Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Ma meglátogatott opelzsolti, eltöltöttünk pár órát Harkányban. Jót beszélgettünk ismét, kösz, hogy benéztél Zsolti! :rolleyes:

Ja és még valami! Örömmel jelentem be, hogy a mai nappal a 2év, 2 hónapos eltiltásom lejárt! Hétfőn átvehetem a jogosítványomat az okmányirodában! <_< :D -_- B) :D :D ;) :lol: :D :D ;)

Megosztás:

Ma meglátogatott opelzsolti, eltöltöttünk pár órát Harkányban. Jót beszélgettünk ismét, kösz, hogy benéztél Zsolti! :rolleyes:

Ja és még valami! Örömmel jelentem be, hogy a mai nappal a 2év, 2 hónapos eltiltásom lejárt! Hétfőn átvehetem a jogosítványomat az okmányirodában! B) :D :D ;) :lol: :D :D ;) ;) ;) ;)

Akkor hétfőig okosan a motorozással. <_< B)

Aztán vigyázni arra a papírdarabra (kártyára) ! :P

Kék T betűt vegyünk az Opelre? :P -_- :D

Megosztás:

Akkor hétfőig okosan a motorozással. :rolleyes: :D

Aztán vigyázni arra a papírdarabra (kártyára) ! :D

Kék T betűt vegyünk az Opelre? ;) :D <_<

A motorozásra nem lesz gond, mert azt hiszem a robogóm feladta a harcot. Nekiállok szétszedni valamikor, már rég meg kellett volna csinálni. Csak nem akartam pont nyáron kiejteni az egyetlen közlekedési eszközömet. B) Fekete alapon piros T betűt kérek, mer' én kemény vagyok! -_-

Megosztás:

Ja és még valami! Örömmel jelentem be, hogy a mai nappal a 2év, 2 hónapos eltiltásom lejárt! Hétfőn átvehetem a jogosítványomat az okmányirodában! -_- B) :D :D ;) :lol: :D :D ;) ;) ;)

hát megünepeltük gyakorlatilag ittunk egy kávét, meg egy kólát ;) B)

jó hely az a Harkány na <_< majd máskor is benézek :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.