Lomha 8V Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Vettem a motoromhoz 7 db. csavart. Persze Hondáék úgy találták ki, hogy semmilyen ne legyen jó bele, csak a gyári. Csekély 6ezer forint volt a 7 db. csavar. Azt hittem az agyam eldobom. De ha már a Hondánál jártam, kértem tőlük egy alkatrész árlistát az én mocimhoz. Egy ülés 70ezer-be kerül, beszarás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 "Apa ideges, hű de ideges apa!!!" :huh: :lol: ^_^ Nincs neked véletlen E-be nem állítható fajta bal hátsó biztonsági öved? Vagy már kérdeztem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Konkrétan mire vagy kíváncsi? Nem akarom elregélni az egésznek a menetét. Konkrétan semmire. :huh: Elvileg szeptemberben kapod vissza a jogsit, ha jól emlékszem. Nem lehet már előtte elkezdeni azt a sok hülyeséget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Konkrétan semmire. :huh: Elvileg szeptemberben kapod vissza a jogsit, ha jól emlékszem. Nem lehet már előtte elkezdeni azt a sok hülyeséget? Október az a szeptember, és augusztus 11.-én megyek először. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Nincs neked véletlen E-be nem állítható fajta bal hátsó biztonsági öved? Vagy már kérdeztem? Nem tudom. Még az is lehet, hogy van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 ma de jót gördültem a veterán vackommal :lol: (BLITZ helyett :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 ma de jót gördültem a veterán vackommal ^_^ (BLITZ helyett :lol: ) Ja, kapd be! Gördültél erre is és baxtál szólni! :huh: De azért szeretlek, csak már nem annyira... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 ma de jót gördültem a veterán vackommal B) (BLITZ helyett ^_^ ) Pedig hiányoztál Blitz-ről, volt pár alkatrész, amelyikről még találgatni sem tudtunk. :huh: És különben is, már régen taliztunk. Ez igaz mindenkire, még Kojakkak is csak úgy futottunk össze :lol: , hogy kidudált meg integetett az autóból, én pedig csak néztem mint a .... Persze, mert szembe sütött a nap, és a pözsó kisteherrel volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 .... Persze, mert szembe sütött a nap, és a pözsó kisteherrel volt. Hát igen most az a munkahely. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Nem tudom. Még az is lehet, hogy van. :huh: Hát ha van, akkor azt megvásárolnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Ja, kapd be! Gördültél erre is és baxtál szólni! :huh: De azért szeretlek, csak már nem annyira... :lol: gondoltam rád vazze ! (tényleg nem kamu) gondoltam hogy csörrentek de valahogy az jutott eszembe hogy én is mindíg dolgozok meg ilyenek és lehet hogy te is ezt teszed oszt francnak zökkentelek ki a ritmusból . mentem egy kört Máriagyűdig oszt haza eveztem . jó volt a magány. én amolyan maganak való csávó vagyok szeretek egyedül gördülni ..... és rég volt itt is tali . tán nem is lesz . többet...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Pedig hiányoztál Blitz-ről, volt pár alkatrész, amelyikről még találgatni sem tudtunk. :huh: És különben is, már régen taliztunk. Ez igaz mindenkire, még Kojakkak is csak úgy futottunk össze :lol: , hogy kidudált meg integetett az autóból, én pedig csak néztem mint a .... Persze, mert szembe sütött a nap, és a pözsó kisteherrel volt. hy! ^_^ én is hiányérzetem előre törését éreztem e hétvégén . sajnos az zasszonykám eléggé elfoglalódott mostanság "kicsi" munkahelyével és így nekem több marad az apai teendőkből . amúgy tényleg rég találkozódtunk ! tényleg jó lett volna ott lenni a BLITZ-en . a tavalyi nagyon jó volt leszámítva azt a kicsi valami incidenst ... (amit tudunk..ami volt bár nem vettem észr semmit :P ez sem csoda :D ) bszélgettem volna kicsit iszogattam volna a jó borokat , no de ez nem jött össze.... majd jövőre tutti ! az alkatrész felismerőt meg most is megnyertem volna úgy hogy az nem lett volna szép tőlem ha benevezek :D :lol: (tavaly is csak némi unszolgatsára neveztem be...tényleg ) jó lett volna B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 ... és rég volt itt is tali . tán nem is lesz . többet...... Ne reménykedj !!! :P ^_^ Majd összeszedjük magunkat és megyünk. :lol: A rokonok azt mondták, ha megígértük ne bolondítsuk Őket. B) :huh: Lesz még vénasszonyok nyara. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 hy! B) ... bszélgettem volna kicsit iszogattam volna a jó borokat , no de ez nem jött össze.... majd jövőre tutti ! az alkatrész felismerőt meg most is megnyertem volna úgy hogy az nem lett volna szép tőlem ha benevezek :D :lol: (tavaly is csak némi unszolgatsára neveztem be...tényleg ) jó lett volna :P Úgy legyen, mi biztos ott leszünk. Mármint tervezzük. Az alkatrész felismerőbe pedig majd benevezünk mi, csak válaszolj ha kérdezünk. :lol: ^_^ Tavaly egész jól összejött a MEDITERRÁN :huh: ,Blitz-en, de most tényleg messze volt. Mi 829 km-t autóztunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Szept. elején ( 5.-6.) mindenképp szeretnénk csinálni egy összeröfit, aki jön aki nem alapon. Ha ketten leszünk vkivel akkor is megtartjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Amúgy szerettünk volna Blitzre menni, de szo reggel 8-kor adtam le a szolit, és nem lett volna egy 6 órás úton odadöcögni. Ha lenne pálya és azon végig lehetne csapatni, biztos mentünk volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Szept. elején ( 5.-6.) mindenképp szeretnénk csinálni egy összeröfit, aki jön aki nem alapon. Ha ketten leszünk vkivel akkor is megtartjuk. Ez a beszéd! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Tényleg Zsolti, a Miata-val mizu? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Amúgy szerettünk volna Blitzre menni, de szo reggel 8-kor adtam le a szolit, és nem lett volna egy 6 órás úton odadöcögni. Ha lenne pálya és azon végig lehetne csapatni, biztos mentünk volna. Tényleg volt pár fárasztó idióta az úton (rajtunk kívül is), de mi sem pályán mentünk. Nincs ott semmi látnivaló. Igaz, mi nem dolgoztunk éjjel. Csak másnap, vagy aznap? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 gondoltam rád vazze ! (tényleg nem kamu) gondoltam hogy csörrentek de valahogy az jutott eszembe hogy én is mindíg dolgozok meg ilyenek és lehet hogy te is ezt teszed oszt francnak zökkentelek ki a ritmusból . mentem egy kört Máriagyűdig oszt haza eveztem . jó volt a magány. én amolyan maganak való csávó vagyok szeretek egyedül gördülni ..... és rég volt itt is tali . tán nem is lesz . többet...... Azért legközelebb csak szóljál, ha nem érek rá azt úgyis megmondom. De ha bárki, bármikor erre jár az hívjon fel ha ráér kicsit, munka közben is szabaddá tudom magam tenni fél órára. Végül is anyám a főnököm, csak szépen kell néznem rá. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Sztem nekem is jo lesz mar a szeptemberi tali, addigra elvileg visszamegyek Pecsre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Tényleg Zsolti, a Miata-val mizu? :huh: megyegetünk ide oda :lol: (amikor van időm ....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Gergolabsnak boldog szülinapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Boldog szülcsinapcsit Geri! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Boldog szülcsinapcsit Geri! :lol: jaja ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts