cuccot, akkor adhatod. Mármint, ha azt szeretnéd, hogy én utaljak. Még nem fizettem semmit. A pontos árat még nem tudom (a postaköltség miatt). Rákérdezek, aztán valamelyik reggel beugrok a melóhelyedre a pénzért. Ui: Na, van már Net-ed? Bár láttam, hogy az iwiw-en azért eddig is megfordultál 1-2-szer. :)
ivannorbi Elküldve November1, 2009 Szerző Elküldve November1, 2009 kojakarettenetes írta: Nem nem. Nem a roma kur..vákra gondolok a körforgónál. Sőt, nem is Lomha szeretődre vágyom. Az illegálra gondoltam. Most kivételesen semmi szennyes dologra nem gondoltam, csak a gyorsulásra. Rossz az, aki rosszra gondol... :) :)
Alex.79 Elküldve November2, 2009 Elküldve November2, 2009 ivannorbi írta: Ha megkaptad a cuccot, akkor adhatod. Mármint, ha azt szeretnéd, hogy én utaljak. Még nem fizettem semmit. A pontos árat még nem tudom (a postaköltség miatt). Rákérdezek, aztán valamelyik reggel beugrok a melóhelyedre a pénzért. Ui: Na, van már Net-ed? Bár láttam, hogy az iwiw-en azért eddig is megfordultál 1-2-szer. :) Oké. De mondtam multkor h már van csak még szarakodik. Eddig is csak nézegettem néha a haveroktól.
brezsy Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 miragekori heppi börzdéjt kívánunk.Brezsy,Meli
ivannorbi Elküldve November8, 2009 Szerző Elküldve November8, 2009 Csatlakozom. Boldog szülinapot "Caibrás" Kori! :)
Lomha 8V Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Én már éjfél után 1 perccel felköszöntöttem, aztán megittuk a századik boroskólánkat is! :)
Recommended Posts