Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Vettem a motoromhoz 7 db. csavart. Persze Hondáék úgy találták ki, hogy semmilyen ne legyen jó bele, csak a gyári. Csekély 6ezer forint volt a 7 db. csavar. Azt hittem az agyam eldobom. De ha már a Hondánál jártam, kértem tőlük egy alkatrész árlistát az én mocimhoz. Egy ülés 70ezer-be kerül, beszarás.

Megosztás:

ma de jót gördültem a veterán vackommal B)

(BLITZ helyett ^_^ )

Pedig hiányoztál Blitz-ről, volt pár alkatrész, amelyikről még találgatni sem tudtunk. :huh:

És különben is, már régen taliztunk.

Ez igaz mindenkire, még Kojakkak is csak úgy futottunk össze :lol: , hogy kidudált meg integetett az autóból, én pedig csak néztem mint a .... Persze, mert szembe sütött a nap, és a pözsó kisteherrel volt.

Megosztás:

Ja, kapd be! Gördültél erre is és baxtál szólni! :huh:

De azért szeretlek, csak már nem annyira... :lol:

gondoltam rád vazze ! (tényleg nem kamu) gondoltam hogy csörrentek de valahogy az jutott eszembe hogy én is mindíg dolgozok meg ilyenek és lehet hogy te is ezt teszed oszt francnak zökkentelek ki a ritmusból .

mentem egy kört Máriagyűdig oszt haza eveztem . jó volt a magány. én amolyan maganak való csávó vagyok szeretek egyedül gördülni .....

és rég volt itt is tali . tán nem is lesz . többet......

Megosztás:

Pedig hiányoztál Blitz-ről, volt pár alkatrész, amelyikről még találgatni sem tudtunk. :huh:

És különben is, már régen taliztunk.

Ez igaz mindenkire, még Kojakkak is csak úgy futottunk össze :lol: , hogy kidudált meg integetett az autóból, én pedig csak néztem mint a .... Persze, mert szembe sütött a nap, és a pözsó kisteherrel volt.

hy! ^_^

én is hiányérzetem előre törését éreztem e hétvégén . sajnos az zasszonykám eléggé elfoglalódott mostanság "kicsi" munkahelyével és így nekem több marad az apai teendőkből .

amúgy tényleg rég találkozódtunk ! tényleg jó lett volna ott lenni a BLITZ-en . a tavalyi nagyon jó volt leszámítva azt a kicsi valami incidenst ... (amit tudunk..ami volt bár nem vettem észr semmit :P ez sem csoda :D )

bszélgettem volna kicsit iszogattam volna a jó borokat , no de ez nem jött össze....

majd jövőre tutti !

az alkatrész felismerőt meg most is megnyertem volna úgy hogy az nem lett volna szép tőlem ha benevezek :D :lol:

(tavaly is csak némi unszolgatsára neveztem be...tényleg )

jó lett volna B)

Megosztás:

hy! B)

...

bszélgettem volna kicsit iszogattam volna a jó borokat , no de ez nem jött össze....

majd jövőre tutti !

az alkatrész felismerőt meg most is megnyertem volna úgy hogy az nem lett volna szép tőlem ha benevezek :D :lol:

(tavaly is csak némi unszolgatsára neveztem be...tényleg )

jó lett volna :P

Úgy legyen, mi biztos ott leszünk. Mármint tervezzük.

Az alkatrész felismerőbe pedig majd benevezünk mi, csak válaszolj ha kérdezünk. :lol: ^_^

Tavaly egész jól összejött a MEDITERRÁN :huh: ,Blitz-en, de most tényleg messze volt.

Mi 829 km-t autóztunk.

Megosztás:

Amúgy szerettünk volna Blitzre menni, de szo reggel 8-kor adtam le a szolit, és nem lett volna egy 6 órás úton odadöcögni. Ha lenne pálya és azon végig lehetne csapatni, biztos mentünk volna.

Tényleg volt pár fárasztó idióta az úton (rajtunk kívül is), de mi sem pályán mentünk. Nincs ott semmi látnivaló.

Igaz, mi nem dolgoztunk éjjel. Csak másnap, vagy aznap? :huh:

Megosztás:

gondoltam rád vazze ! (tényleg nem kamu) gondoltam hogy csörrentek de valahogy az jutott eszembe hogy én is mindíg dolgozok meg ilyenek és lehet hogy te is ezt teszed oszt francnak zökkentelek ki a ritmusból .

mentem egy kört Máriagyűdig oszt haza eveztem . jó volt a magány. én amolyan maganak való csávó vagyok szeretek egyedül gördülni .....

és rég volt itt is tali . tán nem is lesz . többet......

Azért legközelebb csak szóljál, ha nem érek rá azt úgyis megmondom. De ha bárki, bármikor erre jár az hívjon fel ha ráér kicsit, munka közben is szabaddá tudom magam tenni fél órára. Végül is anyám a főnököm, csak szépen kell néznem rá. :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.