opzsolt Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Gondolom a mai progi nem a Kadett mosogatása, hanem a Mazda csinosítása. Rem minél előbb látjuk majd. még nincs itthon :) majd szerdán talán tudok menni érte . de kell ganyézni tényleg :(
ivannorbi Elküldve Július19, 2009 Szerző Elküldve Július19, 2009 Így látatlanba én is gratulálok a kocsihoz! Bár jobban örültem volna, ha egy speedster-t veszel! (Igaz, a talik nagy részére eddig is márkaidegen vassal jöttél :) )
Lomha 8V Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 (Igaz, a talik nagy részére eddig is márkaidegen vassal jöttél :) ) De eddig legalább németek voltak! :(
Lomha 8V Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 bakkker ! oké .. intézam . bocsi :) Még mindig nem sietős, csak gondoltam, szólok. :(
opzsolt Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Így látatlanba én is gratulálok a kocsihoz! Bár jobban örültem volna, ha egy speedster-t veszel! (Igaz, a talik nagy részére eddig is márkaidegen vassal jöttél :) ) hé hé ! van 3 Kadettem ! E meg B classe :P legközelebb E vel megyek ! :(
opzsolt Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 De eddig legalább németek voltak! :P német japó mind kettő jó :( (olasz ,fanszia az meg hát na :) )
Lomha 8V Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 német japó mind kettő jó :) Ez való igaz, egyszer tuti, hogy veszek egy békalámpás Toyota Suprát.
opzsolt Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Ez való igaz, egyszer tuti, hogy veszek egy békalámpás Toyota Suprát. nem rossz darab :) alkatrész kicsit macerkás, de megoldható az is :( (van pályám ....)
Lomha 8V Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 nem rossz darab :) alkatrész kicsit macerkás, de megoldható az is :( (van pályám ....) Egyik jóbarátom ős Toyota klubos, nem lenne gond se a szervíz, se az alkatrész. Csak hát bizony a Suprát kizárólag Budapesten ajánlják szervízeltetni a "Supra Szervíz"-ben.
gergolabs Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Egyik jóbarátom ős Toyota klubos, nem lenne gond se a szervíz, se az alkatrész. Csak hát bizony a Suprát kizárólag Budapesten ajánlják szervízeltetni a "Supra Szervíz"-ben. Ja, a fenntartás kicsit húzós. Ezért jobb a Kadett, meg a régebbi Opelek általában.
Lomha 8V Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Ja, a fenntartás kicsit húzós. Ezért jobb a Kadett, meg a régebbi Opelek általában. Ha sikerülne vennem egy ilyen autót, az szigorúan hétvégi gép lenne, úgy vigyáznék rá mint a szemem fényére. De sajnos mostanában nem fenyeget a veszély, hogy ilyen verdát vegyek. :)
kojakarettenetes Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Ha sikerülne vennem egy ilyen autót, az szigorúan hétvégi gép lenne, úgy vigyáznék rá mint a szemem fényére. De sajnos mostanában nem fenyeget a veszély, hogy ilyen verdát vegyek. :) Pedig azzal lehetne keresztbe menni, meg nagyokat füstölni. :( :P :hiya:
Lomha 8V Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Pedig azzal lehetne keresztbe menni, meg nagyokat füstölni. :( :P :hiya: Azon ritka alkalmakkor mikor kihoznám, lassan megtanulnék vele driftelni, az biztos. :)
ivannorbi Elküldve Július23, 2009 Szerző Elküldve Július23, 2009 Blitz Weekend-es matricát kér valaki?
Tiu Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Azon ritka alkalmakkor mikor kihoznám, lassan megtanulnék vele driftelni, az biztos. :( Azt, hogy, hogy kell lassan driftelni? :) :P
Lomha 8V Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Azt, hogy, hogy kell lassan driftelni? :) :P Azt is! :(
zotya975 Elküldve Július25, 2009 Elküldve Július25, 2009 Figyeljétek a 22.-másodpercet! Ja meg azt írták, hogy fékezés nélkül, de nekem úgy tűnik a kavicságyon, mintha blokkolna a kerék.
kori Elküldve Július25, 2009 Elküldve Július25, 2009 Figyeljétek a 22.-másodpercet! Ja meg azt írták, hogy fékezés nélkül, de nekem úgy tűnik a kavicságyon, mintha blokkolna a kerék. Azt olvastam, hogy eszméletét vesztette, ezért egyszerre taposta a féket, és a gázt :)
kori Elküldve Július25, 2009 Elküldve Július25, 2009 Blitz Weekend-es matricát kér valaki? Nem tudom megrendelted-e már, mert ha nem én lemondanám, mert a kb 2 hétre nem hinném, hogy sok értelme lenne felrakni, ráadásul, biztos, hogy nem fogunk eljutni :)
ivannorbi Elküldve Július25, 2009 Szerző Elküldve Július25, 2009 Nem tudom megrendelted-e már, mert ha nem én lemondanám, mert a kb 2 hétre nem hinném, hogy sok értelme lenne felrakni, ráadásul, biztos, hogy nem fogunk eljutni :) Még nem fixáltam le. Eljutni én sem fogok, mert pont azon a hétvégén indulunk Horvátba.
opzsolt Elküldve Július25, 2009 Elküldve Július25, 2009 az egész BV el van felejtve kb. nem nem vagyok lusta Debibe menni , de bakker bébi dzsúzzz messze van .... az IDŐ a sok :)
Lomha 8V Elküldve Július25, 2009 Elküldve Július25, 2009 Meg amúgy is...mi a tökömet csináljak egy Isten háta mögötti kempingben 3 napig...
kojakarettenetes Elküldve Július26, 2009 Elküldve Július26, 2009 Meg amúgy is...mi a tökömet csináljak egy Isten háta mögötti kempingben 3 napig... Mondd csak ahogy eddig, h nincs lóvé. Ne keress itt kifogásokat. úgyis ismer mindenki. :) :( :P :hiya:
Lomha 8V Elküldve Július26, 2009 Elküldve Július26, 2009 Mondd csak ahogy eddig, h nincs lóvé. Ne keress itt kifogásokat. úgyis ismer mindenki. :( :P :hiya: :lol: Ne ferdítsd a tényeket, eddig azt mondtam, hogy meg vagyok sértődve. :)
kojakarettenetes Elküldve Július26, 2009 Elküldve Július26, 2009 Ne ferdítsd a tényeket, eddig azt mondtam, hogy meg vagyok sértődve. :lol: Na kabbe. Igazad van. Amikor ide hívlak, akkor nincs pénzed. :) :( :P :hiya:
Recommended Posts