Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Nem baj, hogy július 3.-án van a névnapja? :lol: És fel is lett köszöntve! Nagyon lyukas a memóriátok... :lol:

Nincs ezzel probléma, az Elnök Úrnak megjár. :lol:

És különben is, nem vagyunk mi lexikon. :lol:

Majd megnézünk Téged is 20 év múlva. :P

Megosztás:

Megígértem, hogy berakom a Kadett Klub aktuális hülyéjének az okosságait! Azóta van több is, de már nincs kedvem újra csokorba szedni.

Először amit Ő írt, zárójelben az én hozzáfűznivalóim. Íme:

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hoyg senki nem tud magyarázatot adni az e kadettemre : D 1.3 as 13NB tehát 60 paci gyakorlatilag nem tudom mennyi. a gyorsulása 0-100 ra 7,5 sec végsebesége kb 220 km azért mondom kb mert 212 nél(GPS/óra szerint is) pörgött m7 esen 5200 körül. Nem lejtőn : D 4 sebességes és senki semmilyen szerelő nem tudja mi van vele! Már tiszta hörbinek képzelem.(Hülyének is néznek) sportlégszűrő sincsen rajta. Egy sima sport kipu azt kifujt :lol: 2000 res bmw ket suzukikat stb... reggelire eszi :lol: Szerintetek mi lehet vele látom a 2000 res GSI gyorsul 9,4 et és a stopper se volt rossz : D Ha valakinek van valami ötlete azt szívesen várom. (Mitől megy így az autó)

(Itt találkoztunk először a Kadettal aminek Lucifer lakik az 1.3 motorjában)

Nah : D 1kuty 2000 res opelját kb 80 ig fogja ha 0 ról van a rajt de ha már megy olyan 20 ról már azért elhuz a GSi : D De azért 1.3 s hoz képest jól megy egykuty is igazolja : D

(Akkor nem értem a fenti állításokat, ha Kutyiét csak 80-ig tudja fogni, repülőrajtnál esélye sincs, hogy a tökömbe gyorsul akkorát és megy 212-vel 5200-as fordulaton???)

more... az hogy most rohad rajta a sárvédő ív az természetes egy 87 es autónál... a küszöböket is kicserélték rajta első sárvédő ív se rohad... 2 év műszaki... és nem fizetetten ment át : D most a tied max annyival jobb hogy beletettél egy cx20 as motort. de nekem elgalább 1.3 van benne az ami pappíron van és nem kell rettegnem hogy a rendőr mikor veszi el a forgalmit és rendszámot...: D hidd el a kocsi alá lett nézve az alváza tipp topp azon kívül a többi nem naon érdekel...

(cx20-as motort mi?)

Van még 1 hülye kérdésem :P Vajon az 1.3 as motorba ha betenném egy daihatsu cure vagy mi a neve turbóját vagy valami 1.3 as autó turbóját akkor az normálisan működne vagy milyen átalakítást kellene végezni a motoron még azon kívül hogy beleteszek egy turbót ?

(Mert az olyan egyszerű és olcsó! De sajnált 60ezret, hogy átírassa)

xD most viszem szervizbe az opelt hogy bele tegyék a turbót x D egy 1.4 es renault turbót fog kapni : D most oda viszem és elvileg 3 napon belül kész hát remélem is :D

(Ezt még ő sem hitte el, hogy 3 nap beleraknak egy turbot, ilyet még a legbal######abb hozzá-nem-értő szerelő sem mond)

láma egy szerviz volt ahol bele akarták tenni a turbót kevés ilyen hülye szerelővel találkoztam a földön szval elmarad ez a kis mutatvány :lol: Akinek kell van eladó 1.4 es renault turbó benzinesből coolerrel leömlővel (NEm kadett) 1 ütt 60 ezer. A turbó tipp topp...

(Persze, a szervíz volt a láma meg a szerelő volt a hülye. Gondolom elhajtott a ######ba a baromságaiddal együtt és picit felkarcolta az önérzetedet)

Hát opel calibra turbó = 690 ezer fullos 95 ös

lancia delta hf 350 ezer fél fullos

lancia dedra hf 91 es full full os 300 ropi : )

de opel calibra turbó az álom : D

kérdés lesz e belőle olcsó és naggyából jó állapotú...

(Ennyi pénzért talált ilyen autókat! Ha lesz még, hozzál nekünk is, az összeset felvásároljuk)

Mai élmény beszámoló : Autózgatok autózgatok hajnali 1 kor : D megyek 50 el várva hogy valaki meg akar előzni :D tescoból hza fele jövet látom jön valami mögöttem :D mondom megszopatom :D látom előzni akar visszarakom 2 őbe a gépet : D előzni kezd elkezdem neki nyomni olyan 100 ig orhosszal vezettem ;) aztán mint ha megállt volna az autó és elmegy mellettem egy AMG merci vadi új amit akkor láttam már mikor előttem volt... Német rendszámos. Na mondom bazmeg : D na az ilyen napokra kellene egy 250 lóerős autó :D Tiszta cink volt már ;) de azért meglepődhetett xxD mit akarok ezze a szarra tiszt a cink volt x D

(Aha, Kutyi gépe ellen esélye sem volt repülőrajtból, de az AMG-nek odabaszott 100-ig! Ezek szerint Kutyi gépe még brutálabb, valamit eltitkol előlünk ;) )

KELL EGY GSi. Motor vagy komplett autó olcsón 150 LE legyen. Ez az 1.3 as egy fujjjj ááááá gyengeeee kell erőősebb. öcsém egy fiatal kis homo letolt 1 db 1.4 es turbos puntoval a fakkomba nem hiszem el öcsém vagy valami megoldás érdekel amivel jóval 120 le felé lehetne vinni... pont az ilyen napok miatt kellene egy GSi ):

(Mint utóbb kiderült, Uno Turbo volt az a Punto, ami még egy XE GSi-t is kellően megszorongat, nem értem, hogy az 1.3 brutál, hogy nem bírt el vele)

ilyet még nem láttam ti sehol még hasonló sincs hozzá ami a kipun van rajta. Walker valami leírás: kúp(Patron formája van) Alul rá van írva walker meg ez a számsor:

66 13187

023158 TYPMB 13

81831

HA erről valaki mondd valami okosat azt megköszönném...

(Erre nem is tudok mit írni, ez akkora baromság)

Megsúgom neked hogy 10-15 % LE növekedést írnak. Több levegő jut a motorba tökéletesebb égés. És az az adalék az tényleg jó cucc hiába röhögtök. Már olyan érzésem van mint ha termelné az autó a benzit xD Nem akar kifogyni belőle a benzin : D

(Én meg megsúgom neked, hogy a te fejed is jól átbaszták, mint a Tesco tuningos csiribirik többségének)

jah jó elírtam bocsi : D

Előnyök: + 2-4 % Le és Nm,+ 15-20 % gyorsulás, + 40 % légáramlás, +3-8 % végsebesség, + 5-12 % fordulatszám felfutás, - 3-5 % fogyasztás, örök élettartam, mosható filter, tökéletes olajpermetes szűrés. a gyorsulás +15-20% : D Nem baj

Esetleges elírásokért felelősséget nem vállalok xD

(Aha, mentjük ami menthető, de ez is ugyanolyan baromság)

am berlina a sport légszűrő sokat dob a gépen. csak ha sajátból indulok ki akkor is sokkal durvább erőteljesebb lett a hangja. 3000 res renault sharan al toltam valameik nap 1 gyorsulást. az 3000 ccm enyém meg csak 1.3 as és had ne mondjam 120 ig csak egy kadett orhosszal vezetett és csak utána húzott el. és pedig a kadettom csak 1300 ccm... kadett gsi t is egy 70 ig orhosszal vered. egy 100 méteres dragon nem sok ellenfele lenne... csak utána elfogy a power sajnos :lol: 100 ig elképesztően jól megy. csak hát utána a 3 asba már nagyon lelomhul... és nem azért hogy istenítsem a kadettom de városba szerintem tökéletes akár meik autó elé be tudsz vele pattanni már csak a 850 önsúlyától fogva is ;) 1300ccm be egyedül az uno turbo ie az ami kicsit beszopatott. de még azelé is be lehet menni ha nem füstölteted a gumit xD valameik napesett az eső... vazz... xD mennék 1 es zöld a lámpa csak állok 1 helybe a km óra 60 at mutat mondom hopp xxD nem akart elindulni xD na mondom jó kicsit menek 1 esbe 2 es szintén az a problém...xD végülis csak 3 an dudáltak hogy menjek má xD de a 3 as 30 nál megoldotta a problémát . ;)

(Erőteljesebb lett a hangja! Attól már mindjárt 100 lóerővel több lett! Renault Sharan, mi? Ilyen állat pedig nincs...)

bakker legközelebb lefotózom... bár amien okosak itt egyesek akkor se hiszik el. mutattam kadi talin 1 csávónak egy 0-100 ra 8 sec es vidit és akkor se hitte el szval ... xD elkezdi ez lehetetlen ilyen nincs xD Akkor elkezdik biztos 2000 res motor van benne. Szval kicsit viccesek vagytok... Felesleges nektek bármit is mondani 1 ugyse hiszitek el 2 ti vagytok az okosabbak ugyis szval pápá kadett klub...

(Mi vagyunk a viccesek? Akkor kezdd el ezt megint elölről olvasni.)

én a kábelekről xD bementem az első villamosági boltba és kértem a legvastagabbat xD no name kis ujjnyi vastag de tökéletes xD

(Ez elsőre nem tűnik érdekesnek. Amíg ki nem derül, hogy épp a gyújtókábelekről volt szó, LOL)

Igazi barom az emberünk.(Sok szmájlit 2 darabra szedtem, mert nem engedett ennyit berakni, azért vannak ilyen kóbor kettőspontok meg D-k)

Megosztás:

Volt szerencsém ma megnézni ezt a "District 9" című filmet. Hát srácok, ez egy kötelező( a köbön) darab. Aki szereti a Sci-Fit és az elgondolkodtató filmeket, annak nem szabad kihagyni. Nem egy laza, délutáni szórakozás, nagyon nehéz film. Legalább 10 éve nem láttam ennyire jó filmet, nálam 10/10.

Megosztás:

Megígértem, hogy berakom a Kadett Klub aktuális hülyéjének az okosságait! Azóta van több is, de már nincs kedvem újra csokorba szedni.

...

Előnyök: + 2-4 % Le és Nm,+ 15-20 % gyorsulás, + 40 % légáramlás, +3-8 % végsebesség, + 5-12 % fordulatszám felfutás, - 3-5 % fogyasztás, örök élettartam, mosható filter, tökéletes olajpermetes szűrés. a gyorsulás +15-20% : D Nem baj

Esetleges elírásokért felelősséget nem vállalok xD

no hát én ezt végig sem olvastam de .... ,,

ez egy kretén barom lehet....

etetik ? vagy saját maga képes ilyenre ?? :lol: :P

Azért én elolvastam :lol: , amit meghagytam, csak abban van 112 ellentmondás.

Az ilyenekre nem is szoktam válaszolni, egy idő után valahogy elmaradnak. :lol:

A problem az, hogy egy idő után már el is hiszik maguknak a hülyeséget az ilyenek. :lol:

Megosztás:

Volt szerencsém ma megnézni ezt a "District 9" című filmet. Hát srácok, ez egy kötelező( a köbön) darab. Aki szereti a Sci-Fit és az elgondolkodtató filmeket, annak nem szabad kihagyni. Nem egy laza, délutáni szórakozás, nagyon nehéz film. Legalább 10 éve nem láttam ennyire jó filmet, nálam 10/10.

na akkor hol lehet ezeh hozzáférni ? lemez ? küldjek üreset?

KELL !

danke ! :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.