Lomha 8V Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 ...mondjuk a BMW "hírneve" ami nekem nem dukál... Azt a hírnevet nem emiatt a kis roadster miatt kapta a BMW, nem hinném, hogy bárkinek olyasmi jutna eszébe mikor meglát egy ilyen gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 mondjuk a BMW "hírneve" ami nekem nem dukál . (tudom tudom ... na... ) Höööö, hulye kocsog BMW-s. :) Ez a "hírnév" nem a BMW-t, hanem annak általános tulajdonosait jellemzi. De lassan ugyanilyen a Mercedes is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Nem csodálom, hogy lassan kopnak a fékek, gondolom alig van súlya az autónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 http://webcast.tv2.hu/dynamic/f.html?video_id=399125 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 http://webcast.tv2.hu/dynamic/f.html?video_id=399125 :hiya: Aztaaaaaa! Te tudsz ilyen értelmes fejet vágni??? :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Aztaaaaaa! Te tudsz ilyen értelmes fejet vágni??? :) :( :P Szerintem ivott előtte, azért. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Bocs, de nem voltam net közelben. Norbi: a hálót 5e. ért vettem bontóban. Lomha: Ha lesz ott internet, akkor jelentkezek. Nem tudom még mennyire dolgoztatnak halálra, remélem ráérek majd a hobbi dolgokra. Pl. a 20 km-re levő Rüsselsheimbe átugrani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2009 http://webcast.tv2.hu/dynamic/f.html?video_id=399125 :( Egy cigánykereket azért nyomhattál volna! :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ezt most szedtem le az iwiw-ről: Fixen telepített trafipaxok Baranyában: Pécs-Maléter P Óvoda. Pécs-Komlói út 191. Pécs-Zsolnai út 21. Pécs-Siklósi út 6. Mohács-Kossuth L út 6. Szentlőrinc-Pécsi utca 14. Sásd-Szent Imre u 13. Vásárosdombó-Rákoczi u 6. Pécs-Magyarürögi u 130. Mánfa-Árpád u 18. Mecseknádasd-Jókai u 8. Oroszló_Petöfi u 67. Baranyajenő-Várhegy u 13. Villány-Diófástér. Pécs-Makay u 84/a. Gödre-Fő u 51. Szalánta-Hunyadi u 121. Csányoszró-Kossuth u 67. Pécs-Mohácsi u 47. Harkány-Kossuth u 40. Szigetvár-Bajcsy utca 19. Pécs József A u 25. Sellye-Mátyás király u 58. Bár-Szabadság u 1. Komló-Gesztenyés u 11. Somogyapáti-fő u 14. Kacsóta-Kossuth u 56. Szentlőrinc-Jókai u 7. Vajszló-Széchenyi u 27. Mohács-Pécsi u(TESCO elött). Szentlászló-Rákoczi u 20. Újpetre-Kossuth u 127. Szederkény-Pécsi u 19/d. Lánycsók-II.Lajos u 66. Siklós-Pécsi u 22. Dunaszekcső-Dozsa Gy u 10. Bóly-Borjádi u 10. Mohács-Felszabadulás u 26. Nagypeterd-Fő u.Szám nélkül. Szigetvár-Nincs szám. Hobol-Mátyás Király u 46. Ti tudtok róla valamit? Én nehezen tudom elhinni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Lomha: Ha lesz ott internet, akkor jelentkezek. Nem tudom még mennyire dolgoztatnak halálra, remélem ráérek majd a hobbi dolgokra. Pl. a 20 km-re levő Rüsselsheimbe átugrani. Ok, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ezt most szedtem le az iwiw-ről: ................................. Ti tudtok róla valamit? Én nehezen tudom elhinni :) Szerintem baromság. A Pécsi u. itt van alattam 50 méterrel, majd meglesem. Ha tényleg van, akkor a robogóval elmegyek előtte 1-2x 90-100-al és majd elemezgethetik! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2009 Szerintem baromság. A Pécsi u. itt van alattam 50 méterrel, majd meglesem. Ha tényleg van, akkor a robogóval elmegyek előtte 1-2x 90-100-al és majd elemezgethetik! :) Nekem is gyanús. Az a múltkori pécsi határőrlaktanyás trafi is csak annyira fix, hogy állványon áll, ha kirakják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 ... Ti tudtok róla valamit? Én nehezen tudom elhinni :) Lehet, ez az 5 éves terv. :P Mi reméljük, hogy 50 éves. :hiya: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 A mohácsiak ki szoktak állni a listában szereplő helyekre, de biztos, hogy nincs ott fix trafi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 A mohácsiak ki szoktak állni a listában szereplő helyekre, de biztos, hogy nincs ott fix trafi. Sztem vki a mobil trafik helyét jelölte meg fixnek, aztán jót nevet a markába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Nem megy véletlen valaki Székesfehérvárra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Ezt most szedtem le az iwiw-ről: Fixen telepített trafipaxok Baranyában: Pécs-Maléter P Óvoda. Pécs-Komlói út 191. Pécs-Zsolnai út 21. Pécs-Siklósi út 6. Mohács-Kossuth L út 6. Szentlőrinc-Pécsi utca 14. Sásd-Szent Imre u 13. Vásárosdombó-Rákoczi u 6. Pécs-Magyarürögi u 130. Mánfa-Árpád u 18. Mecseknádasd-Jókai u 8. Oroszló_Petöfi u 67. Baranyajenő-Várhegy u 13. Villány-Diófástér. Pécs-Makay u 84/a. Gödre-Fő u 51. Szalánta-Hunyadi u 121. Csányoszró-Kossuth u 67. Pécs-Mohácsi u 47. Harkány-Kossuth u 40. Szigetvár-Bajcsy utca 19. Pécs József A u 25. Sellye-Mátyás király u 58. Bár-Szabadság u 1. Komló-Gesztenyés u 11. Somogyapáti-fő u 14. Kacsóta-Kossuth u 56. Szentlőrinc-Jókai u 7. Vajszló-Széchenyi u 27. Mohács-Pécsi u(TESCO elött). Szentlászló-Rákoczi u 20. Újpetre-Kossuth u 127. Szederkény-Pécsi u 19/d. Lánycsók-II.Lajos u 66. Siklós-Pécsi u 22. Dunaszekcső-Dozsa Gy u 10. Bóly-Borjádi u 10. Mohács-Felszabadulás u 26. Nagypeterd-Fő u.Szám nélkül. Szigetvár-Nincs szám. Hobol-Mátyás Király u 46. Ti tudtok róla valamit? Én nehezen tudom elhinni :) sztem. ez marhaság . én megnéztem de sehol semmi . konzerves dobozba meg nem tudják mégsem rakni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Sztem vki a mobil trafik helyét jelölte meg fixnek, aztán jót nevet a markába. na pont erre gondoltam ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Höööö, hulye kocsog BMW-s. :( Ez a "hírnév" nem a BMW-t, hanem annak általános tulajdonosait jellemzi. De lassan ugyanilyen a Mercedes is. igen :P mondjuk Opelesre még nem mondtak ilyet .a fülem hallatára meg főleg nem :) amúgy a BMW-s valahogy mindíg tényleg rászolgál erre a titulusra nálam . baromi sokat ülök autóban és volt hogy azt néztem hogy ki fog a sorból kiverődni és nicsak nicsak csak majdnem mindíg a béjemvés kezdi meg a nyomulást :hiya: mondjuk aztán szarni bele.., mert ennyi erővel mindekire lehetne valamit cinkelni ---vagy előbb, vagy utóbb ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Nem gondoltam, hogy ilyen drágák ezek a BMW-k. Pedig nem dicsérték agyon a korabeli tesztekben. Ha jól emlékszem, a Bond filmre nem is lettek kész egy működőképes darabbal. Akkor inkább MX5. Igaz kisebb a presztizse. ..... MX 5 lett . és hihetetlen de az MX 5 az jobb volt és nem is olyan kicsi az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 ..... MX 5 lett . és hihetetlen de az MX 5 az jobb volt és nem is olyan kicsi az :lol: Grat, sok örömteli km-t az autóval. :D 1,6 vagy 1,8 ? :) Mikor megyünk 1 karikát? :P "Miatánk ki vagy a mennyekben" :( Jó duma. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 ..... MX 5 lett . és hihetetlen de az MX 5 az jobb volt és nem is olyan kicsi az :) Én leszarom mivel jársz, de még mindig nincs ülésem! Igen, ez célzás volt... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Gondolom a mai progi nem a Kadett mosogatása, hanem a Mazda csinosítása. Rem minél előbb látjuk majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Grat, sok örömteli km-t az autóval. :D 1,6 vagy 1,8 ? :) Mikor megyünk 1 karikát? :hiya: "Miatánk ki vagy a mennyekben" :P Jó duma. :lol: danke :D 1.6 110LE az 1.8 nagyon durva regdíjas lenne .... (szemét lehúzós ország tuggyuk..) a karika,, nem tudom még . eddig ugye még tali sincs :D no majd lesz tán :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Én leszarom mivel jársz, de még mindig nincs ülésem! Igen, ez célzás volt... :( bakkker ! oké .. intézam . bocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts