Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Gondolom a mai progi nem a Kadett mosogatása, hanem a Mazda csinosítása. Rem minél előbb látjuk majd.

még nincs itthon :) majd szerdán talán tudok menni érte . de kell ganyézni tényleg :(

Elküldve

Így látatlanba én is gratulálok a kocsihoz!

Bár jobban örültem volna, ha egy speedster-t veszel!

(Igaz, a talik nagy részére eddig is márkaidegen vassal jöttél :) )

Elküldve
Így látatlanba én is gratulálok a kocsihoz!

Bár jobban örültem volna, ha egy speedster-t veszel!

(Igaz, a talik nagy részére eddig is márkaidegen vassal jöttél :) )

hé hé ! van 3 Kadettem ! E meg B classe :P legközelebb E vel megyek ! :(

Elküldve
Ez való igaz, egyszer tuti, hogy veszek egy békalámpás Toyota Suprát.

nem rossz darab :) alkatrész kicsit macerkás, de megoldható az is :(

(van pályám ....)

Elküldve
nem rossz darab :) alkatrész kicsit macerkás, de megoldható az is :(

(van pályám ....)

Egyik jóbarátom ős Toyota klubos, nem lenne gond se a szervíz, se az alkatrész. Csak hát bizony a Suprát kizárólag Budapesten ajánlják szervízeltetni a "Supra Szervíz"-ben.

Elküldve
Egyik jóbarátom ős Toyota klubos, nem lenne gond se a szervíz, se az alkatrész. Csak hát bizony a Suprát kizárólag Budapesten ajánlják szervízeltetni a "Supra Szervíz"-ben.

Ja, a fenntartás kicsit húzós. Ezért jobb a Kadett, meg a régebbi Opelek általában.

Elküldve
Ja, a fenntartás kicsit húzós. Ezért jobb a Kadett, meg a régebbi Opelek általában.

Ha sikerülne vennem egy ilyen autót, az szigorúan hétvégi gép lenne, úgy vigyáznék rá mint a szemem fényére. De sajnos mostanában nem fenyeget a veszély, hogy ilyen verdát vegyek. :)

Elküldve
Ha sikerülne vennem egy ilyen autót, az szigorúan hétvégi gép lenne, úgy vigyáznék rá mint a szemem fényére. De sajnos mostanában nem fenyeget a veszély, hogy ilyen verdát vegyek. :)

Pedig azzal lehetne keresztbe menni, meg nagyokat füstölni. :( :P :hiya:

Elküldve
Pedig azzal lehetne keresztbe menni, meg nagyokat füstölni. :( :P :hiya:

Azon ritka alkalmakkor mikor kihoznám, lassan megtanulnék vele driftelni, az biztos. :)

Elküldve
Azon ritka alkalmakkor mikor kihoznám, lassan megtanulnék vele driftelni, az biztos. :(

Azt, hogy, hogy kell lassan driftelni? :) :P

Elküldve
Figyeljétek a 22.-másodpercet! Ja meg azt írták, hogy fékezés nélkül, de nekem úgy tűnik a kavicságyon, mintha blokkolna a kerék.

Azt olvastam, hogy eszméletét vesztette, ezért egyszerre taposta a féket, és a gázt :)

Elküldve
Blitz Weekend-es matricát kér valaki?

Nem tudom megrendelted-e már, mert ha nem én lemondanám, mert a kb 2 hétre nem hinném, hogy sok értelme lenne felrakni, ráadásul, biztos, hogy nem fogunk eljutni :)

Elküldve
Nem tudom megrendelted-e már, mert ha nem én lemondanám, mert a kb 2 hétre nem hinném, hogy sok értelme lenne felrakni, ráadásul, biztos, hogy nem fogunk eljutni :)

Még nem fixáltam le.

Eljutni én sem fogok, mert pont azon a hétvégén indulunk Horvátba.

Elküldve
Mondd csak ahogy eddig, h nincs lóvé. Ne keress itt kifogásokat. úgyis ismer mindenki. :( :P :hiya: :lol:

Ne ferdítsd a tényeket, eddig azt mondtam, hogy meg vagyok sértődve. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.