Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na, milyen volt a calitali?

Odatalált a Sanyi?

Nagyon későn jött, Villányban ért minket utol. Nem sokat voltak velünk sajnos. Este a kempingben nagyon jó volt, sírva röhögtem. Nagyon jó arcok maradtak lent, hatalmasat mulattunk. :D

Elküldve
Nagyon későn jött, Villányban ért minket utol. Nem sokat voltak velünk sajnos. Este a kempingben nagyon jó volt, sírva röhögtem. Nagyon jó arcok maradtak lent, hatalmasat mulattunk. :)

Kivel volt a Sanyi? :D

• 2 weeks later...
Elküldve

Ezentúl minden hónapban egyszer mini Opel tali lesz Pécsen. Én és mirage kori kezdtünk szervezkedni és sokan érdeklődnek a dolog iránt. Úgy néz ki, hogy az első november 13.-án lenne. Akit érdekel, az szóljon. Elsőre találkoznánk a plázánál, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Amúgy ez péntek 13. :)

Elküldve
Ezentúl minden hónapban egyszer mini Opel tali lesz Pécsen. Én és mirage kori kezdtünk szervezkedni és sokan érdeklődnek a dolog iránt. Úgy néz ki, hogy az első november 13.-án lenne. Akit érdekel, az szóljon. Elsőre találkoznánk a plázánál, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Amúgy ez péntek 13. :)

Jó ötlet :)

És hol kezdtetek el szervezkedni?

Elküldve

Nem a közhelyezés miatt, de lehetne a pláza parkoló. Ott úgyis mindig sok az autó péntekenként. Után meg lehetne menni...

Elküldve

A novemberiről sajnos lemaradunk, de majd talán a következőn. :D

Amúgy tényleg jó ötlet. :) :lol:

Elküldve
Nem a közhelyezés miatt, de lehetne a pláza parkoló. Ott úgyis mindig sok az autó péntekenként. Után meg lehetne menni...

Nem közhely, mi is erre gondoltunk. A versenyre meg mindenki a vérmérséklete szerint megy ki. De szurkolni biztos megyünk ha Te mész! :)

Elküldve

Annyit szeretnék még mondani, hogy senki ne számítson mittoménmilyen talira. Havi egyszer egy pár órás kis összejövetel este. Azért este, mert napközben meló, suli stb. Olyan mint a Lurdy tali Pesten, csak nem hetente, hanem havonta. És valószínűleg szabadtéri, úgyhogy a fázósok készüljenek fel. :)

Elküldve

Tényleg jó ötlet. pláne, ah nem mindig ugyanaz a két-három ember lenne ott. Ha belefér a költségvetésbe, akkor mi is jövünk.

Elküldve

Másnap meg MOTE évzáró egy kis szlalommal fűszerezve Kecskeméten. :)

Elküldve
Hali mindenkinek!

Ebben én is benne vagyok! :)

Norbi szólj ha adjam majd a pénzt.

Ha megkaptad a cuccot, akkor adhatod. Mármint, ha azt szeretnéd, hogy én utaljak. Még nem fizettem semmit. A pontos árat még nem tudom (a postaköltség miatt). Rákérdezek, aztán valamelyik reggel beugrok a melóhelyedre a pénzért.

Ui: Na, van már Net-ed? Bár láttam, hogy az iwiw-en azért eddig is megfordultál 1-2-szer. :)

Elküldve
Nem nem. Nem a roma kur..vákra gondolok a körforgónál. Sőt, nem is Lomha szeretődre vágyom.

Az illegálra gondoltam.

Most kivételesen semmi szennyes dologra nem gondoltam, csak a gyorsulásra.

Rossz az, aki rosszra gondol... :) :)

Elküldve
Ha megkaptad a cuccot, akkor adhatod. Mármint, ha azt szeretnéd, hogy én utaljak. Még nem fizettem semmit. A pontos árat még nem tudom (a postaköltség miatt). Rákérdezek, aztán valamelyik reggel beugrok a melóhelyedre a pénzért.

Ui: Na, van már Net-ed? Bár láttam, hogy az iwiw-en azért eddig is megfordultál 1-2-szer. :)

Oké. De mondtam multkor h már van csak még szarakodik. Eddig is csak nézegettem néha a haveroktól.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.