ivannorbi Elküldve Szeptember9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Szia Tibi Siklósról! :lol: :lol: :lol: Ha megyek pályanapra, nem jössz Te is? Beférsz a gyerek mellé (vagy elé) :lol: :P Mondjuk csatlakozhatnál valamelyik majdnem szomszédhoz is (Kori, Zsolti) És a többiek? Tudtommal Koriék, Tiuék, Heningék jönnek. Sőt, a Zsolti is írta valahol, hogy "yess!" (vagy valami ilyesmi) Még valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Szia Tibi Siklósról! :lol: :lol: :lol: Ha megyek pályanapra, nem jössz Te is? Beférsz a gyerek mellé (vagy elé) :lol: :P Mondjuk csatlakozhatnál valamelyik majdnem szomszédhoz is (Kori, Zsolti) És a többiek? Tudtommal Koriék, Tiuék, Heningék jönnek. Sőt, a Zsolti is írta valahol, hogy "yess!" (vagy valami ilyesmi) Még valaki? Csak úgy tudnék menni, ha valaki Siklóson felvesz és hazafelé Siklóson le is rak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Csak úgy tudnék menni, ha valaki Siklóson felvesz és hazafelé Siklóson le is rak. Azt a kényelmes formádat!!! :lol: :lol: Még meglátjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 bakker Scsiklósra ha lemegyek , akkor mikor érek oda :lol: mármint kecsóra . gyere le mohácsra valahogy ! vagy pécsi kollega jön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 bakker Scsiklósra ha lemegyek , akkor mikor érek oda :lol: mármint kecsóra . gyere le mohácsra valahogy ! vagy pécsi kollega jön? Me nekem nagyon útba esik, mi?! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Nálunk is van egy hely, de mi is Mohácsról indulunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Nálunk is van egy hely, de mi is Mohácsról indulunk. Nem Lánycsókról? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Mi most nem megyünk. :lol: Majd legközelebb. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Me nekem nagyon útba esik, mi?! :lol: :lol: na ja mondjuk nemigazán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Tibi Siklósról! EZT nézd meg! Vegyél gyorsan egy 16-os szettet, tavasszal gondold meg Magad, és add el nekem féláron! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Tibi Siklósról! EZT nézd meg! Vegyél gyorsan egy 16-os szettet, tavasszal gondold meg Magad, és add el nekem féláron! :lol: Ez annyira életszerű! :lol: Nagyon olcsón adják most tényleg, de nekem nem tetszik. Vagyis tetszik, de a Kadetten nem lenne szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Ez annyira életszerű! :lol: Nagyon olcsón adják most tényleg, de nekem nem tetszik. Vagyis tetszik, de a Kadetten nem lenne szép. De a hullaszállítón jól mutatna! :lol: :lol: Ha megveszed Nekem, lemegyek érted Siklósra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Nicsak, mit találtam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Nicsak, mit találtam! :lol: Láttam ezt a progit, mikor Keskin felniket kerestem, hát elég gagyi. A Keskin KT1 nagyon tetszik, csak kissé drága. Főleg, ha az ember 9" széleset akar hátra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Láttam ezt a progit, mikor Keskin felniket kerestem, hát elég gagyi. A Keskin KT1 nagyon tetszik, csak kissé drága. Főleg, ha az ember 9" széleset akar hátra. :lol: Gagyi-gagyi, de nekem pont jó, mert meg tudtam nézni a hullaszállítót a Mam Nuvo felnivel. :lol: ITT egy másik progi is, de ebben nincs Mam felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Csak úgy tudnék menni, ha valaki Siklóson felvesz és hazafelé Siklóson le is rak. pedig jó lenne ha jönnél, mert jó buli lesz, tróger SEH kocsi van, fent már nincs jogsiellenőrzés, gumik vannak. és elfogyott a széles ragasztószalagom, tehát csúszik a postázás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Ja, Norbi! Természetesen a kerülődet kifizetném, remélem nem gondolod, hogy ajándékba gondoltam, ha eljönnél értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 pedig jó lenne ha jönnél, mert jó buli lesz, tróger SEH kocsi van, fent már nincs jogsiellenőrzés, gumik vannak. és elfogyott a széles ragasztószalagom, tehát csúszik a postázás. Én igyekszem! :lol: Ez olyan cucc amit bármikor be lehet rakni, tényleg nem sürgős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Ja, Norbi! Természetesen a kerülődet kifizetném, remélem nem gondolod, hogy ajándékba gondoltam, ha eljönnél értem. Az a felnis tranzakció jó lesz, amit tegnap említettem :lol: :lol: Pár órája néztem az útvonalat, oda-vissza 90-100km kitérő Siklós. A sima Pécs-Kecsó oda-vissza 360 km (4:47 perc) Pécs-Siklós-Kecsó oda vissza 460 km (6:44 perc) Az utóbbi a Koriék (Mohács) felé 450 km (7:56 perc!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Az a felnis tranzakció jó lesz, amit tegnap említettem :lol: :lol: Pár órája néztem az útvonalat, oda-vissza 90-100km kitérő Siklós. A sima Pécs-Kecsó oda-vissza 360 km (4:47 perc) Pécs-Siklós-Kecsó oda vissza 460 km (6:44 perc) Az utóbbi a Koriék (Mohács) felé 450 km (7:56 perc!!!) Ez hogyan van időben? Vagy egyre több a föld út? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Ez hogyan van időben? Vagy egyre több a föld út? :lol: :lol: Az hagyján, de Siklós belváros-Pécs belváros oda-vissza nincs 70km. Oda-vissza maximum 1 óra az út, hogy jött ki a 100 km. és 2 óra többlet? Norbi, beleszámoltál 1 kerékcserét meg egy adagoló-beállítást? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Ez hogyan van időben? Vagy egyre több a föld út? :D :lol: Valahogy úgy! Ha nem is a földút, de az alacsonyabb rendű utak száma egyre több, így a lakott területek száma is. Az hagyján, de Siklós belváros-Pécs belváros oda-vissza nincs 70km. Oda-vissza maximum 1 óra az út, hogy jött ki a 100 km. és 2 óra többlet? Szerinted hányszor kell lemennem Siklósra, ha el kell mennem Érted, és vissza is kell vinnem Őfelségét? :lol: Elemezzem? :D Leegyszerűsítve: A számításaidat szorozd meg kettővel! :lol: Norbi, beleszámoltál 1 kerékcserét meg egy adagoló-beállítást? :P A kerékcsere előfordulhat, az adagolóállításra nincs szükség. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Otthon hagytam a 30-as mobilom, úgyhogy azon ne keressetek estig :lol: A 20-ason elértek, ha kő valami! Kori! Ti mikorra tervezitek az indulást? És merre mentek? Baja-Soltvadkert felé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Pár órája néztem az útvonalat, oda-vissza 90-100km kitérő Siklós. A, A sima Pécs-Kecsó oda-vissza 360 km (4:47 perc) B, Pécs-Siklós-Kecsó oda vissza 460 km (6:44 perc) C, Az utóbbi a Koriék (Mohács) felé 450 km (7:56 perc!!!) Megnéztem másik progival is. A távolságok kb. megegyeznek (hozzátartozik, hogy tegnap este a km-eket kerekítettem) Az időben nagyobbak az eltérések(ez a progi biztos gyorshajtókat feltételez :lol: ): A, 357 km, 4:34 perc (-13 perc) B, 457 km, 6:03 perc (-40perc) C, 444 km, 6:35 perc (-1óra 20perc) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Ja, Norbi! Természetesen a kerülődet kifizetném, remélem nem gondolod, hogy ajándékba gondoltam, ha eljönnél értem. A kerülő díja: 1500Ft + egy fagyi Jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts