Lomha 8V Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 A kerülő díja: 1500Ft + egy fagyi Jössz? Úgy döntöttem, hogy ezt a hétvégét inkább pihenésre szánom. De nektek jó szórakozást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Úgy döntöttem, hogy ezt a hétvégét inkább pihenésre szánom. De nektek jó szórakozást. Mé, mibe fárattá ki annyira?! :lol: :lol: Ahogy gondolod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Na, akkor mégis csak megyek. Mit gondoltok, lesz olyan aki kihoz alkatrészeket eladásra? Mert akkor vinnék a "Kadett alapból" is pénzt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Na, akkor mégis csak megyek. Mit gondoltok, lesz olyan aki kihoz alkatrészeket eladásra? Mert akkor vinnék a "Kadett alapból" is pénzt. :lol: Hát, "csak úgy" nem valószínű, hogy lehoznak egy fél Kadett-et, de ha lebeszéled valakivel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Kori! Mi legyen a küszöböddel? Megvártok reggel (ami, már délelőtt lesz, mire odaérünk, mert be kell mennem még Lomha cartársért is, és nem tudom, hogy a gyereket mikorra sikerül kirugdosnom az ágyból), vagy el tudjátok hozni Kecsóról? Vagy visszafelé is felétek menjünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Mi reggel háromnegyed nyolc körül indulunk otthonról, de lesz nyolc-negyed kilenc mire valóban el is indulunk. Ti mikor indultok Pécsről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Mi reggel háromnegyed nyolc körül indulunk otthonról, de lesz nyolc-negyed kilenc mire valóban el is indulunk. Ti mikor indultok Pécsről? 8-nál előbb nem valószínű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Akkor majd Kecskeméten találkozunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Akkor majd Kecskeméten találkozunk. OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 valamikor én is elindulok de még nem tudom mivel :lol: majd reggel sorsolok ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 valamikor én is elindulok de még nem tudom mivel :lol: majd reggel sorsolok ... Burzsuj! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 valamikor én is elindulok de még nem tudom mivel :lol: majd reggel sorsolok ... Rongyrázó! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Baszki! Véletlenül kitöröltem a hozzászólásodat! Az értesító e-mail-t akartam törölni... :lol: :lol: Hú, de korán van még! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Baszki! Véletlenül kitöröltem a hozzászólásodat! Az értesító e-mail-t akartam törölni... :lol: :lol: Hú, de korán van még! Nem baj, Te csak azzal foglalkozz, hogy időben itt legyél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Remélem mindenki rendben hazaért. Azért örülök, hogy Baja után Ani rákapott a sebességmámorra és tolta az Ominak, így Norbinak nem ragadtak le a porlasztócsúcsai a koromtól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Tádé a pályán Az életmentő csapat. Én itt már túl vagyok rajta. Már az Omegám is a kétszázasok táborában Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Nem baj, Te csak azzal foglalkozz, hogy időben itt legyél. :lol: Én ott voltam, de Te összeszedhetted volna jobban Magad, és akkor nem kellett volna visszafordulnunk a pénztárcádért. :lol: Mentségedre, még időben eszedbe jutott. :P Remélem mindenki rendben hazaért. Azért örülök, hogy Baja után Ani rákapott a sebességmámorra és tolta az Ominak, így Norbinak nem ragadtak le a porlasztócsúcsai a koromtól :lol: Hazaértünk sikeresen. Ja, az Ani is jól nyomta, előtte jól megalapoztad a hangulatát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Tádé a pályán http://img3.tar.hu/korimv6/img/38895449.jpg Bammeg! Álltam a pályán? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Azért nincs füst :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 nem tegnap volt névnapod Kori ? vagy valami ... no haza kecmeregtem én is persze későn indúltam :lol: jó volt eza pályanap :lol: meg az idő is kegyes volt sőt nagyvonalúúú ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Korinak boldog névnapot. :lol: (söröskorsós smile-t nem találtam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Örülök, hogy jól éreztétek magatokat :lol: , jövőre majd mi is pályázunk a pályanapra. :lol: (Csak majd menni ne engedjetek, mert ez már elkerülte a 282.000-et) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Boldog névnapot Elnök Úr! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Örülök, hogy jól éreztétek magatokat :lol: , jövőre majd mi is pályázunk a pályanapra. :lol: (Csak majd menni ne engedjetek, mert ez már elkerülte a 282.000-et) :P :lol: Na és akkor mi van? Volt ott sok olyan kocsi, ami már túl van a 300-on is. Ki tudja, talán az enyém is azok közé tartozik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Nem baj, hogy július 3.-án van a névnapja? :lol: És fel is lett köszöntve! Nagyon lyukas a memóriátok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts